Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masakra jak ten czas leci...rano msza a potem imprezka...:-) w tym roku skromnijesza ale jest...i od tesciowej dostalismy opiekacz do kanapek bo ciagle pozyczam
a od moich rodzcow "pieniążki" na okna do naszego budowanego domu...coprawda okna juz wstawione ale nie zaplacone
Hehehe mój mąż uwielbia udziwnieniaNo własnie diabełek, a może raczej demon seksu nam się tu ujawnił.
Ja powiem wam że ostatnio to ze 2 razy zaciągnęlam mojego do kuchni na seksik. Bo w łóżku już troche nudno.
Też czasem zmieniamy pokój albo jak było kiedyś ciepło to rozłożyliśmy koc na balkonie 
A proszę bardzo ***^^^####@@!!!****$**$**$**$tosia
dajno troche tej ochoty seksowenej...mi sie troche przyda...choc i tak jest o niebo lepiej co bylo jeszcze chocby miesiac temu![]()

Gratuluję Wam kochanaa ja dzis padnieta....jutro mam gosci bo obchodzimy 2 rocznice ślubu....masakra jak ten czas leci...
U nas za 10 dni uderzą 3 latka i też nie wiem gdzie ten czas ... z jednej się wydaje, że tak długo, a z drugiej, że szybko zleciało.
Mój się trochę wkurzy pewnie bo nie lubi takich akcji ... chyba, że będzie dalej spał to posiedzimy u Hani w pokoju i też będzie dobrze 
DZIEWCZYNKA!!!!
Tak własnie czułam, moja intuicja okazała się trafna po raz drugi.
łeeee cudniemy ćwiczymy na kibelku-już nocnik sobie odpuściłam.Efekty są lepsze niż na nocniku ;p ale jeszcze długa droga przede mną
Ejjjjj jaka akcja... kiedyś dawno temu byłam na obozie w niejakim Dziwnowie
oj ja już o swojej wadze nic nie napisze - gruba jestem - dobrze mi z tymłeb mnie boli, ja chyba umieram... ze non stop cos łapie, po ciazy same choroby masakra jakas... dajcie mi łopatę wykopie se juz dół.
Tosia gdzie ci tam ten brzuch rosnie?
kryka- babcia Krysia
No i mówi od wczoraj CIPA. Bo moja teściowa przez tydzień pilnowała wnuczke swojej kolezanki i ta bluzga jak opetana a ma 2 lata i 4 miesiące. No i się od niej nauczył.
Straszną mam ochotę na sexik i napisałam mężowi, że choćbym nie wiem jak go bluzgała w nocy ma mnie wziąć i już bo mi się chce
Hehehe mój mąż uwielbia udziwnieniaTeż czasem zmieniamy pokój albo jak było kiedyś ciepło to rozłożyliśmy koc na balkonie
![]()
Witam wszystkkie mamusieJestem mamusią półrocznego Kubusia czy mogłabym się do Was przyłączyć?
![]()
powitaćWitam wszystkkie mamusieJestem mamusią półrocznego Kubusia czy mogłabym się do Was przyłączyć?
![]()
kobieto-Ty mnie rozwalasz ;p hehe-z nocnika lepiej uczyć jak dziecko nie chodzi jeszcze bo nie ucieka ;p a ja oczywiście przegapiłam ten moment ;p a tak na poważnie to odkładałam na później i teraz mam :/ ale przynajmniej żółtą nakładkę ;pno ja właśnie słyszałam że dzieciaczkom lepiej idzie z tymi nakładkami na kibelek niż nocniczkami sama też dostałam od koleżnki w spadku po córeczce taka nakładkę - dla Tomka - różową z brokatem i nocniczek różowy z różami - wyyyypas - to się na pewno odbije na jego psychice)))