reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Lenna fajny brzuszek z wentylkiem :)

Ja zauwazylam, ze jak ubiore cos specjalnie ciazowego albo po prostu obcislego to wygladam jako-tako, a jak ubiore cos luznego albo wieksza koszulke (ale nie dopasowana) to taki wielorybek :)

A to ja dzis rano:

Załączniki

• P8150022.jpg
    P8150022.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Fajowy brzuszek Elzu.
A ja Wam powiem, że ja tego mojego pępka wystającego nie lubię. Podrażniony przez bluzkę dodatkowo boli. A wystaje już tak 2 miesiące!!!
A zdjęcia robię zawsze rano więc na wieczór to jest dopiero hit :)

lenna wlasnie sie zastanawialam, czy jak wyjdzie pepek to czy nie przeszkadza.. dla pocieszenia to jeszcze 3 miesiace i sie schowa :)

Lenna świetny masz brzuszek i ten Twój wystąjący pępek :)
Mój może mniejszy choć w ciągu dnia przybiera na objętości, a dziś oglądałam swoje zdjęcia w sukience to wyglądałam jak wieloryb wyrzucony na brzeg morza :D

Rainmanka,prosze Cie...to co ja mam powiedziec..to ja jestem jak ile wielorybów w takim razie..? Faktycznie mam nawet większy brzuch od Lenny.yyy...
a tydzien mniejsza ciąze...

Ostatnia edycja:
Lenna fajny brzuszek z wentylkiem :)

Ja zauwazylam, ze jak ubiore cos specjalnie ciazowego albo po prostu obcislego to wygladam jako-tako, a jak ubiore cos luznego albo wieksza koszulke (ale nie dopasowana) to taki wielorybek :)

A to ja dzis rano:

super brzunio,w końcu którys podobny do mojego :) Elzu,Ty czekasz na chłopca czy dziewczynke?

Ostatnia edycja:
Rainmanka,prosze Cie...to co ja mam powiedziec..to ja jestem jak ile wielorybów w takim razie..? Faktycznie mam nawet większy brzuch od Lenny.yyy...
a tydzien mniejsza ciąze...

Widziałam Twój brzuszek i obie z Lenną macie bardzo ładne i przynajmniej wasze dzidzie są już duże nie to co moje.
A poza tym wielorybek czy nie, kazda wyglada ładnie ze swoim brzuszkiem :)
I zeby nie było, że mam taki mały to tak mój brzuch wygląda po obiedzie :)
DSC04338.jpg

reklama
Do góry