reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej Babeczki,

ja nie piszé z powodu, o którym Wam juz wspominalam, nie chcé smécic, a nastroj u mnie fatalny, adekwatny do pogody, chociaz to nie pogoda jest za niego odpowiedzialna, tylko rozne przeciwnosci i klopoty :-(

Tak jak Pawimi napisala - podczytujé w miaré regularnie, zeby wiedziec co u Was kochane..

Witam sié z Agnieszká i Moniká :tak:

Calujé Was mocno.

reklama

Wątek na szczęście nie jest bezpański :-D aaa mod czuwa oj tak tak :tak:;-)
Oczywiście postaram się zaglądać tu częściej :tak:
Pozdrawiam cieplutko :)

Wielka pani moderator czuwa

pawini chyba każda kobieta uwielbia zakupy więc i Ty się ciesz:)
Odczekaj troszkę z następnymi zakupami,pieniążki się odłożą i wszystko wróci do normy.
Czasami dzieciaczki miewają swoje nastroje i bywa różnie a my rodzice bardzo to przeżywamy.

Wiem, że forum jest dla każdego,
ale to jest wątek TRZECIE DZIECKO... I CO DALEJ?
z tego co mi wiadomo to ty jeszcze nie masz drugiego...

Przepraszam resztę, bo się nie udzielam na tym wątku,
ale pewne osoby działają mi na nerwy i musiałam to napisać:crazy:

witam sie kochane moje
MARUEEN- slonko nasze my tu czekamy na Ciebie i tesknimy -woerze,ze pokonacie problemy i usmiech wroci na twarz:tak:

JOAŚ- jak u Ciebie kochana z samopoczuciem ???

ZUZKUS- fajne to rozwiązanie:tak::tak::tak:

EWCIA- kochana moja :*;-)

Hej.
Właśnie wcinam śniadanko i zaraz zabieram się za poszukiwania rajtuzek dla Małgosi. Nigdzie nie mogę dostać bawełnianych jednokolorowych i w paski bez żadnych dodatkowych motywów. A ja tak nie lubię rajtuzek w kwiatki, serduszka i inne duperelki:/

Ostatnia edycja:
JOAŚ- jak u Ciebie kochana z samopoczuciem ???
chrycham, prycham, zdycham ;-)
Niestety 4 tydz choroby, poprawy brak :-( Lekarka poleciła mi strepsils intensive na gardło, bo nic nie pomagało, a dziś przeczytałam, że w 3 ostatnich miesiącach ciąży nie wolno go brać. No i co mam robić?? Usta mimo, że nie oblizywane mam spierzchnięte na maksa. Przy poprzedniej infekcji młody miał dodatkowe skurcze serca. Infekcja była krótka. A teraz już tyle czasu. Martwię się. Bardzo.
A wczoraj Tynia znów zagorączkowała - 38,4C...
Maureen - Ty smęcisz??? Poczytaj moje posty!!!
Zuzkus - antresole są fajne, ale ścielenie łóżka może być "ciekawe",na piętrowym też :-)
Pawimi - przykro mi, ze młody dał Ci do pieca...

Ostatnia edycja:
JOAS- oj qrcze to faktycznie sie u Was szpital zrobil-sily ,sily i wytrwalości życze..
ja tez mam zimno na dolnej wardze-wrrr

WERONICZKA- ja tez kupuje tylko glodkie albo w paski rajstopki-mam tu takie centrum handlowe gdzie rajstopki od wyboru do koloru:))

kochane zapraszam na:ninja2:;-)

Witam slonecznie:-)
Widze mowa o lozka pietrowych my rowniez mamy zamiar kupic Arusiowi pietrowke taka jak zuskus i jesli mozesz to po ile u Ws jest takie lozko to pierwsze bo wlasnie u nas takie znalazlam jednak ta cena a wlasnie jestesmy po remoncie no i wiadomo kasa znalazlam rowniez dosc fajne duzo tansze no ale jeszcze w sumie nie wiem jakie zamowimy:cool:
Mauren-po burzy wychodzi slonko nie wiem jakie sa powody ale bedzie dobrze glowka do gory
Co do moderatora to podzielam zdanie Joas:tak:
Joas-a mialas juz tabletki do ssania propolki ja miewalam zapalenie tchawicy w ciazy i powiem Ci za dawaly rade to lek homeopatyczny wiec luzik

reklama
Witam serdecznie,może na początek ucałuje Was wszystkie,jesteście świetne poprostu ,świetne
czytam Was już prawie rok,moim marzeniem jest również posiadanie 3 ,a nawet 4 dzieci ,niestety narazie nie jest to możliwe ze wzg zdrowotnych ,ech życie....:-(
mam nadzieje jednak że moje marzenie spełni sie jeszcze ,chociaż czas goni ,mam już bowiem 38 lat....
Najważniejsze że jestem mamą 2 fajnych chłopaków 18 i 5 lat
ściskam Was mocno dziewczynki ,fajnie że jesteście..:-)

Do góry