• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam

własciwie to nie mam nic mądrego do napisania, syn dzis konczy 17lat i mówi ze jeszcze tylko rok dzieli go od swobody!! ze tez nasze prawo jest tak idiotyczne....

Joaś Ty się na remont rzucasz w twoim stanie?? mam nadzieje ze pomocników będziesz miała przy boku!

Mama05 sama jestem ciekawa jak tam armia twojego męża;-)

Badismall przyślij troszke ciepła z tej Majorki!!

pozdrowienia dla wszystkich

PS chyba zrobie sobie suwaczek wagi byście mogły mnie karcić za wzrost!!!

reklama
Ja tylko się przywitam i zmykam bo jestem tak śpiąca okropnie że ledwo na oczy patrzę.
Tylko jedno do Joaś i Zuzukus dzięki dziewczynki. Jakby okazało się że wygrałyście to spoko ja allegro zapłacę prowizję za sprzedaż a wy mi nic nie zapłacicie a ja jeszcze raz spróbuję te rzeczy wystawić.

Dzień dobry!

Sempe - oj źrebak narwany z tego Twojego młodego, oj narwany. No nic, widocznie życie musi go nauczyć pokory. Nie walcz z tym bo to jak walka z wiatrakami.

Mama05 - chłopaki z armii pewnie ok, trzymam &&&&& za pęcherzyk, no i cieszę się, ze już tak nie wariujesz

Weroniczka - nie ma sprawy
Bedismall - wieści od Ciebie to miód na serce, a o słoneczko poproszę :-)
Z tym remoncikiem to jest tak, że panowie będą od 14 października, ale do tej pory muszę pozałatwiać najważniejsze sprawy, poorganizować wszystko, zeby tylko weszli i zrobili... Bo potem sprzątanie i morze prac domowych różnych... To będzie 36 tyg. Teraz się wściekam, że komody w Ikei nie ma :-( Bo chciałam większe zakupy zrobić i transport załatwić, inaczej się nie opłaca... Bo do tej komody to jeszcze szafę chcę kupić. Chcę-nie chcę ale muszę...
Uciekam, coś mi ciężko dziś...

Hejka!
Witam i ja. Domek posprzatany, obiadek sie gotuje, a ja czekam zeby woda sie zagrzala to sobie popoludniu SPA zrobie

Weronika ok! Dla mnie te rozmiary za male :-D
Joas znowu jakis remont???
Sempe hmmm wlasciwie co Ci napisac??? Trzymaj sie!

Pozdrawiam!

jestem i ja...troszke was podczytuje ale nie mialam czasu pisac, korzystam z ostatnich dni naszego lata...no i faktycznie u nas non stop cos sie dzieje ostatnio. Latam jak nakrecona bez czasu na pieciominutowe zrelaksowanie sie z kawka i laptopem. We wtorek moje srednie dziecie zaczelo prace nad inscenizacja Aladdina w naszym lokalnym teatrze dzieciecym, ciesze sie ze znalazlam taka mozliwosc bo z niego aktor niewaski i niejednokrotnie zastanawialam sie nad oddaniem go w rece sztuki:tak: jest bardzo zadowolony z tych zajec i ja tez....Zobaczymy jak jego "kariera" potoczy sie dalej, oczywiscie chcial glowna role, niestety nie dostal bo spoznil sie o jedne zajecia, dzieci rozpoczely juz tydzien temu a on dopiero teraz dolaczyl....

Zawiozlam przed momentem najmlodszego do przedszkola a srednie dziecko pojechalo dzis na wycieczke do planetarium do Chicago, pogoda boska wiec akurat skorzystali ze do pozytecznego naukowego wyjazdu maja wypad piknikowy. Maja sobie zjesc lunch na trawce w sloneczku;-) Niestety wczorajsza klasa hip hopu okazalo sie niewypalem, wchodzimy a tam 15 dziewuch i zadnego faceta, mlody zrobil odwrot na jednej piecie i nie chcial wejsc. Plakal, jeczal, w koncu usiadl w kacie i przygladal sie, dupcia mu chodzila w rytm muzyki, nawet w pewnym momencie wstal i pewnie zamierzal dolaczyc ale sie zorientowal ze z babami to nie wypada......ale!:-D powiedzial ze za tydzien chce jechac i napewno sprobuje zatanczyc z grupa. Ja zapomnialam ze narod amerykanski to ciemnogrod jesli chodzi o sztuke i artystycznie kompletnie niewrazliwy i chlopcy to owszem biora udzial w futbolu i basebolu, samoobronach i innych hardcorowych wyczynach typu gdzie silniejszy tam lepszy a niestety artystyczna polkula mozgu jest w nich od urodzenia tempiona na koszt innych walorow ktore akurat mi sie nie podobaja, albo mniej podobaja.... :baffled:
No nic, dziecko prosilo ze za tydzien chce jeszcze raz sprobowac, najwyrazniej ten taniec i to co one tam robily mu sie spodobalo, tylko te baby.... ;-)

Mowicie o zimie...hmm, no to prosze bardzo kilka fotek z mojej zimy wczorajszej ....:

A TUTAJ STWIERDZILISMY ZE NIE BEDZIEMY WIECEJ POZOWAC I UDAJEMY MALPKE

Pawimi normalnie za te zdjęcia powinnaś pójść do konta :) My tu marzniemy i mokniemy a ty nam letnie zdjęcia wklejasz i to z wczoraj.
Ja dziś powyciągałam kurtki zimowe żeby zrobić przegląd co kto ma a komu co trzeba dokupić i znalazłam moją kurtkę w której chodziłam kilka lat temu i już od dawna nie mieściłam się w nią. I nie wiem dlaczego jej nie oddałam ale dobrze zrobiłam bo znów jest na mnie dobra :) Ale jestem z siebie dumna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry