reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Paula a jakie masz problemy ze do dermatologa chodzisz? pytam bo ja tez mam problemy na twarzy i zaden nie wiedzial co mi jest a na koncu walneli diagnoze ze po poprostu AZS. nie wiedzac od czego....

reklama
uuu to wspolczuje.... jesli cie to pocieszy to mi na twarzy wychodza ochydne, czerwone, łuszczące sie place, swędzi niesamowicie i nie idzie tego zatuszowac.

ewelka zostaw swojego i wskakuj na forum bo zaraz spadam....
tak jest jak ja posadze swoje dupsko przed kompem to tylko jedna na forum:)

prasowanie zakonczone sukcesem... tylko wnerwia mysl ze na tarasie stoi suszarka zawalona mokrym praniem, morał z tego taki ze jutro znowusz sterta znajdzie sie w szafie:/

Czesc laski
Kachaa ja tez witam i zazdroszcze porodu - nie to zebym tesknila -ale sprintu pushowego .)
Kasiorek ale mnie rozbawias
Martilla napewno nadarzysz
Moje dziecie to terrorysta - nie mam juz sily
Zrowka zycze tym szczegolnie kt teraz teo potrzebuja

ps widze ze niektore w nocy se poszalaly a ja sie meczylam bo nawet PAN mi sie nie przysnil
może tej nocy przyśni Ci się cały gang:-D
Chcialam napisac ze ja jastem zarowno na nK i FB ale nie mam czasu wiec dziekuje za zaproszenia i prosze o jeszcze ( Paulla ciebie rowniez ) albo jak ktos mi sie wyswietli znajomy znajomyego czy jaoks tak to w ciemno wysle ... Laski bede wskakiwac jak mala mi da chwile luzu bo jak narazie nie wie sama czego chce - srajda mala...
PS ale mam
kupilam dzis malej pierwszy sloiczek mieska - indyk - specjalnie do pl sklepu pomaszerowalam - fjut sprzedal mi 4 miesice przeterminowane
OMG dobrze że popatrzyłaś! Co za dziad bym mu twarz to wywaliła!
heja wróciłam:) ale mała też mi marudzi..więc sobie nie posiedzę;/..jak zaśnie.....

witam nową mamę:* eee twój poród był boski ja rodziłam dwa dni.......echh dobrze ze mam to za sobą......

Slovianka a ja temu fjutowi bym tymi słoiczkami w łeb strzeliła;/..odnieś mu to;/
hehehe dobry tekst:-D
my wróciliśmy z grzybów z ojcem uzbierałam na spółkę średnie wiaderko - mniam teraz obgotuje i usmaże
a babcia jak tomek jej zasnoł wskoczyła w krzaczki jagód nazbierała z pół litra obgotowałyśmy i zrobiłyśmy miazgę blenderem dodałyśmy kaszki i mały zjadł porcję jakies 180g i wołał jeszcze i zjadł jeszcze z 50g masakra wcinał aż huczało
ale jakieś halucynki tam masz?:-D ojoj jak Ci walnie kupsztala po 2 dniach to nie będziesz wiedziała jak się nazywasz!:-d
Rechot tez slyszalam ze jagody kupsko wstrzymuja
Zobacz załącznik 273203Zobacz załącznik 273206Zobacz załącznik 273207
tak czuje ze Milda predzej na nogi pojdzie a zeba dalej nie bedzie ale podobno im pozniej tm zdrowsze. Uciekam- alarm

edit Kasia tez o tym myslalam ale to jedyny pl sklep tak dobrze wyposazony i nie chce robic kwasu mialam zamiar mu powiedziec ale dam spokoj
masakrejszyn:-D mój to śmiga pełzając (wiem że źle Kasia ale tak jakoś mi ładniej brzmi:-D)
shittt.....tyle sie napisalam i sie gówmo skasowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to w wielkim skrocie
siedze sama w domu z młodym...a stary w robocie moze za godzien sie zjawi...,,,
a ja sie dzis nazarlam lodow...u nas w wiejskim sklepiku:-D:-D znalazlam takie wieeeeeeelkie maxi rozki z korala chyba..chyba z 4 smaki maja...kukulkowe, tofii czekoladowe, smietankowe i cos tam jeszcze....ale zamulence na maksa...potem dokonczylam domowe lody...i sie mule sama..:-D:szok:

niemoge sie odnalesc na tym facebuuku..heeh
looooooodyyyyyyyyy:-p nie tylko Ty jak przez rok całkiem soobie odpuściłam FB bo mnie wkurza ten burdel!:-D
mi rozniez sie przydala wskazowecczka:-D

hehe ja rodzilam kilka godzin chyba zaczelam o 3 w nocy a skonczylam o 10.30 rano bo czekali na pelne rozwarcie na 3 sie zatrzymalo i ani rusz:eek:
za to mala wyskoczyla przy 3 parciu:-D nic nie bolalo (mimalam epidural):-)
i zgadzam sie ze nie da sie ruszyc z pokoju bez dziecka... moja sama juz stala jak miala niecale 6 msc :tak:a w dzien dziecka juz skakala na stojaco:sorry:
siedziala tez bardzo wczesnie , sama jak miala juz 2 miechy to siee podnosila do siadu , ale nie pozwalalam jej tak szybko dopiero pozniej.... a teraz biega po calym domu ... i nawet sekunda nie minie a ona na 2 koncu pokoju:baffled: masakra.. z oka nie spuszczac....:-p
poród bajka:-D ja jeszcze przed porodem leżałam a tak miesiąc na patologii mówie nie szpitalom:-D o nastepna wyścigówa:-D
moi poszli do sklepu, ja mimo tego ze ledwo łaze biore sie za prasowanie...bo sie ciuchy z szafy wywypuja a szafa w cale nie mała. niestety samo sie nie zrobi.

