reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
LLF dzięki :-)

Ja pewnie nie będę miała okazji pójść na szkołę rodzenia (cały czas kursuję miedzy Krakowem i Warszawą), piszcie o czym uczą i co ciekawego mówią :-)

witam dziewczynki :)

Znowu sie nie wyspalam, bo dzis Agatka w miare byla spokojna, ale za to moj pies oszalał. Piszczał od 4:50 puscilam go na dwor, nakarmilam, dałam wody a on dalej swoje :| ma 12 lat i boje sie ze juz na starosc wariuje. Do 7 juz nie usnelam. A potem od 7 do 10:30 spalam kamiennym snem :/ zla jestem na siebie, bo codziennie planuje sobie, ah jutro wstane wczesnie :D i sie okazuje ze na wieczor nie moge spac, usypiam po 12 a od 5 juz oczy szeroko otwarte i nie moge sie oprzec zeby nie spac do tej 10 :( jestem nadal w pizamie, bo usiadlam do komputera po 11 i oderwac sie nie moge, ogladalam na allegro bluzy i swetry takie dłuższe, w sumie jest kilka fajnych moze cos zamowie..

a tymczasem uciekam robic porzadki w szafie, bo tez mam na taka pogode jedno ubranie :/ a tak naprawde tylko jedne spodnie, bo na gore tez juz ciezko znalezc cos zeby jakos wygladac i nie zamarznac :/

Violett, aduska, agrafka, LLF, amerie, skorpionica, ko81ko22, asiuklaa, trusia, ania_ch0, zalgol, baska - Myszki Moje pięknie dziękuje za zyczenia!!! :*:*:*:* Jesteście naprawdę kochane i niezastąpione :) Mam nadzieję, ze zadnej z Was nie przeoczyłam :) Jesli tak to podwojne uściski :) Było milutko wczoraj, bo bylismy na ślubie kościelnym szfagra i szfagierki (tylko złożyli sobie przysięgę po mszy bo już mają ślub cywilny). Popłakałam sobie oczywiście bo przypomniał mi się nasz ślub :) A i ksiądz był super - pobłogosławił mnie i synka życząc szczęśliwego rozwiązania :D Takze z góry już też nad nami czuwają hehe :D I dostałam piękny pierścionek od mojego mężulka :) Aha i bon na zakupy który zrobił własnoręcznie :D Słodziak mój jeden hehe

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! :)

....a ciasto marchewkowe widzę niezłą furorę zrobiło :D Też zrobię, A CO!! :D

Zmartwilam sie bo bolal mnie wczoraj zab i mialam spuchniete dziasla i plukalam szalwia wlasnie (nie przyszlo mi nawet na mysl, ze zakazana), ale nie polykalam.. wiec moze nic sie nie stanie.. :/

Jutro ide do poloznej to mam wolne od pracy :D zostalo mi juz tylko 11 dni pracujacych - odliczam jak dziecko do wakacji :)

Widze, ze zadna z was nie miala takiego problemu jak ja ze boli jak dziecko sie wypina.. szukalam troche na necie ale nic nie znalazlam.. zapytam jutro polozna..

U nas piekna pogoda, ani zimno ani za goraco, podobno ma byc tak tez na weekend, moze w koncu uda nam sie na jakas wycieczke wybrac - jestesmy w Anglii 6 lat, a prawie nic nie widzielismy..

Sciagnelam film dokumentlany o dzieciach (pierwszy rok z zycia) z roznych czesci swiata, wprawdzie nie mam napisow ale nie ma tam duzo mowienia.. wyglada ciekawie, zaraz sobie obejrze :)

Widze, ze zadna z was nie miala takiego problemu jak ja ze boli jak dziecko sie wypina.. szukalam troche na necie ale nic nie znalazlam.. zapytam jutro polozna..

Ja mam takie bóle,ale nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi. W miejscu gdzie maluch mocno uciska czuję takie pieczenie,rozrywanie i właśnie ból.

reklama
witajcie!!
Elzu-mnie właściwie też bardziej boli ,jak mały kopnie przy pępku....także myslę,że tam mamy po prostu jakieś wrażliwsze miejsce .....nie martw się tym......

Ja dzis oszalałam,wczoraj przyjaciólka przywiozła mi wielką torbę ciuszków...i dziś od rana segregowałam.....te od 0-3miesiąca,3-6,6-9,9-12,....:-D.....bardzo się wzruszyłam...

Do góry