reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Asiek
mi tez fiolet sie bardzo podobał. Tylko ze ja płci nie znam, i wydaje mi sie ze zółty moze byc dla obu płci.

Marta fajnie, ze juz łózeczko zamowione. Ja zaraz bede ogladała, bo posciel jest, a łózeczka niet:zawstydzona/y:

Kasik, ja mam fioletowy wózek a będzie synuś :-) Z mężem byliśmy zgodni co do koloru i nie wahaliśmy się ani chwili :)

reklama
Kasik pościel cudaśna.
Onionek- super,że mogłaś wymienić a laktator zawsze odsprzedasz.
Tosia-koszula nocna super ja mam tez z tego stylu różową a dekold ta wstawka jest szara :)
Musiałam podpasowac koszule do szlafroków a mam dwa niebieski w krówki z różowymi noskami i żółty w kolorowe kwiaty w tym różowe więc jakby co koszula pasuje do obu bo kupując koszule nie wiedziałam jeszcze który szlafrok wezmę :)

Onionek - obrotna babeczka z Ciebie :D Ja zamówiłam łóżeczko bez szuflady ;-)

dzieki :-)

Onionek - bardzo dobrze zrobiłaś! Skoro i tak nie używałabyś szuflady, to po co miałaby się gdzieś pelętać po domu.

No tez sie ciesze :-) Moj stary juz ja zawiozl i problem z glowy :-)

wiesz wcześniej też chorowałam na to łóżeczko, ale przeszło mi w jeden dzień, nagle, nie wiem czemu?
Ale twoje na pewno cudne, wystraszyłaś mnie tą szufladą, bo ja też zamówiłam z, stoi i czeka ofoliowane, czeka, czeka, na pana stolarza....

Monia - moze u Ciebie bedzie stalo tak, ze spokojnie bedziesz mogla wyciagac ta szuflade i z niej korzystac - ja tez mialam taki plan - no ale okazalo sie, ze za cholere .. lozeczko stoi obok naszego wyrka w sypialni i prawie sie ze soba stykaja wiec ta szuflada to byl nieprzemyslany zakup.

Onionek rzeczywiscie obrotna kobitka z Ciebie. Ale dobrze ze mogłas na cos wymienic, zawsze to lepiej niz niepotrzebna rzecz i niepotrzebnie kasa wydana.

Ciesze sie ze spodobała Wam sie ta posciel. Dobrze, ze maz wybrał, bo ja bym chyba nie kupiła z moim niezdecydowaniem, a tak to juz jest i nie patrze juz na zadna inna na necie.
Asiek
mi tez fiolet sie bardzo podobał. Tylko ze ja płci nie znam, i wydaje mi sie ze zółty moze byc dla obu płci.
Paulka ja w sumie to nie patrzyłam na rozmiar. Po prostu siostra mi podpowiedziała ze posciel z Feretti jest dobra gatunkowo i dlatego kupiłam.

Marta fajnie, ze juz łózeczko zamowione. Ja zaraz bede ogladała, bo posciel jest, a łózeczka niet:zawstydzona/y:

Kasik pościel cudaśna.
Onionek- super,że mogłaś wymienić a laktator zawsze odsprzedasz.
Tosia-koszula nocna super ja mam tez z tego stylu różową a dekold ta wstawka jest szara :)
Musiałam podpasowac koszule do szlafroków a mam dwa niebieski w krówki z różowymi noskami i żółty w kolorowe kwiaty w tym różowe więc jakby co koszula pasuje do obu bo kupując koszule nie wiedziałam jeszcze który szlafrok wezmę :)

dzieki laski :-)

Kasik, ja mam fioletowy wózek a będzie synuś :-) Z mężem byliśmy zgodni co do koloru i nie wahaliśmy się ani chwili :)

Mi tez fioletowe wózeczki sie podobaja, i w ogole fiolet jest teraz na czasie, ale mojemu mezowi nie za bardzo sie podoba. A w sumie to teraz kazdy kolor pasuje dla obu płci, tylko kazdy ma inny gust.
Pochwal sie wózeczkiem, chyba ze juz to zrobiłas, a ja nie pamietam

Mi tez fioletowe wózeczki sie podobaja, i w ogole fiolet jest teraz na czasie, ale mojemu mezowi nie za bardzo sie podoba. A w sumie to teraz kazdy kolor pasuje dla obu płci, tylko kazdy ma inny gust.
Pochwal sie wózeczkiem, chyba ze juz to zrobiłas, a ja nie pamietam

Już się chwaliłam :D

Zdjęcie dla przypomnienia:

4.jpg

Jedo 4ds.

