C
clio87
Gość
dokładnie jak em_x napisała byle %o nie zwrócić 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo jak juz zwracam to musialo by to byc naprawde za duzo alko....
hahahahaaaja stosuję od stycznia Evrę, dla mnie raj na ziemii=) okres regularny i 0 skutków ubocznych.Daff a plastrów nie chcesz? ja na Evrze super znosiłam i @ i samopoczucie jakby lepsze
Elizka słowotwórstwo jest cool ANTYKONCEPCJONIZOWAĆ od dzisiaj moje ulubione słowo![]()

Daff a plastrów nie chcesz? ja na Evrze super znosiłam i @ i samopoczucie jakby lepsze
Elizka słowotwórstwo jest cool ANTYKONCEPCJONIZOWAĆ od dzisiaj moje ulubione słowo![]()
clio![]()
![]()
![]()
![]()
O własnie laski a jak to jest z antykoncepcją i alkoholem? mozna napic sie piwa np? czy zakazane? bo czytam ulotke i nie widze wzmianki o tym....
Wiecie ja to alkoholiczka wiec sie pytam.....
nie no zartuje oczywisciepytam sie na zas tak , bo nie jestem obeznana w tym temacie...
![]()
ja z kolei bałabym się skutków ubocznych przy tabsach.ja nie chcialam plastrów nigdy bo się bałam, że sie odkleją, i to jest niezależne ode mnie. a w tabsach ja cały czas mam kontrolę![]()
ja z kolei bałabym się skutków ubocznych przy tabsach.