Jestem jedynaczką,nigdy bym nie pomyślała że tyle dzieci będę miała ale zazdroszczę mojemu mężowi bo ma 7 rodzeństwa.Jako pierwsza z rodziny urodziłam w kolejności scsc.Nie planowałam tak licznej rodzinki-najpierw starszy syn,potem córa-miałam rozrególowany okres a po 10 latach zachciałam 3 dziecko(miała być koniecznie córcia a tu Mikołaj wyskoczył-wszyscy znajomi mówili że następna będzie córeczka a ja na to-więcej dzieci nie będzie,tak więc Inga jest nieplanowana nawet jej nie chciałam ale teraz nie oddałabym jej nikomu).monika- witam Cie na watku-super masz rodzinke!! gratulue miesiecznej corci-jak sobie radzisz??planowalas taką rodzinke??ja sama pochodze z 4 dzieci i tez 2 corki i 2 synow)jak u Ciebie!pisz czesto ,jak tylko bedziesz miala czas
WERONICZKA- czesc i milego dnia-ja też zaraz sie wybieram po Domisia-to znaczy za 50 minut![]()
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONIKA- to tak jak u mnie w rodzinie-rodzice planowali 2 a wyszlo 4

fajnie miec taka rodzinke tymbardziej jak jestes jedynaczką.
mam nadzieje,ze bedzie Ci tu z nami milo;-)ja jestem na etapie staran o 3 dzidzi ,ale juz 9 miesiąc schodzi na staraniach...jednak jeszcze troche sily mi zostalo do walki wiec poki co nie poddaje sie!

fajnie miec taka rodzinke tymbardziej jak jestes jedynaczką.

mam nadzieje,ze bedzie Ci tu z nami milo;-)ja jestem na etapie staran o 3 dzidzi ,ale juz 9 miesiąc schodzi na staraniach...jednak jeszcze troche sily mi zostalo do walki wiec poki co nie poddaje sie!
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Joaś ja mam to łóżko tylko bez barierki z przodu dolnego łózka. Ale za to mąż dorobił przy trzecim łóżeczku barierkę dla Małgosi żeby nie spadała. łóżka,łóżko piętrowe 3 osobowe MIX (1257841458) - Aukcje internetowe Allegro
A tu masz zdjęcie jak dzieciaki śpią sobie w tym naszym łózku.
A tu masz zdjęcie jak dzieciaki śpią sobie w tym naszym łózku.
Załączniki
Witaj, super ze sie odezwalasWitajcie dziewczyny
Wpadłam do was się przywitać i poinformować że zajmuję się moderowaniem tego wątku.Jeżeli będziecie miały jakiekolwiek problemy z wątkiem proszę piszcie do mnie a razem postaramy się je rozwiązaćPozdrawiam was i życzę powodzeniach w staraniach
![]()
fajnie sie pisze wiedzac ze nie jestesmy bezpanskim watkiem ale super mod nad nami czuwa o kazdej porze dnia i nocy
;-)witam i ja w mrozny poranek, zapowiada sie cudowna pogoda, bedzie 20 slonecznych stopni, zero wiaterku, zapraszam na poranna kawke na tarasie z widokiem na piekne jeziorko ;-)
Olis juz dawno w szkole, z mlodym zaraz do przedszkola sie wybieram, wlasnie smyk konczy sniadanko i na chwile musze jechac popracowac niestety
, pozniej musze dokonczyc rozgrzebane dekoracje jesienne ktorych cos skonczyc nie moge.....A moje stare dziecko przyszlo mi rano buzi dac przed wyjsciem do szkoly aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kto by sadzil ze takie zdjecie aparatu moze tyle szczescia przysposposobic hahahaha
Joas - kolejna porcja utulenia z mojej strony na dzis, trzymaj sie kochana dzielnie i pamietaj ze wszystkie tu Cie podziwiamy i napewno nie masz powodow do zalamywania sie.
AnnaS super ze wszystko ze chrzcinami wypadlo dobrze
bedziemy cierpliwie czekac na zdjecia.Maureen wiem ze nas podczytujesz czasem, odezwij sie kochana
mam nadzieje ze wszystko w porzadku u was?No nie....nie da sie Was wszystkich wymienic a juz napewno odpowiedziec
tyle sie babebeczek na watku zrobilo ze po prostu szok
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego popoludnia! Moze jeszcze wpadne pozniej jak uporam sie ze swoimi sprawami porannymi.Monika - gratulacje, nie pamietam czy juz wczesniej na styczniowkach skladalam Ci gratulacje wiec jakby cos robie to tutaj
Sliczne imie dalas coreczce!
Ostatnia edycja:
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej Monika witaj na watku!!!!
My z mezem wiedzielismy ze nie chcemy jedynaka, dwojka to minimum, potem pomyslelismy o trzecim, a teraz o czwartym...tylko niech sie nam sytuacja finansowa unormuje
Co do lozek pietrowych to moj Krzys bardzo chce i w jego pokoju sprzydala by sie tzw antresola czyli lozko na gorze a biorko i szafka na dole bo oszczedzilo by miejsca...tylko on sie tak rusza przez sen ze pewno na kazdy stuk bylabym u niego w pokoju
My z mezem wiedzielismy ze nie chcemy jedynaka, dwojka to minimum, potem pomyslelismy o trzecim, a teraz o czwartym...tylko niech sie nam sytuacja finansowa unormuje
Co do lozek pietrowych to moj Krzys bardzo chce i w jego pokoju sprzydala by sie tzw antresola czyli lozko na gorze a biorko i szafka na dole bo oszczedzilo by miejsca...tylko on sie tak rusza przez sen ze pewno na kazdy stuk bylabym u niego w pokoju
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witaj, super ze sie odezwalasfajnie sie pisze wiedzac ze nie jestesmy bezpanskim watkiem ale super mod nad nami czuwa o kazdej porze dnia i nocy
;-)
pawini dziękuję
Wątek na szczęście nie jest bezpański
aaa mod czuwa oj tak tak
;-)Oczywiście postaram się zaglądać tu częściej

