reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej lasencje:)
Ja dzisiaj byłam u dentysty na usunięciu zeba. Nic nie bolało bo miałam dobre znieczulenie. Ale babka się strasznie namęczyła. Wogóle bała mi sie go wyrywać bo był pekniety. Ale jakos dała radę . Widziałam tylko ze strasznie sie napociła i nadenerwowała. A mnie teraz boili miejsce po zebie :(
No i byłam u fryzjera. Nic specjalnego nie mam na głowe. Troche skróciła mi włosy, pocieniowała i grzywke zrobiła. Ale traz to wygląda jak kupa. Bo mi włosy sie kręca i juz powywijały się w różne strony.Więc szczególnie nie jestem zadowolona.

A reszta na zamkniętym.

reklama
mnie sie osobiscie nie podoba imie Martyna i Milena. znam jedna milene osobiscie i jest powalona ze szok(oczywiscie wiem ze po imie nic nie znaczy ale uraz jest) jak ma byc na M to weźcie Matylda:) oryginalne imie:) Basia mi sie podoba, wraca moda na stare imiona. jak bym miala miec coreczke dalabym jej na imie Zosia lub Amelia:) a chłopiec Marceli:)

Bella ja mam podobnie z wlosami, jak wychodze od fryzjera modle sie zeby nie padalo bo caly fryz...
ja farbnelam sie tydzien temu na czarno i bylam kilka razy na regenaracji włosów. duzo dalo bo sa bardziej odzywione a nie takie siano jak mialam wczesniej po rozjasnianiu.

cos mnie znowu łeb boli i gardlo bylam u lekarza powiedzial ze znowusz lekko zaczerwienione ale przepisal antybiotyk bo nie mam czasu na eksperymeta ze zwyklymi tabletkami.

Hejo
Mój właśnie pojechał na Off'a do pracy, a my z Hania nudzimy się i jemy ciacha :-D Jutro też go nie ma jakoś od południa do nocy także pozostaje dla nas niedziela tylko.

A oto obiecana nowa ja :-D

Ostatnia edycja:
Ejjjjj jaka akcja :-D ... kiedyś dawno temu byłam na obozie w niejakim Dziwnowie i tam po raz pierwszy słyszałam zespół Voytek (byłam wtedy na ich koncercie) i dziś znalazłam ich utwory, bo niestety po wydaniu jednej płyty skończyli karierę jako zespół, a przynajmniej świat o nich więcej nie słyszał :-D Nawet jakiś czas korespondowałam z jednym z nich, bo wysyłałam mu zdjęcia z nami gdyż później się okazało, że spali na terenie, na którym też my mieszkaliśmy :laugh2: (wyobraźcie sobie jak sikałyśmy w majty jak się okazało, że możemy ich widzieć z okna naszego pokoju ... nie mówiąc już o tym, że mogłyśmy z nimi pogadać :laugh2:)
No i tak Wam postanowiłam jeden z tych ich kawałków tu podrzucić ... smutaskowy, ale strasznie mi się podoba :-D
[video=youtube;g4tT7ip6NBk]http://www.youtube.com/watch?v=g4tT7ip6NBk&feature=related[/video]

xTosia daje czadu!!! :) świetnie!!!

łeb mnie boli, ja chyba umieram... ze non stop cos łapie, po ciazy same choroby masakra jakas... dajcie mi łopatę wykopie se juz dół.

ze zmian to ja se dzis bardziej brwi wydepilowalam. nie moge sie przyzwyczaic hehhehe choc duzej roznicy brak/.

a ja nie znam tego zespołu :p

ja bym też coś zmieniła-ale nie chce mi się bawić z krótkimi włosami :/ a takie jak mam to zwiążę i od razu chłodniej :p bo ja leniwiec jestem z natury.teraz tylko wrócę do swojego brązu żeby się nie męczyć z odrostami i wsio z moich zmian w wyglądzie. lepiej już nie będzie ;p

