reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SERGEEVNA witaj w gronie wariatek;-);-);-)
Tak powaznie to ja mam 30 i dwojke dzieci.Teraz namawiam meza na 3cie.A o dzieciach marzylam jak mialam juz 16lat.:tak: Jak mialam 18 lat zaczelam sie spotykac z moim mezem i po 2 randce powiedzialam kumpeli ,ze to jest przyszly ojciec moich dzieci.Tak wiec jak widzisz tutaj na forum wiecej ma takie podejscie do zycia jak ty.
Izulka ty diablico ale dowcipy Ci po glowie chodza.
U mnie decyzja juz podjeta.Musze jeszcze przeprowadzic konkretna rozmowe zeby potem nie bylo ,ze on sie przeciez nie zgadza.

reklama
ANAWOJ- no ja wlasnie po hormonach nabawilam sie 9 kg i dlatego teraz "walcze" z nimi i bardzo mnie cieszy efekt :tak:ja okaze sie ze ciąża to troche zmodyfikuje to co jem i tyle:tak:;-)JA zachodzilam w ciąze z 56 kg i potem wracalam do wagi ,ale po synu jak wrocilam to troche pofolgowalam i waga wahala sie miedzy 59 a 61 kg i na hormonach teraz przez te 8 m-cy przytylo mi sie do 70kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale juz mi niewiele zostalo do celu.

ANECZKA- powodzenia w rozmowie i czekam z Toba na dzialania-bedziemy we 2 staraczki na po3nych mamusiach:tak::-):-)

u nas jest przeeeepieknie-bylismy na 2,5 godzinnym spacerze,potem obiad ,teraz dz.na ogrodzie a my kawa:tak:

Mama ja Ci bede pierwszej kibicowac bo moj plan jest na wiosne lato dopiero.No i bedziemy probowac dziewczynke zrobic wiec troche te nasze dzialania moga potrwac;-)

Buziaki Kochane :laugh2:

mama05, AneczkaK, anawoj - dziękuję za miłe słowa i za wsparcie :tak: :laugh2:

Wczoraj wieczorem rozmawiałam ze swoim narzeczonym na temat dzieci i pytam: "Kochanie, a może jednak dał byś się namówić na trzeciego malucha gdzieś tam kiedyś w przyszłości?"... A G. na to: "No przecież już ustalone, że BĘDZIE TROJE, ale nad czwartym to będziemy musieli poważnie pomyśleć. Wyjdzie w trakcie..." :laugh2: No proszę, jakie zaskoczenie :tak: :laugh2: Ja wolę o tym już teraz rozmawiać, jeszcze przed ślubem, żeby wszystko było jasne :laugh2: hehe... :tak:

czesc babki-zycze milego dnia i slonka choc troche,u mnie wicher ,ale slonko jest wiec calkiem dobre samopoczucie:tak:

weekend uplynąl na staraniach :rofl2:
w czwartek mam usg i sie okaze czy owulka byla .

Witajcie
U nas strasznie chorobowo ah juz nie wiem co robic z moimi chlopaczkami mnie tez chorobka dopadla ale juz jest ok a z synusiami dzisiaj biegniemy do lekarza:dry:
I ja tak na chwilunie poki chlopcy ladnie sie bawia... no i nie nadrobie narazie :zawstydzona/y:
mama-oj nie pisalam tutaj w tym czasie co robilas betke itd szkoda ze tak wyszlo przykro mi:-( czasem tak bywa ze przed @ dochodzi do zaplodnienia a pozniej organiz samoistnie to wydala ale nie poddawaj sie dzielna kobitka z Ciebie i mimo trudnosci i chwil zwatpienia dasz rade zobaczysz ze to trzecie bedzie takie upragnione wyczekane :-) zycze powodzenia:tak:
Aneczka-wracajac do tego co pisalam z pomoca "wspomagaczy" to chodzi o kalendarzyk chinski, diete, przytulania w odpowiednim momencie zreszta to o czym mowa na watku "udalo mi sie zaplanowac plec..." tez podczytuje ten wateczek. Planujesz dzialania na wiosne lato 2011? Ja tak zimowa pora czyli pod koniec roku '11 ale po ostatnich nieprzyjemnych sytuacjach z M to nie wiem czy dojdzie to do skutku:zawstydzona/y:
sergeevna-witaj no i piekne plany macie teraz nic tylko dzialac ;-):-) powodzonka
postaram sie byc na biezaco ale cos ciezko

KASIK- dziekuje ,bardzi licze ,ze nam sie uda i walcze jak lwica a ja lew-wiec waleczność mam we krwi!!!
zdrowka dla chlopcow zycze!! mam nadzieje,ze z mężem sie wszystko wyjasni ,sprzeczki kazdemu sie zdazaja:) to tak na pocieszenie..

JOAŚ- co tam u Ciebie??
ANAWOJ- jak samopoczucie,depresja poszla won??
ZUZKUS- mam nadzieje,ze Macius juz zdrowy:)
MAUREEN,ANNA.S- sciskam Was:)
SEMPE- jak tam waga?? :)

ja dzieciom daje od wrzesnia po 1 tabletce rutinoslorbinu-codziennie rano i poki co jest oki-oby zostalo tak jak najdluzej:))

mama-to witaj w klubie ja tez lwica :-p i tez raczej walcze o swoje:rofl2: z M to tak zbyt dlugo bylo dobrze ale po burzy wychodzi slonko
Joas-czytalam ze cos nie bardzo masz nastroje ale to normalne Ty juz na finiszu i jeszcze dzieciaczkami musisz sie zajac a nie wspomne o praniu sprzataniu itd wiec masz prawo byc nie w nastroju bedzie dobrze:tak:
My po lekarzu Arek angina ale slaba wiec tyle dobrze a Domi tylko ten katar tak to ok dzisiaj zaliczylismy dluuugi spacer we 4 i ah jak mi dobrze:-)

reklama
Hej!
My tez dzis po lekarzu:confused2:
Witek antybiotyk a Antek..hm wlasciwie jeszcze gorzej bo inhalacje ze sterydow i tak na ostrzu noza.Jak bedzie gorzej to pilnie mamy przyjsc.
mama to trzymam kciuki zeby byla owu w trakcie przytulania;-)

Do góry