Pozdrawiam cieplutko
a ja mialam taki swietny humor i cos mi zaczyna sie psuc. Bylam na zakupach i troche chyba za duzo wydalam na te wszystkie pier dolki. Dziec moj najpierw sie rano wkurzyl i nie chcial w przedszkolu zostac, tzn chcial ale chcial tez zebym ja pod drzwiami stala hahaha, a pozniej jak przyjechalam po niego to nie chcial wracac do domu....scenke odwalil taka ze szok, 20 minut po zamknieciu przedszkola obie z wychowawczynia go blagalysmy zeby raczyl pupe ruszyc w kierunku wyjscia a on sie uparl i kazal mi isc do domu bo on zostaje
Ot ten moj maly urwis uparciuszek ;-)
Zuskus - taka antresole jak ty piszesz mial moj Jonathan kiedys, tylko ze na dole pod lozkiem mial zabawki a osobno na innej scianie mial mebloscianke z biurkiem wbudowanym, lozko fajny pomysl bo zawsze zabawki mozna upchnac pod i wtedy robi sie wrazenie porzadku do tego dzieci lubia wszelkiego rodzaku schowki i pseudo domki a tu mogl sobie nakryc kocem i mial przykrywany domko-namiot do zabawy
ale koszmarem bylo scielenie lozka, matko jak ja tego nie cierpialam!!! jak zdarzyl sie jakis mokry wypadek nocy to skaranie boskie bylo z wymiana poscieli.....no ale coz...
Ot ten moj maly urwis uparciuszek ;-) Zuskus - taka antresole jak ty piszesz mial moj Jonathan kiedys, tylko ze na dole pod lozkiem mial zabawki a osobno na innej scianie mial mebloscianke z biurkiem wbudowanym, lozko fajny pomysl bo zawsze zabawki mozna upchnac pod i wtedy robi sie wrazenie porzadku do tego dzieci lubia wszelkiego rodzaku schowki i pseudo domki a tu mogl sobie nakryc kocem i mial przykrywany domko-namiot do zabawy
ale koszmarem bylo scielenie lozka, matko jak ja tego nie cierpialam!!! jak zdarzyl sie jakis mokry wypadek nocy to skaranie boskie bylo z wymiana poscieli.....no ale coz...mama05
prrrryy szaaaalona :))
wlatuje sie pożegnać,do jutra babeczki
)
PAWIMI- no to mowisz ,ze buziaka dostalas od syna rano-pewnie dziekowal za zdjecie aparatu
)a Vincent dal czadu w przedszkolu 

))ach te dzieci
WERONICZKA- dobre rozwiązanie z tym lozkiem
)
ZUZKUS- mam nadzieje,ze ta Wasza sytuacja sie szybko wyjasni i bedziecie mogl dzialac nad kolejnym bobo bo szpital ze znieczuleniem pewnie konczy remont
))
milej,spokojnej i przespanej nocki babeczki moje kochane
PAWIMI- no to mowisz ,ze buziaka dostalas od syna rano-pewnie dziekowal za zdjecie aparatu
WERONICZKA- dobre rozwiązanie z tym lozkiem
ZUZKUS- mam nadzieje,ze ta Wasza sytuacja sie szybko wyjasni i bedziecie mogl dzialac nad kolejnym bobo bo szpital ze znieczuleniem pewnie konczy remont
milej,spokojnej i przespanej nocki babeczki moje kochane
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
pawini chyba każda kobieta uwielbia zakupy więc i Ty się ciesz
Odczekaj troszkę z następnymi zakupami,pieniążki się odłożą i wszystko wróci do normy.
Czasami dzieciaczki miewają swoje nastroje i bywa różnie a my rodzice bardzo to przeżywamy.
Odczekaj troszkę z następnymi zakupami,pieniążki się odłożą i wszystko wróci do normy.
Czasami dzieciaczki miewają swoje nastroje i bywa różnie a my rodzice bardzo to przeżywamy.
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Zuskus - taka antresole jak ty piszesz mial moj Jonathan kiedys, tylko ze na dole pod lozkiem mial zabawki a osobno na innej scianie mial mebloscianke z biurkiem wbudowanym, lozko fajny pomysl bo zawsze zabawki mozna upchnac pod i wtedy robi sie wrazenie porzadku do tego dzieci lubia wszelkiego rodzaku schowki i pseudo domki a tu mogl sobie nakryc kocem i mial przykrywany domko-namiot do zabawyale koszmarem bylo scielenie lozka, matko jak ja tego nie cierpialam!!! jak zdarzyl sie jakis mokry wypadek nocy to skaranie boskie bylo z wymiana poscieli.....no ale coz...
My myslimy o czyms takim

albo takie

ŁÓŻKO PIĘTROWE NEO Z MATERACEM!!! (1250066353) - Aukcje internetowe Allegro