reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

monika- witam Cie na watku-super masz rodzinke!! gratulue miesiecznej corci-jak sobie radzisz??planowalas taką rodzinke??ja sama pochodze z 4 dzieci i tez 2 corki i 2 synow:))jak u Ciebie!pisz czesto ,jak tylko bedziesz miala czas:)

WERONICZKA- czesc i milego dnia-ja też zaraz sie wybieram po Domisia-to znaczy za 50 minut:)
Jestem jedynaczką,nigdy bym nie pomyślała że tyle dzieci będę miała ale zazdroszczę mojemu mężowi bo ma 7 rodzeństwa.Jako pierwsza z rodziny urodziłam w kolejności scsc.Nie planowałam tak licznej rodzinki-najpierw starszy syn,potem córa-miałam rozrególowany okres a po 10 latach zachciałam 3 dziecko(miała być koniecznie córcia a tu Mikołaj wyskoczył-wszyscy znajomi mówili że następna będzie córeczka a ja na to-więcej dzieci nie będzie,tak więc Inga jest nieplanowana nawet jej nie chciałam ale teraz nie oddałabym jej nikomu).

reklama
MONIKA- to tak jak u mnie w rodzinie-rodzice planowali 2 a wyszlo 4:-D:-D
fajnie miec taka rodzinke tymbardziej jak jestes jedynaczką.:tak:
mam nadzieje,ze bedzie Ci tu z nami milo;-)ja jestem na etapie staran o 3 dzidzi ,ale juz 9 miesiąc schodzi na staraniach...jednak jeszcze troche sily mi zostalo do walki wiec poki co nie poddaje sie!

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 61
Witajcie dziewczyny
Wpadłam do was się przywitać i poinformować że zajmuję się moderowaniem tego wątku.Jeżeli będziecie miały jakiekolwiek problemy z wątkiem proszę piszcie do mnie a razem postaramy się je rozwiązać:)Pozdrawiam was i życzę powodzeniach w staraniach:)
Witaj, super ze sie odezwalas:tak: fajnie sie pisze wiedzac ze nie jestesmy bezpanskim watkiem ale super mod nad nami czuwa o kazdej porze dnia i nocy:-D;-)

witam i ja w mrozny poranek, zapowiada sie cudowna pogoda, bedzie 20 slonecznych stopni, zero wiaterku, zapraszam na poranna kawke na tarasie z widokiem na piekne jeziorko ;-)
Olis juz dawno w szkole, z mlodym zaraz do przedszkola sie wybieram, wlasnie smyk konczy sniadanko i na chwile musze jechac popracowac niestety:sorry2:, pozniej musze dokonczyc rozgrzebane dekoracje jesienne ktorych cos skonczyc nie moge.....
A moje stare dziecko przyszlo mi rano buzi dac przed wyjsciem do szkoly aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kto by sadzil ze takie zdjecie aparatu moze tyle szczescia przysposposobic hahahaha

Joas - kolejna porcja utulenia z mojej strony na dzis, trzymaj sie kochana dzielnie i pamietaj ze wszystkie tu Cie podziwiamy i napewno nie masz powodow do zalamywania sie.

AnnaS
super ze wszystko ze chrzcinami wypadlo dobrze:cool2: bedziemy cierpliwie czekac na zdjecia.

Maureen wiem ze nas podczytujesz czasem, odezwij sie kochana:tak: mam nadzieje ze wszystko w porzadku u was?

No nie....nie da sie Was wszystkich wymienic a juz napewno odpowiedziec:-D tyle sie babebeczek na watku zrobilo ze po prostu szok:szok: Pozdrawiam wszystkie i zycze milego popoludnia! Moze jeszcze wpadne pozniej jak uporam sie ze swoimi sprawami porannymi.

Monika - gratulacje, nie pamietam czy juz wczesniej na styczniowkach skladalam Ci gratulacje wiec jakby cos robie to tutaj :-D Sliczne imie dalas coreczce!

Ostatnia edycja:
Hej Monika witaj na watku!!!!

