hahaha....no....z dzisiaj tez dokladnie takie same moge wkleicPawimi normalnie za te zdjęcia powinnaś pójść do kontaMy tu marzniemy i mokniemy a ty nam letnie zdjęcia wklejasz i to z wczoraj.

...no juz dobra, ide do tego konta sobie postac
Tak w ogole to przesylam wam troszke tego slonecznka i ciepelka..moze jeszcze dojdzie tego roku? Poza tym, za kilka tygodni moze 4-5 bede wklejac zaspy sniezne wiec nie martwcie sie, mnie tez dopadnie szybciej niz sie moze wydawac.
Ja jeszcze nie zrobilam przegladu ciuchow, musze zaczac rozpakowywac pudla i zerknac co tam mamy;-) Wiem ze Oliverowi musze kupic spodnie na snieg bo ze starych juz wyrosl a po Jonathanie chyba nie mam z tego co pamietam takich na teraz, mam ale ciut wieksze i moga byc jeszcze za duze wiec napewno musze sie wybrac na zakupy. Obiecuje sobie nie szalec tego sezonu z zakupami bo mam tyle szmat po tych swoich dzieciach ze juz nie wyrabiam z przechowywaniem, a i tak czlowiek idzie, cos mu w oko wpadnie i kupi
pozniej sobie w brode pluje ze znowu kase wydalam a ciuchy leza odlogiem ubrane nie rzadko raz, gora dwa