reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc Kochane
nie odzywalam sie bo sie przeprowadzaliśmy... zamieszania i roboty strasznie dużo... aż przez to wszystko stracilam pokarm, poprostu nagle zanikl... i teraz jestesmy na butli... nie wiem jak ja dam rade sobie z ta butlą, dopiero druga noc dziś będzie... aż się boje

nie wiem kiedy się odezwę bo roboty co nie miara....

buziaki

LOVE nie martw się dasz radę polecam podgrzewacz - w nocy masz na stałą temperaturę ustawiony i jak wstajesz to tylko wsypujesz mieszankę nie trzeba podgrzewać ani chłodzić wody:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Mamusie!
Olapolap rozpisałaś się na dzień dobry, ale mu tu na wyjaśnienia czekamy!!! :-) :-) :-)
Love co to za akcja z przeprowadzką? nic nie wspominałaś o takich planach
U nas też ząbkowanie w toku. Odd 18 do 20 ryk i paadł Adulek jak kawka. Bez jedzenia, bez kąpieli... Za to z pobudką o 2:00 :-(

I my rownież wiatmy się w dniu dzisiejszym. Antosia śpi teraz jak z zegarkiem w reku do 8 i budzi o 8 tatusia do pracy, taki nasz kochany biudzik ale tez kilka razyy o piatej stwierdziła, że to świetny czas na zabawe :). Też bym chciała wiedziec co z ola, ale nie stety mi to jeszcze nie dane :-( i moją Antonina się pochwalic :-)

U nas też ząbkowanie w toku. Odd 18 do 20 ryk i paadł Adulek jak kawka. Bez jedzenia, bez kąpieli... Za to z pobudką o 2:00 :-(

A moja malenka jeszcze nie zabkuje, chociaz skonczyla juz 4 miesiace, czy cos z nia nie tak? Zawsze mi sie wydawalo, ze standardem jest zabkowanie miedzy 6 a 8 miesiacem, ale widze, ze tu dziewczynki juz teraz macie jazdy, wiec sama nie wiem :sorry:

A moja malenka jeszcze nie zabkuje, chociaz skonczyla juz 4 miesiace, czy cos z nia nie tak? Zawsze mi sie wydawalo, ze standardem jest zabkowanie miedzy 6 a 8 miesiacem, ale widze, ze tu dziewczynki juz teraz macie jazdy, wiec sama nie wiem :sorry:

Ola spokojnie. Mój Janke pierwszego zęba miał jak skończył 11 miesięcy i wszystko z nim ok :tak: także nie masz się co przejmować

Dzien dobry

My znow karmienie 4 razy w nocy, plus 2 pobodki na smoka... Wykancza mnie to. W dodatku po karmieniu o 6tej juz spanie bylo beeee.
Pogoda pod psem, pochmurno i 12 stopni. Mamy 3 sierpien, a my chyba od tygodnia wieczorami grzejemy bo jest za chlodno na kapiele Poli. Masakra pogodowa.

Zaraz sniadanko i splywamy na zakupy.

ja dzisiaj nie spałam od 2:40 do 5:30 :eek: nie mogłam zasnąć... masakra... a wstałam przed 8

Q wieczorem jak tylko wsadzam mu butle w buzie (dodam, że ma ssawe) to wpada w ryk, ale taki ryk, że uszy puchną... i nie ma rady, aby przestał... no nie wiem o co chodzi... no i później powtórka w wannie... nawet jeśli wcześniej się śmieje...

U nas noc spokojna czyli prawie tak jak zwykle. A od 8 na nogach. Po 9 Olcia zasnęła i właśnie wstala więc nie zdąrze już nic napisać bo syrena wyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
bry :-)

u nas noc w miare ok - w miare bo jakis cymbal z pracy dzwonil do K. i nas wszytkich pobudzil ( oczywiscie dzwonil z niecierpiaca zwloki *******a, ktora mozna poprawic nawet za rok....wrrrrrrrrrrr), Olcia budzila sie 3-4 razy wiec o 6 rano bylam jak zombie i K. musial robic Malutkiej butle i mi ja podawac :-)

teraz pogoda pod psem, 18 stoni szaro buro, ale moje dziecie mega szczeliwe i najlepiej jej sie teraz spi.

pije sobie kawusie, zjadlam sniadanko i czekam na mojego kochanego K. i jedziemy do szwagrzycy...

LOVE, kochana nasza, oby wszyt juz sie u Was uspokoiło. całujemy z Olesławą Zosieńke :***

no i dziekujemy jeszcze raz wszytkim za zyczenia:-) wszystkie nasze e-ciotki i e-frendziary calujemy dziekczynnie :-D

Do góry