Hej Dziewczyny!
My jestesmy wlasnie przed wyborem fotelika samochodowego - z racji ,ze za duzo jezdzic nie bedziemy , jedynie po miescie naszym , nie chcemy wydac majatku na ten fotelik. Znalazlam foteliki Coneco Pionier plus - macie moze jakies opinie o takowych? albo w ogole mozecie cos polecic , bo w tej kwestii to jestem zielona dokumentnie:-) .Z Gory wielkie dzieki:-)

Kasik, pościel śliczna, wzór ze pszczółkami też!

Co do tych łóżeczek z szufladami - my kupiliśmy z szufladą, chociaż nie ma zbyt wiele miejsca na wyciąganie jej (obok stoi tapczan), ale mieszkając w bloku staramy się wykorzystać każdy element przestrzeni. Do szuflady włożymy zapas pampersów, jakąś pościel itp., żeby nie trzeba było jej za często otwierać. Podoba mi się też Wasz pomysł z pudełkami, my mamy już wszędzie pełno tych pudełek z Castoramy i Ikei :)

Dziewczyny, ja jeszcze nawiążę do koszulek - czy Wy nie kupujecie takich rozpinanych z przodu do karmienia? Bo ja mam właśnie takie - albo mają jeden długi rząd guzików, albo dwa krótsze rzędy guzików po bokach, tak że można je odpiąć i nie trzeba zdejmować tej koszulki do karmienia. Poszukam potem na necie, czy nie ma gdzieś takich, jakie ja mam (z nadrukami oczywiście ;)).

ja tą koszulkę którą załączyłam kupiłam dlatego, zę ma dziurki na wyciągnięcie cyca, czyli jest taka typowa do karmienia i nie trzeba jej zdejmować.. do szptala zabieram jeszcze tą Cornette - bielizna męska, bielizna damska, piżamy, bielizna chłopięca, Scooby Doo, Looney Tunes, Hot Wheels nie kupowałam jej specjalnie tylko dostałam w prezencie od M jak byłam gdzieś w trzecim miesiącu, cyca też da się spokojnie wyciągnąć :-)
ja uwielbiam takie śmieszne koszulki w rodzinnym zostawiłam sobie pomarańczową żyrafkę i jak zdarzyło mi się spać tam to była zawsze na posterunku.. teraz nie śpię w koszulach tylko raczej tak aseksualnie w koszulkach M no ale do szptala coś muszę ubrać...

reklama
Kasik, pościel śliczna, wzór ze pszczółkami też!

Co do tych łóżeczek z szufladami - my kupiliśmy z szufladą, chociaż nie ma zbyt wiele miejsca na wyciąganie jej (obok stoi tapczan), ale mieszkając w bloku staramy się wykorzystać każdy element przestrzeni. Do szuflady włożymy zapas pampersów, jakąś pościel itp., żeby nie trzeba było jej za często otwierać. Podoba mi się też Wasz pomysł z pudełkami, my mamy już wszędzie pełno tych pudełek z Castoramy i Ikei :)

Dziewczyny, ja jeszcze nawiążę do koszulek - czy Wy nie kupujecie takich rozpinanych z przodu do karmienia? Bo ja mam właśnie takie - albo mają jeden długi rząd guzików, albo dwa krótsze rzędy guzików po bokach, tak że można je odpiąć i nie trzeba zdejmować tej koszulki do karmienia. Poszukam potem na necie, czy nie ma gdzieś takich, jakie ja mam (z nadrukami oczywiście ;)).
ja do szpitala mam 2 koszule rozpinane na guziczki w jednym rządku, u mnie są one tylko na tą okoliczność :) bo nie cierpie spać w koszulach
Tosia mi też obecnie najlepiej w mężowych koszulkach

no i my się zdecydowaliśmy na pościel
MAMO-TATO 2-el POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (1166012018) - Aukcje internetowe Allegro
nam wystarczy 2 częściowa bo do łóżeczka turystycznego

Do góry