reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

heja wróciłam:) ale mała też mi marudzi..więc sobie nie posiedzę;/..jak zaśnie.....

Witam:tak:
Urodzilam niedawno coreczke i czy w zwiazku z tym przyjelybyscie mnie do swojego grona mamusiek?

witam nową mamę:* eee twój poród był boski ja rodziłam dwa dni.......echh dobrze ze mam to za sobą......

Slovianka a ja temu fjutowi bym tymi słoiczkami w łeb strzeliła;/..odnieś mu to;/

reklama
my wróciliśmy z grzybów z ojcem uzbierałam na spółkę średnie wiaderko - mniam teraz obgotuje i usmaże
a babcia jak tomek jej zasnoł wskoczyła w krzaczki jagód nazbierała z pół litra obgotowałyśmy i zrobiłyśmy miazgę blenderem dodałyśmy kaszki i mały zjadł porcję jakies 180g i wołał jeszcze i zjadł jeszcze z 50g masakra wcinał aż huczało

rechot
to ino teraz uwazaj jak bedzie kupa czarna i zbita :tak:
ilonus kochana na moja za male te sandoliny...ale zapinki maja fajne bo z takimi to by kurwicy dostawala bo sa ciezkie jak dla niej do odpiecia...:-)

Rechot tez slyszalam ze jagody kupsko wstrzymuja
SS101954.jpgSS101953.jpgSS101952.jpg
tak czuje ze Milda predzej na nogi pojdzie a zeba dalej nie bedzie ale podobno im pozniej tm zdrowsze. Uciekam- alarm

edit Kasia tez o tym myslalam ale to jedyny pl sklep tak dobrze wyposazony i nie chce robic kwasu mialam zamiar mu powiedziec ale dam spokoj

Ostatnia edycja:
shittt.....tyle sie napisalam i sie gówmo skasowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to w wielkim skrocie
siedze sama w domu z młodym...a stary w robocie moze za godzien sie zjawi...,,,
a ja sie dzis nazarlam lodow...u nas w wiejskim sklepiku:-D:-D znalazlam takie wieeeeeeelkie maxi rozki z korala chyba..chyba z 4 smaki maja...kukulkowe, tofii czekoladowe, smietankowe i cos tam jeszcze....ale zamulence na maksa...potem dokonczylam domowe lody...i sie mule sama..:-D:szok:

niemoge sie odnalesc na tym facebuuku..heeh

Ostatnia edycja:
ilonka a jaka masz przegladarke??ja mam firefoxa i tam masz w pasku narzedzi "widok" -> "powiekszenie" i rob tak az do momentu aby ci czcionka pasowala :tak:nie slyszalam aby moj pies pierdzial ale mojej mamy pies to ciagle pierdzi :-D
mi rozniez sie przydala wskazowecczka:-D
to fajnie ja rodziłam 3 dni:-D
oj Ty się ciesz z tej Kruszynki bo za pare miesiecy do łazienki nawet nie wyjdziesz:-p mój Kuba ma 6 miesięcy ponad i już siedzi, a na leżąco pełza wszędzie... w łóżeczku demoluje wszystko i się dźwiga:-D Ale fakt faktem fajnie sobia gada i śmieje:-D Wszystko przed Tobą!:-D
hehe ja rodzilam kilka godzin chyba zaczelam o 3 w nocy a skonczylam o 10.30 rano bo czekali na pelne rozwarcie na 3 sie zatrzymalo i ani rusz:eek:
za to mala wyskoczyla przy 3 parciu:-D nic nie bolalo (mimalam epidural):-)
i zgadzam sie ze nie da sie ruszyc z pokoju bez dziecka... moja sama juz stala jak miala niecale 6 msc :tak:a w dzien dziecka juz skakala na stojaco:sorry:
siedziala tez bardzo wczesnie , sama jak miala juz 2 miechy to siee podnosila do siadu , ale nie pozwalalam jej tak szybko dopiero pozniej.... a teraz biega po calym domu ... i nawet sekunda nie minie a ona na 2 koncu pokoju:baffled: masakra.. z oka nie spuszczac....:-p

moi poszli do sklepu, ja mimo tego ze ledwo łaze biore sie za prasowanie...bo sie ciuchy z szafy wywypuja a szafa w cale nie mała. niestety samo sie nie zrobi.

do poźniej jeśli przezyje....

aha wy tu o lodach nic nie mówcie!bo ja tu umieram na gardlo juz iesiac...a lody o smaku krówki" to od czasu zajscia w ciaze kocham... albo lody z McD z polewa tofiii slodkie do zrzygania...

reklama
no Topolewska jest w porzadku...jest jeszcze jedna lekarka taka strarsza mala i siwiutka...tez jest w porzadku i z humorem ale nie pamietam nazwiska jej....

