reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Coś nas Marta trzyma w niepewności. :sorry: Co obstawiacie?
ja dziewczynę of koz. :-D:-D

Aluśka kochana tulam mocno. Dziewczyny mają rację nie szukaj informacji w internecie bo od tego można zwariować. jesteś pod opieką lekarzy, w szpitalu też się Tobą zajmą jak należy i wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki!

Ja dziś załapałam doła przez te mieszkania i banki. Niby wszystko idzie do przodu ale tak strasznie pod górę. Popłakałam sobie trochę, miłym urozmaiceniem było to, że tym razem na męskim ramieniu, a nie w poduszkę.

reklama
Po trydnym popołudniu i wieczorze gabi zasnęła, chyba brzuszek ja pobolewał bo bączki puszczała a brzuszek był lekko wzdęty. Ja teraz mówię dobranoc i śmigam prasować i TV pooglądać.
A dziś zrobiłam eksperyment i włączyłam Gabi MINI MINI i wiecie co tak oglądała ze mnie to przeraziło wyłączyłam a ona w krzyk:szok: Oj to groźna sprawa z tym MINI MINI.

fogia z meszkaniem napewno wszystko się ułozy po waszej myśli:tak::tak::tak:, ma na poczatku tez mieliśmy pod górkę i z kredytem i budową, a teraz już u siebie jesteśmy:tak::tak::tak:

taliatrzeba uważac z telewizorem a szczególniez kolorowymi bajkami, mój Mikoąj naszczęście jeszcze nie protestuje jak mu wyłączam, ale to już pewnie niedługo;-);-);-)

aluśkabasen to naprawę super sprawa, Mikołaj sie wyszalalał a i ja się dobrze czuję bo dziś znowy=u ja brodziłam po uszy w wodzie;-);-);-)

MARTUSIA kochana jak po wizycie ????? wszystkie czekamy niecierpliwie :-)
wszystko OK ?? jak maleństwo ?????

Aluśka tulaski!!! internet jest skarbnicą wiedzy niestety często opisywane są skrajnie nieprzyjemne przypadki, czasem zdarzają się błędne dane !!!! ważne że masz lekarza z głową na karku NIECH o WAS zadba bo jak nie to lachony z BB się z nim rozliczą :-)

Madzieńka jak po dentyście przezyłaś ????

ja jestem padnięta

zrobiłam sobie spacer spod bramy do domu i teraz biodra mnie tak bolą że ledwo siedzę .... Gabi jeszcze na nogach .... idę ją właśnie usypiać bo mi pisać nie daje ;-)

BUUUUŻKA :*

Gdzie jestes Marta jestem strasznie ciekawa jakie wiesci przyniesiesz z wizyty:-)
Fogia z takimi formalnosci zawsze jest na poczatku ciezko ale trzea to przetrwac nalazic sie nastresowac a pozniej to juz tylko same przyjemnosci...
Karlita bylas w tym sklepie?

Mateusz padł o 19.30, zrobilam ciasteczko dla mojego synia:-)mialam jeszcze robic zupke ale juz mi sie nie chce:-)
uciekam troszke ogarnac mieszkanko i spac:-)

Nie pamietam czy Marta miala opis nad suwaczkiem czy zroilas go teraz czyzby chłopak???

Ostatnia edycja:
reklama
Marta szkoda ze nie dziewucha bo ci Twoi faceci teraz eda mieli nad Tobą sporą przewagę ale za to bedziesz rodzyneczkiem który beda musieli rozpieszczac:-D;-)

Do góry