Witam Wszystkie
Ja dzisiaj byłam na rozmowie o pracę na pół etatu. 3 godziny tam siedziałam i teraz pozostaje tylko czekanie. Nie ukrywam że taka praca byłaby dla mnie wymarzona więc nadzieję mam. Jedyna przeszkoda i powód że może zatrudnić kogoś innego to jest znajomość programu corel. Ja go znam średnio więc pewnie jak znajdzie się bardziej obeznana w te klocki to etat mi przepadnie. Z drugiej strony mam małą przewagę bo jestem po szkole dziennikarskiej więc tu mam plus. Ale to czekanie mnie zabije. Już bym wolała usłyszeć od razu tak przyjmujemy ale bo nie przyjmujemy.

xTosia
Ja do dziwnowa to zaczęłam jeździć z rodziną jak miałam 2 latka i tak każdego roku przez kolejne 16 lat. I co najlepsze jeszcze to miasteczko mi się nie znudziło. A tak w ogóle super fryzurka.

ilonka
Jak chcesz do piachu to przyjedź do mnie :-p My na działce mamy duży dół bo teraz robimy sobie tarasik i trzeba było trochę podsypać żeby wyżej było.

bella
To ty masz tez jak ja. Jak tylko moje włosy złapią drobny deszczyk to już każdy kłak w inną stronę idzie a potem szopa.

HannaH
Gratuluję córci. Niech Ci zdrowo rośnie w brzuszku.

Hejo laseczki :laugh2: Witam w sobotnie południe :laugh2: Mąż wybył do pracy, a ja zaraz daję małej zupę i o 14:00 wybywamy z domu, bo zostaliśmy zaproszeni na ur. do synka kuzyna mojego męża ... szczerze to nie mam ochoty tam jechać no i kasy, ale cóż mam zrobić :baffled:

Czuję, że znów zaczynam tyć :baffled: Jak mam kasę to ograniczam jedzenie rzeczy, które tuczą, a jak zaczyna brakować to jem to co jest i takie błędne koło :confused2: Znów mi się brzuch powiększa :baffled:

Witam w to nie za ładne popołudnie. Jakos tak szaro buro jest u mnie za oknem.
Tosia gdzie ci tam ten brzuch rosnie? Ty super laska jestes więc nie gadaj. Co ja mam powiedziec ? Mam 160cm a ważę 65 kg. Chociaz w grudniu osiągnęłam apogeum mojej wagi i ważyłam prawie 79kg. masakra. A teraz to wiecie same jak jest z moją dietą. Jest wrecz chorobliwa. Mój maz też to widzi , ale nie motywuje mnie do tego abym się wzięła za siebie i zaczęła leczyć . Więc pozostaje w tym co jest.Juz nawet pzyzwyczaiłam sie do tego że nic nie jem calymi dniami. Albo ze jem jak opetana a za chwile sie tego pozbywam.
A tak poza tym to pochwale sie nowymi słowami Filipka:
kryka- babcia Krysia
No i mówi od wczoraj CIPA. Bo moja teściowa przez tydzień pilnowała wnuczke swojej kolezanki i ta bluzga jak opetana a ma 2 lata i 4 miesiące. No i się od niej nauczył.

Tosia a może brzuch rośnie ci nie z przejedzenia a z czego innego hahahahaha:D

reklama
Tosia a może brzuch rośnie ci nie z przejedzenia a z czego innego hahahahaha:D

Hahahaha dopiero co mi się @ skończyła :-D nie ma szans cioteczka ... nie przy moim mężu :sorry:

Urodziny zaliczone :tak: Nawet fajnie było mimo moich obaw. No i małemu się prezent podobał, a to najważniejsze :tak: Jak wracałam z Hanią to zasnęła już przed samym domem więc od razu wpakowałam ją do łóżka, a że była jakaś 20:30 więc wskoczyłam do wanienki i zaliczyłam relaksującą kąpiel z pilingiem i goleniem :-D Straszną mam ochotę na sexik i napisałam mężowi, że choćbym nie wiem jak go bluzgała w nocy ma mnie wziąć i już bo mi się chce :rofl2::rofl2::rofl2: Zaraz wskakuję w jakąś sexi koszulkę i stringusie i czekam nocnego powrotu ślubnego. A żeby się trochę nastroić zrobię sobie sama grę wstępną ;-);-) Sorki za świntuszenie :-D:-D

Marcy
Kochana po opisie widzę, że u Twojej rodziny nieciekawie w związku z powodzią ... 3mam kciuki żeby przestało padać i za jak najmniejsze straty. Bądź dzielna kochana :*

Do góry