Marut się nazywa:tak: mi jakoś nie przypadła bo jak Wiki miała wysypkę jak miała miesiąc to kazał mi rumiankiem przemywać, a poszłam do Topolewskiej po 2 tyg i po jej maści wysypka zeszła w 2 dni:tak:

nu to powodzenia..recept nie zazdroszcze..daj znac co u lekarza;*

no i mam za jedyne 150 zł:-( szlag:wściekła/y:

edit Paulla wpisałąm jeszcze raz i nie wyskakujesz;/

ale ja Cię już mam na FB:-)

na nk wejdź w moich znajomych i zobacz ostatnia jest Ilonka:) a na FB Paulla Ciebie nie mogę też znaleźć:(

i Ciebie też mam:-)

albo ja ciemna masa jestem i mi się wydaję, ale wchodzę w znajomych i Was mam:tak:
Witam:tak:
Urodzilam niedawno coreczke i czy w zwiazku z tym przyjelybyscie mnie do swojego grona mamusiek?

si, si:-)

.

Patrycja robie pomidorówke bo moej chlopy lubią, mi tam wszystko jedno:)

QUOTE]

moja ulubiona zupka:tak:

Porod mialam dosc szybki:tak:od 14 surcze sie zaczely a o 21,20 mialam juz coreczke:tak:bolalo ale ciesze sie ze ja mam:tak:widze ze wszystkie mamusie maja juz takie wieksze dzieciaczki to tylko ja mam taka kruszynke:zawstydzona/y:

ja rodziłam ponad 33 godziny w mękach i bólach, a i tak miałam CC, a potem jeszcze silny krwotok i 3 dni byłam nieprzytomna:-(

my wróciliśmy z grzybów z ojcem uzbierałam na spółkę średnie wiaderko - mniam teraz obgotuje i usmaże
a babcia jak tomek jej zasnoł wskoczyła w krzaczki jagód nazbierała z pół litra obgotowałyśmy i zrobiłyśmy miazgę blenderem dodałyśmy kaszki i mały zjadł porcję jakies 180g i wołał jeszcze i zjadł jeszcze z 50g masakra wcinał aż huczało

jak ja Ci zazdroszczę:tak: grzyby, jagody:-) uwielbiam. Kurde trza się wybrać w las:tak:

Rechot tez slyszalam ze jagody kupsko wstrzymuja
Zobacz załącznik 273203Zobacz załącznik 273206Zobacz załącznik 273207
tak czuje ze Milda predzej na nogi pojdzie a zeba dalej nie bedzie ale podobno im pozniej tm zdrowsze. Uciekam- alarm

edit Kasia tez o tym myslalam ale to jedyny pl sklep tak dobrze wyposazony i nie chce robic kwasu mialam zamiar mu powiedziec ale dam spokoj

eee...no szok:szok: Wiki jest o dzień starsza i ni hu, hu nawet jej się dupska niechce ruszyć, tylko się kręci w kółko i cały czas na brzuchu leży:-p

shittt.....tyle sie napisalam i sie gówmo skasowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to w wielkim skrocie
siedze sama w domu z młodym...a stary w robocie moze za godzien sie zjawi...,,,
a ja sie dzis nazarlam lodow...u nas w wiejskim sklepiku:-D:-D znalazlam takie wieeeeeeelkie maxi rozki z korala chyba..chyba z 4 smaki maja...kukulkowe, tofii czekoladowe, smietankowe i cos tam jeszcze....ale zamulence na maksa...potem dokonczylam domowe lody...i sie mule sama..:-D:szok:

niemoge sie odnalesc na tym facebuuku..heeh

lody kukułkowe:eek::eek: ale mi smaka narobiłaś:tak: muszę je znaleźć:tak:

ja też na FB się nie mogę odnaleźć:baffled:

moi poszli do sklepu, ja mimo tego ze ledwo łaze biore sie za prasowanie...bo sie ciuchy z szafy wywypuja a szafa w cale nie mała. niestety samo sie nie zrobi.

do poźniej jeśli przezyje....

aha wy tu o lodach nic nie mówcie!bo ja tu umieram na gardlo juz iesiac...a lody o smaku krówki" to od czasu zajscia w ciaze kocham... albo lody z McD z polewa tofiii slodkie do zrzygania...

bidulo nasza, oby szybko przeszło:tak:

a ja po wizycie u dermatologa, zapisałam mi leki i miesiąc mam brać, jak nie pomogą to mi przepisze retinol, ale wtedy muszę zacząć brać tabsy anty bo przy tym retinolu nie mogę zajść w ciążę, bo to uszkadza płód. Mam nadzieję że to co teraz mam mi pomoże, ale ja już tyle leków i maści przerobiłam, że w to powątpiewam;-)

Do góry