zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
jutro mój pierworodny 4 lata kończy, jak ten czas zasuwa![]()
A moja pierworodna 4 miesiace hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
jutro mój pierworodny 4 lata kończy, jak ten czas zasuwa![]()
Monia, to ja Ciem chyba tysz dodalam... no mam nadzieje, ze CiebieDaga, zachodzę w głowę, jak Ty mnie na facebooku znalazłaś, hę ???????????????

Monia, to ja Ciem chyba tysz dodalam... no mam nadzieje, ze Ciebie![]()
bo jesie mnie nie kliknela, ze chce sie ze mna znachehehe sprawdzalam , nie masz moni...;-)
a tak w ogóle monia...to fajna z Ciebie babka...i nie wiem dlaczego ale myslalam,ze jestes brunetką;-). Moze i tu bys nam jakies fotki zapodała hę?

co do FB...no dwóch lasek nie moge rogryzc...nie mam pojecia kto to, wiem,ze z bb wiec dodałam dob znajomych, ale na tym sie moja wiedza konczy..
ahabo jesie mnie nie kliknela, ze chce sie ze mna znac![]()

z bb i nie wiesz?
Podaj inicjaly, to Ci pomoge
A. P (J.P)
P.C
Dobranoc Kfiatuszku, slodkich snow dla Tymusia by Ci sie wyspac dal ;-)