reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ZUZKUS- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za negocjacje męża!!!!
super,ze nocka spokojna! :)

moj mąż bo badaniu armii..wyniki jutro,ale odbierze w iatek bo jutro o 6 wyjezdza za Poznan a wyniki od 8...a ze wroci w nocy to odbierze w piatek-prosze o &&&&&&&&&& zeby wyniki byly si....

ja jutro mam usg po 18..mam nadzieje,ze jakies pecherzyk rosnie...

reklama
Witajcie!

Anawoj - wiem trochę o torbielowatości nerek, serdecznie współczuję. Najważniejsze żeby nikomu nie wpadło do głowy "wyłuskać" torbieli. Módl się o dzieciaczka, o jego zdrowie. Naprawdę macie pecha z tymi wypadkami, dobrze, że mężowi nic się nie stało... Pamiętaj, ze u Ciebie też huśtawka nastrojów. Moje czwarte dziecko mimo, że upragnione (jak każde), było totalnym zaskoczeniem. Trzęsłam się cała długo po tym jsię dowiedziałam że bedzie już czwarte. Akurat trafiło na moje totalne wyczerpanie psychiczne i fizyczne. A teraz po 3 latach od momentu kiedy zaszłam w ciążę, cieszę się z chwil z moją córeczką - śmieszką (mimo, ze ciąża przepłakana). No i czekam na piąte, teraz chłopczyk.

Ella24 - rozgość się :-). Jacka urodziłaś w dniu mojego ślubu :-) I życzę Ci by czwarta była córeczka :-)

Izulka - dobrze, że tylko tyle Wam zalało. Bałam się, ze będzie gorzej. WIem, ze teraz jesteś osłabiona. Weź echinacea w tabletkach - 3 razy po 2 do ssania, wzmocni organizm. Teraz jestem mądra po tym jak sama sie rozsypałam, ale biorę od kilku dni i juz jest lepiej. Karmiąc piersią też można.

Mama05 -
u mnie też laptop wędruje mu :-) Pada i pada, rozpalam duuuużo tealightów w osłonkach, muszę się doświetlić, pomogło wczoraj, wierzę, ze pomoże dzisiaj :-)

Zuzkus - zdrowia Maćkowi - pomyśl o jakimś wzmocnieniu dla niego: tran, rutinacea, Tobie siły, a mężowi - porządnej pracy.

Iwosz - siły i jeszcze raz siły, są dołki po to by były też "górki", pamietajmy o tym

Weroniczko
- to szczęściara z Ciebie, ze nie masz tendencji do dołków :-) Będziesz naszą ostoją :-D

Zaraz kawka, herbatka i... do przodu

dziekuje dziewczyny Oby coreczka byla ehhe:)

ja dzisiaj jakas nie w sosie jestem ehh:( i ta pogoda...masakra:(

SEMPE- dziekuje kochana!!!! :)
ELLA- witaj i na kiepski nastroj podaje czekoladke i jakis dobry soczek:) czasem sa takie dni...bedzie lepiej-zobaczysz:))

ANAWOJ- jak tam mąż juz w domu???

Pawełek dojedzie koło północy, dopiero o 12 laweta się zjawiła

humor już lepszy, jednak nie sprzątnęłam garderoby, tylko pospałam z Jaskiem 2h
mama - trzymam kciukasy

hej
mamo,Joaś,Pawimi dziękuję za wsparcie u nas słodko jak w ulu

Izulka strasznie wam współczuję aż mi się scyzoryk w kieszeni otwierał jak widziałam w tv te prognozy i Bogatynię,dobrze że nie zalało was kompletnie

Ella witam na forum, u nas fajnie się gada, każdy może znaleźć oparcie i ciepłe słowo

Maureen pozdrawiam cię gorąco i skrobnij coś czasem,brakuje ciebie

Sempe,współczuję...wiem o czym mówisz,niedawno szwagierka miała przeboje ze swoim już 19 latkiem
Anawoj zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Zuskus :-( tulę....oby ten niesprzyjający dla was okres szybko minął

mamo to dla ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jeszcze dwa dni i lecimy na Majorkę to przesyłam wam trochę słoneczka na odpędzenie depresji i osuszenie łez oraz namokłych od deszczu domów....

reklama
czesc babeczki ;-)

BEDISMALL- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
ZUZKUS- Tobie rowniez dziekuje :tak:

kazdej z Was dziekuje bo wspieracie mnie kochane i jest mi lżej...

BEDISMALL- suuuuper,ze miedzy Wami wszystko si;-)berdzo sie ciesze:tak:odpoczniej ,przywieś slonka a najlepiej zapakuj nas do walizek jako bagaż-pojedziemy z Tobą:-D:-D:-D

MAUREEN- myśle ;-)
ANNA.S- mysle;-)

SEMPE- jak tam na froncie???:sorry2:wspieram !!

PAWIMI- cos pewnie zalatana bo sie nie odzywasz-wszystko dobrze u Was???;-)

ANAKLIM- zapomnialas o nas:-(
ANAWOJ- mąż pewnie dotarl do domku ,wiec rodzinka jest juz razem:tak:
ELLE- jak tam u Ciebie ranek mija???:happy2:
JOAŚ- jakie plany na dzis???kiedy remoncik sie zaczyna ??

przyjemnego dnia ,ja sie biore za przatanie.

Do góry