reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam

własciwie to nie mam nic mądrego do napisania, syn dzis konczy 17lat i mówi ze jeszcze tylko rok dzieli go od swobody!! ze tez nasze prawo jest tak idiotyczne....

Joaś Ty się na remont rzucasz w twoim stanie?? mam nadzieje ze pomocników będziesz miała przy boku!

Mama05 sama jestem ciekawa jak tam armia twojego męża;-)

Badismall przyślij troszke ciepła z tej Majorki!!

pozdrowienia dla wszystkich

PS chyba zrobie sobie suwaczek wagi byście mogły mnie karcić za wzrost!!!

reklama
Ja tylko się przywitam i zmykam bo jestem tak śpiąca okropnie że ledwo na oczy patrzę.
Tylko jedno do Joaś i Zuzukus dzięki dziewczynki. Jakby okazało się że wygrałyście to spoko ja allegro zapłacę prowizję za sprzedaż a wy mi nic nie zapłacicie a ja jeszcze raz spróbuję te rzeczy wystawić.

Dzień dobry!

Sempe - oj źrebak narwany z tego Twojego młodego, oj narwany. No nic, widocznie życie musi go nauczyć pokory. Nie walcz z tym bo to jak walka z wiatrakami.

Mama05 - chłopaki z armii pewnie ok, trzymam &&&&& za pęcherzyk, no i cieszę się, ze już tak nie wariujesz

Weroniczka - nie ma sprawy
Bedismall - wieści od Ciebie to miód na serce, a o słoneczko poproszę :-)
Z tym remoncikiem to jest tak, że panowie będą od 14 października, ale do tej pory muszę pozałatwiać najważniejsze sprawy, poorganizować wszystko, zeby tylko weszli i zrobili... Bo potem sprzątanie i morze prac domowych różnych... To będzie 36 tyg. Teraz się wściekam, że komody w Ikei nie ma :-( Bo chciałam większe zakupy zrobić i transport załatwić, inaczej się nie opłaca... Bo do tej komody to jeszcze szafę chcę kupić. Chcę-nie chcę ale muszę...
Uciekam, coś mi ciężko dziś...

Hejka!
Witam i ja. Domek posprzatany, obiadek sie gotuje, a ja czekam zeby woda sie zagrzala to sobie popoludniu SPA zrobie

Weronika ok! Dla mnie te rozmiary za male :-D
Joas znowu jakis remont???
Sempe hmmm wlasciwie co Ci napisac??? Trzymaj sie!

Pozdrawiam!

jestem i ja...troszke was podczytuje ale nie mialam czasu pisac, korzystam z ostatnich dni naszego lata...no i faktycznie u nas non stop cos sie dzieje ostatnio. Latam jak nakrecona bez czasu na pieciominutowe zrelaksowanie sie z kawka i laptopem. We wtorek moje srednie dziecie zaczelo prace nad inscenizacja Aladdina w naszym lokalnym teatrze dzieciecym, ciesze sie ze znalazlam taka mozliwosc bo z niego aktor niewaski i niejednokrotnie zastanawialam sie nad oddaniem go w rece sztuki:tak: jest bardzo zadowolony z tych zajec i ja tez....Zobaczymy jak jego "kariera" potoczy sie dalej, oczywiscie chcial glowna role, niestety nie dostal bo spoznil sie o jedne zajecia, dzieci rozpoczely juz tydzien temu a on dopiero teraz dolaczyl....

Zawiozlam przed momentem najmlodszego do przedszkola a srednie dziecko pojechalo dzis na wycieczke do planetarium do Chicago, pogoda boska wiec akurat skorzystali ze do pozytecznego naukowego wyjazdu maja wypad piknikowy. Maja sobie zjesc lunch na trawce w sloneczku;-) Niestety wczorajsza klasa hip hopu okazalo sie niewypalem, wchodzimy a tam 15 dziewuch i zadnego faceta, mlody zrobil odwrot na jednej piecie i nie chcial wejsc. Plakal, jeczal, w koncu usiadl w kacie i przygladal sie, dupcia mu chodzila w rytm muzyki, nawet w pewnym momencie wstal i pewnie zamierzal dolaczyc ale sie zorientowal ze z babami to nie wypada......ale!:-D powiedzial ze za tydzien chce jechac i napewno sprobuje zatanczyc z grupa. Ja zapomnialam ze narod amerykanski to ciemnogrod jesli chodzi o sztuke i artystycznie kompletnie niewrazliwy i chlopcy to owszem biora udzial w futbolu i basebolu, samoobronach i innych hardcorowych wyczynach typu gdzie silniejszy tam lepszy a niestety artystyczna polkula mozgu jest w nich od urodzenia tempiona na koszt innych walorow ktore akurat mi sie nie podobaja, albo mniej podobaja.... :baffled:
No nic, dziecko prosilo ze za tydzien chce jeszcze raz sprobowac, najwyrazniej ten taniec i to co one tam robily mu sie spodobalo, tylko te baby.... ;-)

Mowicie o zimie...hmm, no to prosze bardzo kilka fotek z mojej zimy wczorajszej ....:

A TUTAJ STWIERDZILISMY ZE NIE BEDZIEMY WIECEJ POZOWAC I UDAJEMY MALPKE

Pawimi normalnie za te zdjęcia powinnaś pójść do konta :) My tu marzniemy i mokniemy a ty nam letnie zdjęcia wklejasz i to z wczoraj.
Ja dziś powyciągałam kurtki zimowe żeby zrobić przegląd co kto ma a komu co trzeba dokupić i znalazłam moją kurtkę w której chodziłam kilka lat temu i już od dawna nie mieściłam się w nią. I nie wiem dlaczego jej nie oddałam ale dobrze zrobiłam bo znów jest na mnie dobra :) Ale jestem z siebie dumna.

reklama
Do góry