.
Patrycja robie pomidorówke bo moej chlopy lubią, mi tam wszystko jedno
QUOTE]
moja ulubiona zupka
Porod mialam dosc szybki

od 14 surcze sie zaczely a o 21,20 mialam juz coreczke

bolalo ale ciesze sie ze ja mam

widze ze wszystkie mamusie maja juz takie wieksze dzieciaczki to tylko ja mam taka kruszynke
ja rodziłam ponad 33 godziny w mękach i bólach, a i tak miałam CC, a potem jeszcze silny krwotok i 3 dni byłam nieprzytomna:-(
my wróciliśmy z grzybów z ojcem uzbierałam na spółkę średnie wiaderko - mniam teraz obgotuje i usmaże
a babcia jak tomek jej zasnoł wskoczyła w krzaczki jagód nazbierała z pół litra obgotowałyśmy i zrobiłyśmy miazgę blenderem dodałyśmy kaszki i mały zjadł porcję jakies 180g i wołał jeszcze i zjadł jeszcze z 50g masakra wcinał aż huczało
jak ja Ci zazdroszczę

grzyby, jagody:-) uwielbiam. Kurde trza się wybrać w las
Rechot tez slyszalam ze jagody kupsko wstrzymuja
Zobacz załącznik 273203Zobacz załącznik 273206Zobacz załącznik 273207
tak czuje ze Milda predzej na nogi pojdzie a zeba dalej nie bedzie ale podobno im pozniej tm zdrowsze. Uciekam- alarm
edit Kasia tez o tym myslalam ale to jedyny pl sklep tak dobrze wyposazony i nie chce robic kwasu mialam zamiar mu powiedziec ale dam spokoj
eee...no szok

Wiki jest o dzień starsza i ni hu, hu nawet jej się dupska niechce ruszyć, tylko się kręci w kółko i cały czas na brzuchu leży
lody kukułkowe

ale mi smaka narobiłaś

muszę je znaleźć
ja też na FB się nie mogę odnaleźć
moi poszli do sklepu, ja mimo tego ze ledwo łaze biore sie za prasowanie...bo sie ciuchy z szafy wywypuja a szafa w cale nie mała. niestety samo sie nie zrobi.
do poźniej jeśli przezyje....
aha wy tu o lodach nic nie mówcie!bo ja tu umieram na gardlo juz iesiac...a lody o smaku krówki" to od czasu zajscia w ciaze kocham... albo lody z McD z polewa tofiii slodkie do zrzygania...
bidulo nasza, oby szybko przeszło
a ja po wizycie u dermatologa, zapisałam mi leki i miesiąc mam brać, jak nie pomogą to mi przepisze retinol, ale wtedy muszę zacząć brać tabsy anty bo przy tym retinolu nie mogę zajść w ciążę, bo to uszkadza płód. Mam nadzieję że to co teraz mam mi pomoże, ale ja już tyle leków i maści przerobiłam, że w to powątpiewam;-)