reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio hehehehe, ty jeszcze nie na porodówce:-D
Ja juz pozmieniałam , dałam jedzenie starszym i mysle co sama mam zjesc.... ale najpierw musze tyłek na dwór wystawic:dry: dac cos królikom jeść :-)
kurde syfek mi sie zrobil, brzuch pobolewa....:dry: czeka mnie juz trzeci okres :dry: ciekawe kiedy przyjdzie jak 1 wrzesnia bedzie dopiero 28 dni. a zawsze miałam 33 :-) moze wreszcie sie ustabilizuje... ehhh

reklama
no ja ciekawa jestem jak u mnie będzie po porodzie ja brałam hormony było ok codo dnia i pory jak odstawiłam od września to +/- 2 dni Elizka a ty coś stosujesz? jakąś antykoncepcję

Narazie nic nie stosuje, bo i tez nic nie robimy takiego bym mogła zajsc...;] mam recepte na proszki ale narazie mam wazniejsze wydatki, niewiem czy bede ją wykupywac;-) po danielu tez nic nie stosowałam i dało sie rade przez 2,5 roku;-) a ogolnie to długa historia heh:dry:

wyszłam na dwór a tu normalnie leje:szok: myslałam ze mniej pada heh... no prawdziwa jesien....

elizka ty masz króliki????!!! takie chodowlane czy " ozdobne"
Clio hm inne mamy a ja tam widziałam tylko jedna chyba nie od nas, tak mi sie wydaje

witm sie i ja:)
clio urodzilam 5 grudni i juz 1,5 tyg po porodzie bylm z malym na dorze a bylo jakos -5 st i od tamtej pory wychodzilam ciodziennie,jak bylo -15 tez chociaz na 15 min:) takze i tak jeszcze lepsz pore masz jak ja:)

oooo widzę ze bedziecie się starać o dzidziusia za rok ;-) fajnie:-)
mamnadzieje ze to sie nie zmieni juz. tatkie mamy plany oby nic nam nie wsykoczlo! :-)

umi co do sukubus to moim zdaniem to bedzie jak walenie głową w mur. my swoje ona swoje. jak ktos nie chce to go nie przekonasz... chyba ze ktos ma watpliwosci jeszcze jakiekolwiek to moze zmieknie...
dziwie sie ze poprostu nie moze pomyslec w ten sposob ze urodzi i odda.. a moze jak urodzi i ujrzy tą perełkę ktora 9 miesiecy w niej była to zmieni wtedy zdanie? po porodzie cuda sie dzieja! grunt to dac sobie szanse i tej malej istotce. ja mam jednak nadzieje ze to nastawienie jej sie zmieni.

moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
i tak, wlasnie spier*dalam. razem z dzieckiem. dzieki

dziewczyno zobacz ile kobiet nie moze dzieci miec! jesli ty nie czujesz sie szczesliwa z faktu zostania matka to nie krzywdz wsyztskich dookola tylko zrob cos pozytecznego i uszczesliw jakas matke ktora czeka wieki na ten maly cud!

Hahaha doczytałam ze to gówniara bawiła sie. tak tez czułam.

Ostatnia edycja:
fikusek fakt nie ma mrozów :) jak będzie miał pierwszy katarek to zacznę wariować ale napisze wam :p dzisiaj mam "konsultację internistyczną" bo musze mieć EKG zrobione i ogólną poradę lekarza rodzinnego ...
Daff a jak Juleczka? przemieszcza się czy leniwie z rana?

reklama
Confounded Malwinka jest taka sliczniutka:)

Widze ze nasza bulwersujaca kolezanka sukubus została zbanowana tak jak i xMartax... nareszcie sie ciut oczyscilo tu.

witam nową mamusie bo nie mialam jeszcze okazji sie z nia przywitac.

Clio Julka od rana rozrabia.. co by bylo smiesznie bawila sie w lozeczku zabawkami i zrobila kupe nawet nie wiedxzialam kiedy wyszla jej bokiem i spadl jej smoczek w to bo jak podeszlam do niej to zobaczylam ze julka ma smoczka w buzi ktory caly dookola byl w kupie. nie musze mowic jak wesolo bylo... kapiel z rana przebierania bo kupa wszedzie... we wlosach na buzi na nogach i rekach ajcccc... juz drugi raz mi taki numer wywinela.. a teraz sobie lata po pokoju:)

Do góry