reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

leka no tak wtedy napewno sie naciagnie:-D
Ja jestem po trojce dzieci i jestem ciekawa czy uda mi sie obyc choc polowy tego co mam na brzuchu;]]] ehhh tyle ze ja mam w biodrach 100 i w cyckach :dry:

reklama
Kasiuch a ty gdzie sie podziewasz?? tak rzadko tu zaglądasz :( ja się posuwają sprawy z wyjazdem i jak Oluś??

jak wy ślicznie wyglądacie ciężko mi wybrać zdjęcia najfajniejsze każde jest innym etapem hehe
a zagladam nie zagladam, tak skrobiecie zze nie nadzam!!! no K niebawem wyjezdza, olus zdrowy na szczescie:)

MASAKRA!!!

witajcie ja mam zbicie, bo odebralam dzis wyniki krwi i poziomu cholesterolu i mam za wysoki, i nie dostane tabletke anty:( musze isc we wtorek do ginki jesczze z nia pogadac bo nie przestrzegalam diety i dlatego mam taki wysoki cholest. :/

yh....

Oj Kasiuch to musisz isc do ginki:]

Kur.... Spadłam ze schodów!!!!!!!!!!:wściekła/y: Na szczescie tylko z dwóch stopni (juz kiedys tak spadłam ale bolało godrzej i nie moglam oddychac...) teraz za to bolą mnie obie rece i plecy na dole...:dry: no do jasnej ciasnej ten dom jest jakis pechowy! nigdy wiecej domu z schodami! brak slów... dobrze ze tu nie bede mieszkac do konca zycia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::crazy: wrrrrr..............
Ajjj... :-(

a zagladam nie zagladam, tak skrobiecie zze nie nadzam!!! no K niebawem wyjezdza, olus zdrowy na szczescie:)

MASAKRA!!!

witajcie ja mam zbicie, bo odebralam dzis wyniki krwi i poziomu cholesterolu i mam za wysoki, i nie dostane tabletke anty:( musze isc we wtorek do ginki jesczze z nia pogadac bo nie przestrzegalam diety i dlatego mam taki wysoki cholest. :/

yh....
ojej i kto by pomyslal ze masz z tym problem,taka szczupluta jestes. Mi lekarz tez zalecil badanie na cholesterol i mam w normie a wygladam na taa co by miala problem.

mam nadzieje ze pozbedziesz sie szybko tego problemu:*

Elizka ojej....ta to jest ze schodami. Ja mam ich w domu sporo i tez co jais czas musze na n ich glebe zaliczyc.:(

Eliza slonce uwazaj na siebie! bo nam sie tu polamiesz! dobrze ze nic wiecej sie nie stalo!

ja wrocilam wlasnie z mala z miasta. kupilam jej czapeczke i leginsy:):):):)
sobie spodnie i zlapała nas mega ulewa. Julka miala folie wiec ona sie nie martwila a ja zupelnie bez niczego ani parasola ani kaptura przy bluzie... ehhhhhh

teraz widze ze znow sie ciemnawo robi.. ale za to tak goraco ze w krotkim rekawku mozna smialo chodzic.

fikusek a daj spokój... :dry: do tego bym byla weselsza wlazłam na mały traktorek Daniela i mnie ta prawa stopa nie dosc ze boli od schodów to jeszcze od tego i w dodatku musialam plaster zalozyc bo krwawilam;] no ale traktorek cały :dry: :-D
heh...

reklama
Kochana faktycznie rzadko tu bywasz, ale mi i tak zapadłaś w pamięci dzięki imieniowi. Nie będę wnikała w szczegóły, ale to imię baaardzo dużą rolę odgrywa w moim życiu i co sobie myślę o tej Pannie to zaraz widzę Ciebie hehe. Może napisz coś więcej o sobie i Kubusiu.

Co do bikini ja lubię w nim chodzic=) mam parę rozstępów na brzuchu, ale to pikuś. Mam za to Martynkę =)

Tak naprawde to mariola to tylko nick/pseudonim czy jak kto woli.
Mam na imie Marta pewnie w niektorych kwestiach sie powtorze, ale co tam;-).

Mam 19 lat, Kubusia urodzilam miesiac przed matura, zdalam z nim prawko, probne matury i kilka takich tam. Krotko mowiac malutek dopiero bedzie mial 5 msc a juz tyle egzaminow ma za soba :-D. Moze to swiadczyc o tym ze ciaza dle mnie nie byla czyms wstydliwym czy jakas przeszkoda, jedynie co musialam zmienic szkole, bo w tej do ktorej wczesniej chodzilam ciaza to cos zakazanego:no:. Zanim zaszlam w ciaze zareczylam sie:tak: z K, a teraz (jak widac po suwaczku) czekamy na nasz slub :happy2: . Moj synek wiele zmienil w moim zyciu, zmienily sie priorytety :rofl2:. Na dzien dzisiejszy jestem szczesliwa mama, jeszcze narzeczona i niedlugo studentka czego bardzo sie obawiam :zawstydzona/y:.

Nie wiem co tu pisac jeszcze o nas, jak cos to smialo pytac chetnie odpowim :happy2:

Do góry