• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
Lenka też oczka przeciera, a najchętniej woła eły, grrr, agy.. :-)
Teść jej bajki i wierszyki opowiada, komiczne to jest. Teść mówi:
Piesek robi hau, hau, hau
Kotek robi miau, miau, miau
A Lenka jak robi??
- A Lena na to: Eły!!
I się śmieje w głos tak bardzo aż czkawki od śmiania się dostaje:D

Alicja się wczoraj wieczór nauczyła "pierdzioszki" buzią robić i problem z zaśnięciem straszny, no bo taka fajna nowa umiejętność. Tak jej to sprawnie szło, że na początku myślałam, że ona bączki puszcza. I dzisiaj od rana tylko "prrrrr" i cała zapluta jest.

Od dzisiaj rana Marek podciągnie się do pozycji siedzacej i zazwyczaj udaje mu sie utrzymać równowagę w tej pozycji... do tego oczywiscie gaworzenie: meme, neeeee, agrrrrrrr, buu buu (to jak chce płakać)

Bartek wymyślił, że się będzie podciągał na pałąkach od maty, ale one są zbyt giętkie, a on jeszcze za słaby ;)
A jak jest śpiący, to włącza mu się smerf maruda :D

Polka na bujaczku caly czas jest w pozycji C.
Tzn plecy podgina do siadu, glowa w powietrzu. Potrafi tak naprawde dlugo wytrzymac. Staram sie jej wiec teraz troche ten bujak ograniczyc, i siada w nim tylko do jedzenie. No i co - juz sie nauczyla kojarzyc go z jedzeniem. Dzis sadzam ja , a ona zaczyna sie oblizywaz i mlaskac, i wzrokiem szuka w moich rekach rozowej miseczki z jedzeniem hahaha

reklama
Polka na bujaczku caly czas jest w pozycji C.
Tzn plecy podgina do siadu, glowa w powietrzu. Potrafi tak naprawde dlugo wytrzymac. Staram sie jej wiec teraz troche ten bujak ograniczyc, i siada w nim tylko do jedzenie. No i co - juz sie nauczyla kojarzyc go z jedzeniem. Dzis sadzam ja , a ona zaczyna sie oblizywaz i mlaskac, i wzrokiem szuka w moich rekach rozowej miseczki z jedzeniem hahaha

Kochana Polusia, u nas jest podobnie jak widzi,że ja coś jem to otwiera buziola :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry