reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi normalnie za te zdjęcia powinnaś pójść do konta :) My tu marzniemy i mokniemy a ty nam letnie zdjęcia wklejasz i to z wczoraj.
hahaha....no....z dzisiaj tez dokladnie takie same moge wkleic:-p:-p...no juz dobra, ide do tego konta sobie postac:-D
Tak w ogole to przesylam wam troszke tego slonecznka i ciepelka..moze jeszcze dojdzie tego roku? Poza tym, za kilka tygodni moze 4-5 bede wklejac zaspy sniezne wiec nie martwcie sie, mnie tez dopadnie szybciej niz sie moze wydawac.
Ja jeszcze nie zrobilam przegladu ciuchow, musze zaczac rozpakowywac pudla i zerknac co tam mamy;-) Wiem ze Oliverowi musze kupic spodnie na snieg bo ze starych juz wyrosl a po Jonathanie chyba nie mam z tego co pamietam takich na teraz, mam ale ciut wieksze i moga byc jeszcze za duze wiec napewno musze sie wybrac na zakupy. Obiecuje sobie nie szalec tego sezonu z zakupami bo mam tyle szmat po tych swoich dzieciach ze juz nie wyrabiam z przechowywaniem, a i tak czlowiek idzie, cos mu w oko wpadnie i kupi:baffled: pozniej sobie w brode pluje ze znowu kase wydalam a ciuchy leza odlogiem ubrane nie rzadko raz, gora dwa:no:

reklama
czesc babeczki i ja witam z rana:tak:

BEDISMALL- no dobra:-D:-Dnastepnym razem nas wezmiesz;-):-)udanego wypoczynku:tak:
WERONICZKA- gratuluje !!super jak sie znajdzie ciuszek spisany na straty a tu bach-przyszedl Dukan i znow mozna sie w kurtce pokazać;-):-)świetnie!! ja tak mialam ostatnio ze spodniami;-)

PAWIMI- no u Ciebie widze jeszcze lato w pelni wiec....wbijamy sie do Ciebie:-D:-D:-D:-D szykuj drinasy ,dla ciężarówek soczki i sorbety-3 minuty i jesteśmy:-D:tak:

JOAŚ,MAUREEN,ZUZKUS,ANNA.S i reszta babeczek-milusiego dnia:-p

ja wczoraj po usg nie pisalam bo padlam...wrocilam z dziecmi-padli mi po drodze,wiec potem budzenie ,przebieranie w piżamy,szybko kakao i spac i ja tez padnieta bylam-pol Poznania zablokowane bo...mecz:baffled::baffled:objazdy i w ogole....

a u mnie-na lewym jest pecherzyk 19mm(a pekaja jak maja 23-24) wiec na dniach powinna byc owuacja,ale.....żeby sie dzidza miala w co zagniezdzic to potrzebne jest grube endometrium(ta blona w macicy) a moje ma tylko 6,1mm:-( tak wiec lipa i oczywiscie bedziemy dzialac,ale...:sorry2:

rozmawialam o inseminacji i powiedzial ,ze jak za tydzien przyjde sprawdzic czy pekl pecherzyk to mam przyniesc wyniki Toma i bedziemy sie zastanawiac...ale powiedzial ,ze martwi go takie cienkie endo...

koncze kawe i biore sie za porzadki;-)

Witajcie w przededniu weekendu!!!

Pawimi, to było okrutne - takie zdjęcia...
U nas 6st i pada. Masakra. Kurtki jesienno-zimowe wyciągnięte. Karolinie niestety muszę kupić, chłopakom dam radę z tym co mam, Tynia też ma co włożyć.
Weroniczka, przeogromne gratulacje z powodu kurtki :-) Nie ma to jak taka poprawa nastroju.

Pytałam Was o te worki próżniowe nie bez powodu. Póki co pakuję mnóstwo rzeczy w kartony. Ale mam dość. Kołdry, poduszki, kurtek morze... Przy tej ilości dzieci to się robi tego cały ocean a nie tylko morze... Zapewne wystawię część rzeczy na allegro, ale i tak worki mi się przydadzą. No trudno poeksperymentuję, które z allegro będą dobre. Będę najszybciej sprzedawałą ciuszki po dziewuszce - mojej Martyni...No i kilka ciażowych ciuchów z HiM. Ktoś się ucieszy a ja troszkę kasy uzyskam.

Hej.
U nas też paskudnie za oknem. Zimno, mokro i sennie.
Dzięki dziewczynki za gratulacje. Mówię Wam jak to miło tak poczuć się piękną i to jeszcze w paskudną, depresyjną jesień :)
Joaś jak będziesz wystawiała rzeczy po córci to daj mi proszę link bo może coś dla Małgosi znajdę :)
mama głowa do góry, będzie dobrze.

Joaś jak będziesz wystawiała rzeczy po córci to daj mi proszę link bo może coś dla Małgosi znajdę :)
Weroniczka, ja takie maluszkowe wystawię, ale podeśle linki, na bank :-)

Mama05 - nie wprzyzwiązuj się proszę do końca do tych wyników, do endometrium. Przecież wiesz, ze Ty się wyłamujesz wszelkim zasadom i regułom... ŚCISKAM i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hejka!
Odnosnie linka z @ to juz wszystko dziala, za pomylke przepraszam:zawstydzona/y::sorry2:

Co do SPA to...M mi zrobil niespodzianke i przyjechal wczoraj wiec zamiast relaksujacego SPA byla kapiel we dwoje tez odprezajaca:tak::-p:-p:-p:rolleyes:

Pozdrawiam!:-)

jestem i ja...troszke was podczytuje ale nie mialam czasu pisac, korzystam z ostatnich dni naszego lata...no i faktycznie u nas non stop cos sie dzieje ostatnio. Latam jak nakrecona bez czasu na pieciominutowe zrelaksowanie sie z kawka i laptopem. We wtorek moje srednie dziecie zaczelo prace nad inscenizacja Aladdina w naszym lokalnym teatrze dzieciecym, ciesze sie ze znalazlam taka mozliwosc bo z niego aktor niewaski i niejednokrotnie zastanawialam sie nad oddaniem go w rece sztuki:tak: jest bardzo zadowolony z tych zajec i ja tez....Zobaczymy jak jego "kariera" potoczy sie dalej, oczywiscie chcial glowna role, niestety nie dostal bo spoznil sie o jedne zajecia, dzieci rozpoczely juz tydzien temu a on dopiero teraz dolaczyl....

Zawiozlam przed momentem najmlodszego do przedszkola a srednie dziecko pojechalo dzis na wycieczke do planetarium do Chicago, pogoda boska wiec akurat skorzystali ze do pozytecznego naukowego wyjazdu maja wypad piknikowy. Maja sobie zjesc lunch na trawce w sloneczku;-) Niestety wczorajsza klasa hip hopu okazalo sie niewypalem, wchodzimy a tam 15 dziewuch i zadnego faceta, mlody zrobil odwrot na jednej piecie i nie chcial wejsc. Plakal, jeczal, w koncu usiadl w kacie i przygladal sie, dupcia mu chodzila w rytm muzyki, nawet w pewnym momencie wstal i pewnie zamierzal dolaczyc ale sie zorientowal ze z babami to nie wypada......ale!:-D powiedzial ze za tydzien chce jechac i napewno sprobuje zatanczyc z grupa. Ja zapomnialam ze narod amerykanski to ciemnogrod jesli chodzi o sztuke i artystycznie kompletnie niewrazliwy i chlopcy to owszem biora udzial w futbolu i basebolu, samoobronach i innych hardcorowych wyczynach typu gdzie silniejszy tam lepszy a niestety artystyczna polkula mozgu jest w nich od urodzenia tempiona na koszt innych walorow ktore akurat mi sie nie podobaja, albo mniej podobaja.... :baffled:
No nic, dziecko prosilo ze za tydzien chce jeszcze raz sprobowac, najwyrazniej ten taniec i to co one tam robily mu sie spodobalo, tylko te baby.... ;-)

Mowicie o zimie...hmm, no to prosze bardzo kilka fotek z mojej zimy wczorajszej ....:

A TUTAJ STWIERDZILISMY ZE NIE BEDZIEMY WIECEJ POZOWAC I UDAJEMY MALPKE

sliczny syncio:)

witam:*

u nas leci jakos....

a ja coraz bardziej czuje ze jestem w ciazy...hehe

Kochane jestem
i tak wyniki odebrane i ogolnie jest si ,ale.....
napisze Wam jak ma:
pH norma 7,2 ma 7,9 czyli si
ogolny procent ruchliwych 55% a norma to wiecej niz 50 % wiec si
liczba plemnikow 155 milionow w 1ml a norma to wiecej niz 20 wiec si
szybkosc linearna 5 a norma to wiecej niz 25% i tu bieda:sorry2:
pozostale parametry w normie...

i na koncu w uwagach ma wpisane- Asthenozoospermia czyli jak sie dowiedzialam nieprawidlowa ruchliwosc-zamiast isc do przodu to weszly na rondo i kręcą sie w kolko:sorry2::baffled:
podobno witaminami da sie wypracowac..

reklama
Do góry