reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

JOAŚ- bedzie lepiej:)
KASIK- to dobrze,ze u chlopców nic powaznego...teraz taka pogoda,niestety..mam nadzieje,ze spacerek udany:)

moje juz śpią,my zaraz kolacja z Tomem i zasiądziemy przed jakims filmem.

milego wieczorku wszystkim życze..

reklama
ANECZKA- DZIEKUJE ,MAM NADZIEJE ZE TAK WLASNIE BEDZIE Z TA OWULKA;-)a co do leków to Domi tez jest na inhalacjach ze sterydów -daje Mu flixotide i ventolin alergia nie wiadomo na co i jest od kilku tygodni na wziewach...caly czerwiec tez Go alergia męczyla..

mam nadzieje,ze chlopcy szybko wyzdrowieją:tak:

Hejka wielodzietne!!!
Tak jak pisalam M wrocil w czwartek, ale w piatek go poszczyklo i przez 3 dni mialam jojkadlo w domu "ojej bede umieral, oj oj jak boli, posmaruj mascia, daj lek, przynies herbate"...wlasciwie to dobrze ze dzis do pracy. Nie ma to jak znosic bol i chorobe po mesku. Ja to sie zawsze smieje ze jakby faceci rodzili to juz w 8 miesiacu by sie kazali znieczulic:-D

Mama dzieki za troske o Maciusia. Czytalam ze Twoj tez alergik wiec wiesz co to znaczy. Na wziewach bediamy pewno do wiosny...ale na razie zaleczone tfu tfuu. Milego i owocnego przytulania !!!! &&&& ~~~~

Joas kochana jestes wielka!!!! Ja ze swoja trojka czasem nie wytrzymuje a Ty 4 i piate w drodze. A ze nastroj kiepski w Twoim stanie to normalne!

Witam wszystkie nowe mamy wielodzietne! Rozgoscie sie i piszcie!!!

Pozdrawiam!!!

PS ja tez lew jestem!!!

Ostatnia edycja:
ZUZKUS- no tak,moj tez alergik..
czyli mamy juz 3 lwice:):):))
dzieki za &&&&&&&&& mam nadzieje,ze podzialają:)
a mężczyzna jak choruje to poprostu...brak slow:))))))))))))))te chlopy!! :)

zmykam na M jak milosc

i gdzie ja skromny baranek mam sie tu sie podziac miedzy tymi lwicami??:-D:-D:-D
witam poniedzialkowo, nadal bardzo slonecznie aczkolwiek duzo chlodniej niz w ubieglym tygodniu, w nocy po raz pierwszy zalaczylismy ogrzewanie na kilka godzin bo byl niezly przymrozek, chociaz jutro temperaturka ma wrocic do powyzej 20 stopni wiec wszystko w normie;-)
Dzisiaj troszke zajeci od rana, Oliver jak zwykle w szkole a my z Jonathanem bylismy zdjac aparat z zebow. Mial go blisko 2 lata i juz naprawde z utesknieniem czekal dnia i godziny kiedy mu to zelastwo wyjma z ust. Jestem znowu uszczuplona (a raczej moja kieszen) tym razem o $800:baffled: Kurcze drogie te imprezy u nas sa straszliwie, calosc niestety kosztowala mnie kilka ladnych tysiecy, drugie kilka zaplacilo moje ubezpieczenie, ja nie wiem w Polsce tez ortodontia jest taka droga???
Pozniej skoczylismy razem na zakupy i lunch i dopiero teraz wrocilismy. Zaraz musze jechac po Olisia i zastanawiam sie czy Vincents klasc na drzemke bo juz dosc pozno jest:confused2:

Joas, powtorze sie znowu, kochana masz prawo do humorkow i zlego samopoczucia, ze Ty w ogole masz jeszcze ochote na cokowiek to sie dziwie i podziwiam:tak: Ja bez brzuszka mam czasem dosc swojej trojki wiec wszystko doskonale rozumiem. Tule i zycze lepszego humorku.
A teraz lece....musze jeszcze kilka spraw zalatwic, do uslyszenia i pozdrawiam!

Witajcie dziewczyny

Wpadłam do was się przywitać i poinformować że zajmuję się moderowaniem tego wątku.
Jeżeli będziecie miały jakiekolwiek problemy z wątkiem proszę piszcie do mnie a razem postaramy się je rozwiązać:)

Pozdrawiam was i życzę powodzeniach w staraniach:)

witam sie wtorkowo:tak:
JOAŚ- kochana jak tam,lepiej :)???;-)
ANAWOJ - no to kolejna lwica:-p
PAWIMI- moj Tomi tez baranek i żyje przy mnie wiec Tobie tu z nami nic nie grozi;-):-D:-D

IZULKA- nic nie piszesz ,co tam u Ciebie???
MAUREEN- 100 lat juz Cie nie bylo-mam nadzieje,ze dziewczynki zdrowe:tak:

Domi w przedszkolu Zuza dzis w domu bo mieli wycieczke 40 km za Poznan do Muzeum Rolnictwa a my tam bylismy w tym roku na pikniku z męża pracy i by sie Jej nudzilo a wicherrrrr taki ,ze jak maja tam po tych otwartyc przestrzeniach chodzic i marznąć to wole miec Ja w domu.

pozdrawiam i slonecznego dnia:cool2:

reklama
Hej, witam i ja. Chrzciny wypadły super, mały był nieziemsko grzeczny, mam takie zdjęcia robione u fortografa to jak tylko będę miała skaner (stary sprzedaliśmy) to wam pokaże to moje cudo, które teraz jęczy na kolejne zęby- i to one nie dają mi spać :wściekła/y: jestem mega niewyspana, ech... uroki ząbkowania.
Poza tym ja jestem również spokojnym baraniątkeim ;-)
I wiem co to wziewy...niestety, Flixo, Ventolin< Mucosolvan i Pulmicort do nebulizacji...wrrr... jak ja sie cieszę , że to była tylko kilku zimowa przygoda.
Trzymam za was kciuki, powodzenia we wszelakich sprawach, i zmykam, bo mój ząbkujący już jęczy coraz głośniej, buziaki :-)

Do góry