reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Miałam Was poczytać i poodpisywać ale musiałam małego uśpić i sama zasnęłam.
kreatorka jak można takie zdjęcia wklejać:((((((a ja taki łasuch, do tego leń więc jeść się chce a nie ma kto zrobić

tYlko radzę szujak takich z dużymi elementami żeby ci mały jak zacznie się przemieszczać czegoś nie wciągnął...ja mam jedne takie gdzie elementy mają koło 1cm a drugie z cyferkami więc tylko duże elementy...coś takiego PUZZLE PIANKOWE CYFRY 10el 32x32 OKAZJA!!!! (1177032850) - Aukcje internetowe Allegro
im większe, tym lepsze oczywiście :-D

Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.

im większe, tym lepsze oczywiście :-D

ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.

To fakt, one się wycierają, ale jak wyczesuje mu włoski po olejuszce (żeby wyczesać ciemieniuchę) to razem z tym łupieżem wychodzą włoski... może to nie normalne???

To fakt, one się wycierają, ale jak wyczesuje mu włoski po olejuszce (żeby wyczesać ciemieniuchę) to razem z tym łupieżem wychodzą włoski... może to nie normalne???

wydaje mi sie ze to od wyczesywania szczoteczka,bo trzesz o glowke , ale zobacz,ja nic oprocz mycia glowy mojemu nie majstruje,a tez mu wypadaja,jakby pociagnac to w rece klaczki zostana.wiec spoko:)

reklama
cześć mamuśki!
ale pogoda...ble...byłam dziś w Wola Parku z małą na szybkich zakupkach...
muszę wam powiedzieć, że zakupiłam dziś pampersy 3!! bo nóżki w 2 miała odciśnięte..
któraś z was (przepraszam że nie zapamiętałam) pisała że jej bobas dużo sika albo jej się tak wydaje...może właśnie za mały pampers już jest...?? u mnie tak było..ciągle ma nabitą pieluch i to tak szybko..wydaję mi się że produkcja się zwiększyła i potrzebny większy rozmiar. Ważyłam Milkę dziś i ma 5370;-) także rośniemy;-)

co do chrzcin to i ja już mam załatwione. Chrzcimy u moich rodzinnych Końskich- 23 października o 16.00 i się załatwić u księdza indywidualną mszę w sobotę. Także będzie tylko nasza rodzinka i tylko Mila chrzczona.
Też zamówiłam lokal- nie mam siły na 25 osób robić imprezy jakoś..
załączam linka do dworku gdzie będzie kolacja:
Dworek Korytków - Hotel i Restauracja - imprezy okolicznościowe |

czy przepis na krówkę już wrzucony? bo mam chętkę po tym co zobaczyłam;-)

mam pytanie..czy wasze dzieciaki dużo ulewają?? Bo moja koszmarnie..nawet 1-2 godz po jedzeniu..a zwłaszcza jak się rusza, wierci i podnosi nóżki...kurcze..na okrągło muszę ją przebierać...ciągle jest uflogana...może powinnam podawać zagęszczacz???

Do góry