do poźniej jeśli przezyje....

aha wy tu o lodach nic nie mówcie!bo ja tu umieram na gardlo juz iesiac...a lody o smaku krówki" to od czasu zajscia w ciaze kocham... albo lody z McD z polewa tofiii slodkie do zrzygania...
uuu a mogę podrzucić pare rzeczy do prasowania?:-D bo mam pare:-D dobra koniec tematu o lodach:-)
Marut się nazywa:tak: mi jakoś nie przypadła bo jak Wiki miała wysypkę jak miała miesiąc to kazał mi rumiankiem przemywać, a poszłam do Topolewskiej po 2 tyg i po jej maści wysypka zeszła w 2 dni:tak:

no i mam za jedyne 150 zł:-( szlag:wściekła/y:

ale ja Cię już mam na FB:-)

i Ciebie też mam:-)

albo ja ciemna masa jestem i mi się wydaję, ale wchodzę w znajomych i Was mam:tak:

si, si:-)

.

moja ulubiona zupka:tak:
ja rodziłam ponad 33 godziny w mękach i bólach, a i tak miałam CC, a potem jeszcze silny krwotok i 3 dni byłam nieprzytomna:-(

jak ja Ci zazdroszczę:tak: grzyby, jagody:-) uwielbiam. Kurde trza się wybrać w las:tak:

eee...no szok:szok: Wiki jest o dzień starsza i ni hu, hu nawet jej się dupska niechce ruszyć, tylko się kręci w kółko i cały czas na brzuchu leży:-p

lody kukułkowe:eek::eek: ale mi smaka narobiłaś:tak: muszę je znaleźć:tak:

ja też na FB się nie mogę odnaleźć:baffled:
bidulo nasza, oby szybko przeszło:tak:

a ja po wizycie u dermatologa, zapisałam mi leki i miesiąc mam brać, jak nie pomogą to mi przepisze retinol, ale wtedy muszę zacząć brać tabsy anty bo przy tym retinolu nie mogę zajść w ciążę, bo to uszkadza płód. Mam nadzieję że to co teraz mam mi pomoże, ale ja już tyle leków i maści przerobiłam, że w to powątpiewam;-)
to łądną recepte dostałaś! ja przepuściłam 200 zł dzisiaj sama nie wiem na co:-( byłam w tesco to chusteczki, woda mineralna, kaszka pampersy i kasa poszła:-( A co do Wiki nie amrtw się wszystko w swoim czasie:) jeszcze nie nadążysz za nią:-D

no to tyle:-D

ja to mam trądzik grudkowy - masakra!!! walczę i walczę i ni hu... nic nie działa. Papier ścierny qrwa przy mnie wymięka, mogłabym se nim peeling robić i nic nie złazi. A przed okresem to mam deszcz meteorytów na twarzy i wyglądam jak mrówka z syfilisem, normalnie koszmar. Już nie mówiąc o tym że po godzinie od umycia twarz mi się świeci jakby mi szewc ryło wypastował.
masakra|:-( przed okresem też mnie obrzuca jak biedrone... :/
uuu to wspolczuje.... jesli cie to pocieszy to mi na twarzy wychodza ochydne, czerwone, łuszczące sie place, swędzi niesamowicie i nie idzie tego zatuszowac.
o jej i nie da się temu zaradzić?:(
ewelka zostaw swojego i wskakuj na forum bo zaraz spadam....
tak jest jak ja posadze swoje dupsko przed kompem to tylko jedna na forum:)

prasowanie zakonczone sukcesem... tylko wnerwia mysl ze na tarasie stoi suszarka zawalona mokrym praniem, morał z tego taki ze jutro znowusz sterta znajdzie sie w szafie:/

jaka jedna?:-D

Paullaq wspolczuje problemow z cera i lacze sie w bolu bo wiem co to znaczy , mnie zostaly dziury na twarzy ale to pewnie inny rodzaj tradu... a z tm sweieceniem to tezznam ten bol na szczescie teraz jest oki ale jak bylaM mloda to dopiero bylotluszcz na frytki mozna bylo zbierac... Pociesze ci tylko ze kiedys moja p prof powiedziala ze skora z problemami -typu trad pozniej sie starzeje wiec moze bedziemy mlode do 80-tki

nic nie wyczytalam syf sam...

ja tych np.placy na twarzy nie zatuszuje, bo jak naloze tapete to widac schodzaco skore. nie wiadomo co gorsze..:/ jednym slowem ochyda.
masci sterydowe albo teraz bezsterydowa malutka tubeczka za 80zł. dodam ze nie zawsze pomaga!

a moj usypiał młodego i zasnął:)

spadam laseczki bom skonana, nie piszzcie za duoz bo musze gardlo oszczedzac:p do jutra!

reklama
ilonka
jestem jestem tylko musze nadrobic znow pare stron...

dziewczyny nie cytujcie calych postow tylko piszcie do danej osoby bo za dlugie sa te wypowiedzi z tymi cytatami :sorry:

Do góry