reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ixi ja byłam wczoraj na wizycie i po chwilowej przerwie ponownie dostałam żelazo
Niby profilaktycznie przed CC.Znowu przyczepiła się do mnie jakaś infekcja i dostałam jakiś żel z aplikatorem, który- jak to stwierdziła moja matka - wygląda jak sztuczny penis i że się nadaje do zabawiania a nie leczenia
Też się nie mieszczę w żadne cieplejsze ciuchy ( nie licząc dresika po bracie ;-) ale już raczej nic nie będę na miesiąc kupować. Może wytrzymam ;-)
Daff fajny prezencik :-)

Też się nie mieszczę w żadne cieplejsze ciuchy ( nie licząc dresika po bracie ;-) ale już raczej nic nie będę na miesiąc kupować. Może wytrzymam ;-)
Daff fajny prezencik :-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Znowu przyczepiła się do mnie jakaś infekcja i dostałam jakiś żel z aplikatorem, który- jak to stwierdziła moja matka - wygląda jak sztuczny penis i że się nadaje do zabawiania a nie leczenia![]()

No to będziesz miała chwilę rozkoszy podczas smarowania się tym żelem ;-)
Wymusilam na mezu by podarowal mi w koncu cos ot tak bez okazji. rocznice mielismy 1 sierpnia
wtdy kosz kwiatow dostalam
pwoiedzialam mu co bym chciala i kupil naszyjnik a kolczyki dzis. licze na niego hihihihi
pierwsz raz dostalam od niego cos bez okazji. rozmowa przyniosla efekt od wczoraj jest inaczej. naskrobie wam cos za pol godz na grupie.
pwoiedzialam mu co bym chciala i kupil naszyjnik a kolczyki dzis. licze na niego hihihihi
pierwsz raz dostalam od niego cos bez okazji. rozmowa przyniosla efekt od wczoraj jest inaczej. naskrobie wam cos za pol godz na grupie.
lolkak
Październikowa Mama Mai
ale się uśmiałam
dobre
No to będziesz miała chwilę rozkoszy podczas smarowania się tym żelem ;-)
Raczej się nie pozabawiam za długo, bo to tylko na 3 aplikacje starcza ;-)

agnieszka.kk
Raczej się nie pozabawiam za długo, bo to tylko na 3 aplikacje starcza ;-)![]()
uuu tylko 3 heh a może aż 3

Daffodill fajnie że mąż pamiętał

agnieszka.kk
Jej a co tu taka grobowa cisza? dziewczyny nie poznaje was.
hmmma no cisza...dziewczyny pewnie wróciły do swoich obowiązków.
Ja też po wili się zbieram bo do pracy trzeba iść.
Miłego dnia wam życzę
reklama
agnieszka.kk
Nie no nie zostawiajcie mnie samej. moje dziecko bedzie spalo jeszcze jakies 1.5 godz... co ja tu sama bede robic?
Daffodill poczekaj chwilkę a pewnie jakaś dziewczyna tu na pewno zajrzy