reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
no hej! pada 3 dzien bez przerwy, tylko powiesić się idzie!

Angelina nadal w domu siedzi bo kaszel nie ustępuje, jutro do lekarza skocze moze cos mocniejszego da!

pranie się pierze ale schnąć nie ma gdzie, kaloryfery zimne!!

Zona siostrzenca urodziła synka w 37tyg z wagą 2880 jest juz 3dzien w inkubatorze bo ma oznaki wczesniactwa, A z kolei siostrzenica moja jest w 30tyg ciązy z trzecim dzieckiem i tak na zmiane bombarują mnie pytaniami;-) a ja mam pusty brzuszek może dlatego tak wpieprzam??? dzis zjadłam poł bochenka chleba z białym serkiem i ogórkiem i zaraz się pożygam!

witam wszystkie nowe wielodzietne mamusie!!!

no i co z tym allegro?

jutro Starszy konczy 17lat, znów wojny z nim na całego, nie mam juz ani jedenj kropli sił na niego tylko w głowie głupie myśli....

WERONICZKA- gratuluje !!!!super wynik ,ja wage kupila m-cą temu;-)

SEMPE- oj ten Twoj syn uparty!!wyjątkowo ciezko przechodzi okres dorastania...wspolczuje i sil życze..

mi sie komp zawiesil:baffled::angry:

Super wynik Weroniczka!!!! Gratuluje. U mnie niezmiennie 111 w talii i 108 w biuście, biodra 105, nic się nie zmienia od 2-3 tygodni. No i też się martwię...
Na aukcje zerknę.
Mam pytanie - czy macie jakieś sprawdzone worki próżniowe do ciuchów, kołder?? Takie co to nie puszczą szybko. Poratujcie, dziewczynki, poratujcie.

Ostatnia edycja:
Joaś podpytaj koleżankę jak możesz o jakieś szczegóły.
humor mi się poprawia, Pawelec jedzie już "na lawecie" teraz pozostało tylko czekać az dojadą.
Najmłodszy daje mi dziś do wiwatu. płacze, marudzi i ogólnie nie wiadomo o co mu chodzi, mimo, że na codzień jest uroczym chłopczykiem. chyba czuje, że mamy kłopoty.
najlepszym lekarstwem u mnie na nerwy jest sprzątanie. fakt, że nie bardzo mi się chce, ale pralka już uprała, zmywarka rozładowana, góra odkurzona i zaraz garderoba się chyba posprząta. obiad zrobiony, dziecko nakarmione....ehhh, niech ten mój Pawełek już wróci

Joaś podpytaj koleżankę jak możesz o jakieś szczegóły.
humor mi się poprawia, Pawelec jedzie już "na lawecie" teraz pozostało tylko czekać az dojadą.
Najmłodszy daje mi dziś do wiwatu. płacze, marudzi i ogólnie nie wiadomo o co mu chodzi, mimo, że na codzień jest uroczym chłopczykiem. chyba czuje, że mamy kłopoty.
najlepszym lekarstwem u mnie na nerwy jest sprzątanie. fakt, że nie bardzo mi się chce, ale pralka już uprała, zmywarka rozładowana, góra odkurzona i zaraz garderoba się chyba posprząta. obiad zrobiony, dziecko nakarmione....ehhh, niech ten mój Pawełek już wróci

Jesteś dzielna, naprawdę. Gratuluje pracowitości :-)

reklama
Hejka kochane!
Noc minela spokojnie, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze. M negocjuje cos w pracy wiec zobaczymy co im tam wyjdzie

Weroniczka ja tez podbilam tylko zeby sie nie okazalo ze wynegocjowalam najwyzej ;-)
Anawoj i co Pawel juz w domu?
Joas ja kurtki trzymam w starej szafie razem z antymolkami a swetry itd w kartonowych pudlach wiec tez nie pomoge :no:

Pozdrawiam Wszystkie!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry