reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Elizka napisałam do misi92 żeby sie o mnie nie martwiła bo w dwupaku siedzę dalej ;/ i że ma sie meldować co i jak :D
a jak dzieciaczki dzisiaj?

Daff a plastrów nie chcesz? ja na Evrze super znosiłam i @ i samopoczucie jakby lepsze

Elizka słowotwórstwo jest cool ANTYKONCEPCJONIZOWAĆ od dzisiaj moje ulubione słowo :D:D:D
ja stosuję od stycznia Evrę, dla mnie raj na ziemii=) okres regularny i 0 skutków ubocznych.

Clio hehe no ja jej tez teraz napisalam sms:-D
No amoje dzieciaki, ok, Hania kaszle ale jakos sama ja lecze narazie;-)
A Miki dzis caly dzien spi.... oby tylko w nocy tez spal.....:-)
Mąż robi kolacje,ale zapachy sie unoszą w domku.... <mniam> :-p

edit.
Misia odpisala:
"Mialam usg. Michas wazy 1850g no ale znowu jest o 4tyg za maly. tak jak poprzednio pytali czy nie pale ale ja w zyciu nie mialam papierosa w ustach. moj tata pali ale nie w domu wiec na razie nic wiecej nie wiem. clio do mnie pisala jak dobrze ze mam z wami kontakt. a co na forum?"

odpisalam i sie zapytalam co mu grozi tym ze jest za maly i odp.
" no tego o mi nie powiedzieli, tylko wymiary glowki sie zgadzaja z tyg. jutro rano bedzie moj lekarz to dowiem sie czegos wiecej. buziaki kopniaki od Michasia"

Ostatnia edycja:
Daff a plastrów nie chcesz? ja na Evrze super znosiłam i @ i samopoczucie jakby lepsze

Elizka słowotwórstwo jest cool ANTYKONCEPCJONIZOWAĆ od dzisiaj moje ulubione słowo :D:D:D

chcialam plastry ale nie wiem czy na takim grubasku jak ja sie one sprawdza. no i czy np nie odklei mi sie.. jak to jest z kapiela itp... znajac moje szczescie moglabym go szybko zgubic.

clio :-D :-D :-D :-D :-D

O własnie laski a jak to jest z antykoncepcją i alkoholem? mozna napic sie piwa np? czy zakazane? bo czytam ulotke i nie widze wzmianki o tym.... :dry:
Wiecie ja to alkoholiczka wiec sie pytam.....:-D
nie no zartuje oczywiscie:-D pytam sie na zas tak , bo nie jestem obeznana w tym temacie...:dry:

z tego co wiem to w dzisiejszych czasach przy tabletkach anty mozna pic alkohol:p

Daffi tak łatwo to się nie odkleja plasterek=) mi się nigdy podczas zwykłej kąpieli /w basenie czy pod prysznicem/ nie odkleił. Raz mi się odkleił, ale to się nie liczy bo 2,5h się kąpałam w wannie a reguły ludzie tak dł. kąpieli nie zażywają=D Tak więc odkleic się szybko nie odklei, za to ciężko się go ściąga bo bolii=P

ja nie chcialam plastrów nigdy bo się bałam, że sie odkleją, i to jest niezależne ode mnie. a w tabsach ja cały czas mam kontrolę :p

reklama
ja z kolei bałabym się skutków ubocznych przy tabsach.

ja nigdy nie miałam ubocznych skutów raczej, jesli są dobrze dobrane to naprawdę nie powinno ich być. jedynie piersi mi sie znacznie powiekszyly, ale tego nie uznaję za efekt uboczny :p ale wszystko pewnie zalezy od wrazliwosci organizmu na obce substancje. mnie prawie nic nie rusza. nic nie przytylam, caly czas sie dobrze czuje, dla mnie są naprawdę okej.

Do góry