reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Witam nową mamusię:) A skoro z Krk to gdzie rodzisz?:)
Właśnie ucięłam sobie drzemkę, miała być krótka a tu 2 godz się zrobiły ;) Ale nadrobiłam nocne przewracanie się z boku na bok (ten sam ;))

U nas dzisiaj całkiem ładna pogoda, nawet słońce trochę świeci i jest całkiem ciepło (20 st.). A mnie jak na złość łapie jakieś przeziębienie, mam katar i gardło trochę boli :baffled:. Piję herbatkę z miodem i cytryną, piszecie ,że sok z aronii dobry na przeziębienie, to może spróbuję, bo akurat mam taki domowy.

Karmelka,witaj!

Termin mam co prawda na 1.12.2010 ale coś mi się mocno wydaje, że to jednak będzie listopad.
Kibicuje Wam już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłam czas na czynna korespondencję.

Witam kolejną przyszłą mamę :) Ja np jeden termin mam na koniec listopada a drugi na początek grudnia ale gdybym dotrwała do grudnia to byłby cud . :)

Przekazane mi przez Clio87;
SMS od IXI:
"Mnie dzisiaj przenieśli na oddział septyczny i zostanę na nim do czasu porodu jeśli będą skurcze lub do niedzieli jeśli ich nie będzie. Póki co nie ma :) i mam nadzieję ze tak już zostanie. Leżę sama w ładnej 2 osobowej sali ale jest strasznie nudno ... czytam jakieś poradniki dla kobiet w ciąży ... za niedługo zostanę ciążowym specjalistą :) hihi ... a co do wywoływania porodu: była na poprzedniej sali taka dziewczyna 18dni po terminie i nawet kroplówki z oksy nie pomagały. Taka stara położna powiedziała żeby mąż jej kupił herbatę z liści malin. Wypiła kilka szklanek i urodziła tego samego dnia wieczorem :) Szkoda ze nie ma herbatek na zatrzymanie akcji porodowej, skusiła bym się :) pozdrawiam wszystkie MM i dwupaki z listopada"

Anarien nadal nie przesłali pieniążków z ZUSu, kurcze czy naprawdę nie można nic zrobić?
Ona od maja nie ma żadnych dochodów...
W każdym razie dzisiaj ma wizytę, jak będę coś wiedzieć to od razu napiszę.

reklama
Do góry