reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Widaomość od IXI
jest dalej w szpitalu nie wypuszczą jej szybko bo ma skurcze co11 min ale krążek już założony. Jej D przynosi papu i podobno ma go tyle że pół sali wykarmia :p rano bardzo bolał ja brzuch kroplówki nie pomogły ale na szczęście nie krwawi ... mały podobno bardzo aktywny

reklama
hej dziewczyny :)
wiem ze sie o IXI martwicie ale nie jest zaciekawie szybko się na forum nie pojawi wczoraj miała skurcze co 11 min 2 kroplówki z nospy z rana nie pomogły ma założony krążek nie krwawi usg i inne badania ma robione na bierząco Młody podobno ćwiczy kopniaczki na żołądku jedzonko jej D przzynosi ze pół sali dokarmia hehe ale wszystkie jesteśmy dobrej myśli :) ze się uspokoi

hej dziewczyny.
od rana dzisiaj umieram. katar zatokowy, ból głowy, gardła. ogólnie do d....y.
nie mam siły na nic.

ja również dołączam do trzymających kciuki za IXI. w którym ona jest tygodniu?

Ania_ch0 teraz jest tyle owoców. śliwki surowe, jabłka nic nie pomaga? jakiś kefir? jogurt naturalny?

magdaaa26 - Ixi jest tak jak ja. 30 tydz i 2 dni.

A czym się kurujesz? Mnie mega przeziębienie dopadło.. Do lekarza myślę że nie ma sensu iść bo i tak nic nie przepisze.. Herbatka z cytryną, sok malinowy i miodek pozostaje?

IXI trzymam mocno kciuki!!!

Ja też walczę z przeziębieniem, herbatki z cytryną i syrop naturalny dla kobiet w ciąży *spam* i odpukać lepiej. Już przynajmniej nie boli mnie głowa, kataru też już nie ma, jedynie czasem w gardle drapie.

jeżeli chodzi o przeziębienie, to mnie dr poleciła rutinoscorbin, wit.C i czosnek w nos na katar(naprawdę przeszło błyskawicznie)i częste nawilżanie nosa roztworem soli morskiej( Sterimar, Marimer), nie polecała jedzenia czosnku( bo ponoć nie wolno w ciąży)i ciepłe herbatki z imbirru i cytryny ,albo ciepły sok malinowy i profilaktycznie Rutinacea

Trzymam kciuki za Ixidixi, mam nadzieję,że niedługo poczuje się lepiej i dzieciaczek posiedzi jeszcze troszkę w brzuszku:)

to jeszcze dużo za wcześnie dla IXI, żeby rodzić. zaciskaj mocno nóżki kochana. trzymam kciuki żeby synuś jak najdłużej siedział sobie jeszcze w brzusiu.

ja zaczęłam stosować Euphorbium do nosa, wit.C biorę non stop, bo muszę brać zelazo. dołączę chyba jeszcze rutinoscorbin w syropie (od dziecka pożyczę :-) ) i może Tantum Verde do gardła? zobaczę jeszcze.

pić i jeść za dużo nie mogę bo mam straszliwe zgagi. OKROPNOŚĆ!!!

reklama
Witam,witam...
Dziś znów pogoda do du...niby nie pada,ale jest pochmurno i pewnie coś wkońcu spadnie...:(
Po wczorajszych porządkach,praniu itp...brzuszek mi twardniał, maluszek mało był aktywny i zaczęłam się martwić,ale w nocy na szczęście nadrobił ;)
Dzisiaj wizyta u ginekologa i stresuję się niemiłosiernie jak czytam o tych wszystkich waszych dolegliwościach,skracających się szyjkach,krawieniach... ;/ ( tfu,tfu,tfu...)
Mam nadzieję,że będę mogła się dziś wieczorem pchwalić udaną wizytą!

Ixidixi,trzymam za Ciebie kciukasy by wszystko było z Wami dobrze!!!

nie polecała jedzenia czosnku( bo ponoć nie wolno w ciąży)

Jak to nie można jeść w ciązy czosnku??Pierwsze słyszę...zmartwiłaś mnie troszkę,bo ja wcinałam sos czosnkowy,grzanki z czosnkiem itp :(

Do góry