My z mezem wiedzielismy ze nie chcemy jedynaka, dwojka to minimum, potem pomyslelismy o trzecim, a teraz o czwartym...tylko niech sie nam sytuacja finansowa unormuje

Co do lozek pietrowych to moj Krzys bardzo chce i w jego pokoju sprzydala by sie tzw antresola czyli lozko na gorze a biorko i szafka na dole bo oszczedzilo by miejsca...tylko on sie tak rusza przez sen ze pewno na kazdy stuk bylabym u niego w pokoju

Witaj, super ze sie odezwalas:tak: fajnie sie pisze wiedzac ze nie jestesmy bezpanskim watkiem ale super mod nad nami czuwa o kazdej porze dnia i nocy:-D;-)

pawini dziękuję:)
Wątek na szczęście nie jest bezpański :-D aaa mod czuwa oj tak tak :tak:;-)
Oczywiście postaram się zaglądać tu częściej :tak:
Pozdrawiam cieplutko :)

a ja mialam taki swietny humor i cos mi zaczyna sie psuc. Bylam na zakupach i troche chyba za duzo wydalam na te wszystkie pier dolki. Dziec moj najpierw sie rano wkurzyl i nie chcial w przedszkolu zostac, tzn chcial ale chcial tez zebym ja pod drzwiami stala hahaha, a pozniej jak przyjechalam po niego to nie chcial wracac do domu....scenke odwalil taka ze szok, 20 minut po zamknieciu przedszkola obie z wychowawczynia go blagalysmy zeby raczyl pupe ruszyc w kierunku wyjscia a on sie uparl i kazal mi isc do domu bo on zostaje :-D Ot ten moj maly urwis uparciuszek ;-)
Zuskus - taka antresole jak ty piszesz mial moj Jonathan kiedys, tylko ze na dole pod lozkiem mial zabawki a osobno na innej scianie mial mebloscianke z biurkiem wbudowanym, lozko fajny pomysl bo zawsze zabawki mozna upchnac pod i wtedy robi sie wrazenie porzadku do tego dzieci lubia wszelkiego rodzaku schowki i pseudo domki a tu mogl sobie nakryc kocem i mial przykrywany domko-namiot do zabawy :-D ale koszmarem bylo scielenie lozka, matko jak ja tego nie cierpialam!!! jak zdarzyl sie jakis mokry wypadek nocy to skaranie boskie bylo z wymiana poscieli.....no ale coz...

wlatuje sie pożegnać,do jutra babeczki:))
PAWIMI- no to mowisz ,ze buziaka dostalas od syna rano-pewnie dziekowal za zdjecie aparatu:))a Vincent dal czadu w przedszkolu :):):)))ach te dzieci:)
WERONICZKA- dobre rozwiązanie z tym lozkiem :))
ZUZKUS- mam nadzieje,ze ta Wasza sytuacja sie szybko wyjasni i bedziecie mogl dzialac nad kolejnym bobo bo szpital ze znieczuleniem pewnie konczy remont :):)))

milej,spokojnej i przespanej nocki babeczki moje kochane:)

Ostatnia edycja:
pawini chyba każda kobieta uwielbia zakupy więc i Ty się ciesz:)
Odczekaj troszkę z następnymi zakupami,pieniążki się odłożą i wszystko wróci do normy.
Czasami dzieciaczki miewają swoje nastroje i bywa różnie a my rodzice bardzo to przeżywamy.

reklama
Zuskus - taka antresole jak ty piszesz mial moj Jonathan kiedys, tylko ze na dole pod lozkiem mial zabawki a osobno na innej scianie mial mebloscianke z biurkiem wbudowanym, lozko fajny pomysl bo zawsze zabawki mozna upchnac pod i wtedy robi sie wrazenie porzadku do tego dzieci lubia wszelkiego rodzaku schowki i pseudo domki a tu mogl sobie nakryc kocem i mial przykrywany domko-namiot do zabawy :-D ale koszmarem bylo scielenie lozka, matko jak ja tego nie cierpialam!!! jak zdarzyl sie jakis mokry wypadek nocy to skaranie boskie bylo z wymiana poscieli.....no ale coz...

My myslimy o czyms takim

a17e856bf6a0adb7med.jpg

albo takie

image-3418-1268835319.jpg

ŁÓŻKO PIĘTROWE NEO Z MATERACEM!!! (1250066353) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry