No to jestem i ja. Młoda już w przedszkolu, ja byłam się już zarejestrowac do lekarza, pójdę na 13. Niech mnie osłucha, bo do masakry to brakuje tylko krwią pluć.
Matko kochana, jakie wiatrzysko, jakie tu sa przeciągi, to głowa mała. Tu zawsze mocno wieje, ale jak jets wiatr taki normalny, to nie idzie ujść, hehe, masło maślane.
Obiad mam dziś z wczoraj, wiec musze tylko posłać łózko i rozłożyć się na nim i książkę poczytać. No i o lekarzu nei zapomniać
A co jest???
Ana z tego co piszesz jest tak samo jak u mnei, teraz niby sie podkurujesz, niby juz na prostej, a tu leciutki wieterek czy cuś i Cię rozłoży, leć kobieto do lekarza, bo ja to już ponad 5 tygodni z tym walczę!
A męża to do dzieci zagoń, hehee
Odpust, kurde, u nas nigdy nie ma, w miastach nie ma??? A ja poluję na taki gwizdek jak sma za dzieciaka miałąm ptaszka albo kogucika, co bardziej sppiewa niż gwiżdże i nigdzie, nigdzie nigdzie nie ma. A na odpuście takim to na na straganie gdzies by znalazł...
Jeśłi o włosy chodzi ... facie chcę!:-)
No i kochana 2 kg - ładnie, ładnie. A mne ostatnio takie doły łapią, ze szkoda gadać. Miałą m wziąć sie za siebie jak młod awróci do przedszkola, zająć sie sobą to nic mi sie nei chce. Siedze i mysle gdzie pójść, zeby kasy nazbierac...niestety jak grzyby nie rosnie hehe
Iwcik kompetencja ludzi w urzedach powala na kolana normalnie
no proszę,a pachnący zapach jest the best

A co za okulary dla Paulinki? Tamte jednak nie dobre?:-(
Idę zrobić sobei jakieś śniadanko, posłąc wyrko, a i pranie mam do poskładania. No i książka.....:-)