reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Anuszka witamy:)
Nagini GRATULACJE śliczny synuś;)
Malwina szkoda że nie mieszkam w Rybniku bo ja chętnie bym se dorobiła jako opiekunka ....mimo ze mam 2 swoich szkrabów :-)
a my od niedzieli siedzimy w domku:-(Mateusz już niby lepiej się czuł a wczoraj wieczorem gorączka 39,2 po syropku spadła rano zas 39 a w południe 39,4:-(bylismy u lekarza i przepisał znów antybiotyk:-(biedny leży słabiutki.......

reklama
Natusa dziękuje:) a pierwszego zębolka gratuluję szybciutko się pojawił:)
a i widzę na wątku o dietach ze stosujesz dietę życia moja teściowa też jest na niej od poniedziałku ,kiedyś już ją stosowała i bardzo sobie chwaliła no i widzę że ładnie Tobie kg leca w dół Gratulację może też sie skusze na tą dietę pomyslę jeszcze..........

poczytam później o tej diecie i może się skusze...kiedyś przeczytałam całą książkę ,,jedzta co chceta" czy jakos tak a teraz muszę se przypomniec zasady o tej diecie no i może ....

hej :)
Wpadłam się pochwalić, że ja już po :) We wtorek 5.10 miałam iść do szpitala, ale na szczęście w nocy z 3 na 4 mnie wzięło :)
Było ciężko, ale jak widać przeżyłam i mam cudownego synka Patryka :) Oto on: rilla - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl
Pozdrawiam i cieszę się, że w końcu będziemy mieć jakieś wspólne tematy :)
Gratuluje mamusi:-)
monia Uściskaj tam swojego Mateuszka od nas... Biedactwo...

A ja się musze pochwalić, że Alusiowi znaleźliśmy dziś PIERWSZEGO ZĘBOLA :D:D:D:D

Ojjj ale fajnie ze juz zabki ida :-D a u nas juz prawie 13 miesiac i dalej nic:-(
I co odpisali z tej szkoly???

Jakbym miała telewizor, to też bym się serialowała. A tak to tylko z neta podglądam ;P Np. Pamiętniki Wampirów lubię :D Albo Big Bang Theory :D Z mężem to Dr House albo Supernatural. Wszystkim Klanom, M jak majaki i innym takim mówimy zdecydowane NIE :D Chociaż oglądam czasem Majkę ale CIIIII!!!

reklama
Hello. No ja tez telewizje przez internet ogladam ale jak tylko przyjedziemy musimy miec telewizor hi hi. Ja tez tak nie ogladam ale uwielbiam gotowe na wszystko!!! A majki nie lubie:p Jakiego maciee dobrego pediatre w okolicy???? A my sie juz w przyszla sobote przenosimy ale jestem szczesliwa hi hi :-)

Do góry