reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

reklama
witam po wielu tygodniach nieobecności.
widzę, że sporo nas juz tu jest :-) fajnie. :-D
nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co tu pisałyście, ale mam nadzieje, ze wszystko jest ok.
u mnie bóle kręgosłupa tez juz są. spać mogę tylko na bokach. na basen nie wolno mi hcodzić, bo przez całą ciążę mam infekcję i już nie mogę patrzeć na te wszystkie globulki.
badania są coraz lepsze, a jeszcze miesiąc temu groziły mi zastrzyki z żelaza. straszna sprawa. w pierwszej ciąży brałam.

chyba zmieni sie imię naszej drugiej córci. zamiast Zosia chyba będzie Julia (mąż strasznie się uparł) :-)).

jestem już na zwolnieniu więc postaram się częściej zaglądać. zwłaszcza, ze starsza córcia juz za tydzień ucieka do przedszkola.

lecę, bo szarlotka mi sie spali :-)
buziaki

Ixidixi gratuluję ślicznego braciszka :)
A co do wielkości dzieci to jak byłam dzis u lekarza to jedna pani opowiadała jak jej teściowa rodziła dzieci ważące w granicach 5600 i to naturalnie... jak dla mnie masakra.

Maryan dziękuję Ci za pocieszenie. Też myślę że sobie poradzi ale ostatnio nad wszystkim tak się rozczulam, u mnie hormony dalej szaleją, i wszystko mnie drażni i niepokoi. a co do basenu to też radzę uważać szczególnie na infekcje, bo one mogą dużo zbroić szczególnie ze skróceniem szyjki macicy.
Pozdrawiam serdecznie idę dalej czytać różne dziwne rzeczy hehe.

Ixidixi ja równiez dołączam się do gratulacji z okazji narodzin ślicznego, dorodnego braciszka:-)

Ale ta dziewuszka 5250 i 61 cm to niezłe cudo :szok::szok:. Mam nadzieję, że ta mamusia rodziła przez cesarskie cięcie bo to chyba ciężkawo tak własnymi siłami :baffled:.

Ja jutro mam wizytkę pomiarową naszego malucha. Już odliczam godziny :-). No nie mogę się doczekać :-).

Dziewczynki i strasznie Wam współczuję tych bóli kręgosłupa :-(. U mnie jak na razie oki.

ixidixi!gratuluje dorodnego braciszka!!:)
to chyba nieziemskie zjawisko rodzic prawie równoczesnie ze swoja Mamą,a potem razem wychowywac:)zazdroszcze!!

Ostatnia edycja:
Ixidixi gratuluję ślicznego braciszka:)

Co do basenu to ja chodzę całą ciążę ale na szczęście nie miałam żadnej infekcji.Pływam głównie żabką,na plecach tylko trochę.Czytałam że pływanie żabką w ciąży dobrze przygotowuje do porodu (ale nie pamiętam już co i jak),poza tym wzmacnia szczególnie dolną częśc pleców.Ja osobiście polecam.

reklama
Do góry