reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mi moja w 31 tygodniu ważyła 1800g, a teraz w 37 tygodniu już 3150:)

ejj nie wrzuce tego zdjęcia dziś bo kabla nie mogę znaleźć a nie bardzo chcę mi sie jakoś przykładać do szukania :p jutro poszukam jak przy okazji będę sprzątać:)

no i w ogóle w końcu przyszła mi pościel dla dzidzi już myślałam że nigdy się nie doczekam :p to jeszcze to będę musiała poprasować :p

spadam trochę poleniuchować po obiadku.

reklama
moje malenstwo teraz wazy 3500g jest duzy bardzo ja wlasnie jem obiadek i powiem wam szczerze jestem wsciekla doslownie mam chec zlapac jakiegos draga i wtuc temu synalkowi mojego ojczyma moze niedlugo juz nie ojczyma bo zaprosil sobie meneli i pije z nimi marcin jak wstanie to mu krzywde zrobi bo jutro sie wyprowadzaja to dzis impreze sobie robi idiota ;/ kurcze az mi sie jesc odechciewa ;(

beacia ja juz nie moge sie doczekac ja nie toleruje alkocholu jestem totalna przeciwniczka owszem od okazji to mozna sobie wypic ale nie uchlac sie do nieprzytomnosci ;/
kurcze jutro rano jeszcze im z okna pomacham na odchodne wiem jestem wredna ale nie nawidze ich za wszystko ;/ ale ogladam dlaczego ja? i humorek mi sie poprawia

beacia ja juz nie moge sie doczekac ja nie toleruje alkocholu jestem totalna przeciwniczka owszem od okazji to mozna sobie wypic ale nie uchlac sie do nieprzytomnosci ;/
kurcze jutro rano jeszcze im z okna pomacham na odchodne wiem jestem wredna ale nie nawidze ich za wszystko ;/ ale ogladam dlaczego ja? i humorek mi sie poprawia

bedzie dobrze kochana zobaczysz tak jak mowi beacia nie denrwuj sie wiem cos o tym moj eksmial takiego kolege ktory ciagle chlal a ja znim mieszkalam bo to byly poczotk w niemczech wiesz co potrafil mi powiedziec wypierd.... do pokoju zajmowac sie bachorem swoim a moj ex nic tylko usmiech ahh jak dobrze ze juz nie jestem z nim

soso najgorsi sa tacy ludzie ale na szczescie moj marcin zawsze sie wstawia za mna i pewnie dzis marcin zrobi awanture za jego zachowanie kurcze ide jeszcze polezec bo mnie plecy bola ;/ buziolki od nas za godzinke wrocimy hehe

soso najgorsi sa tacy ludzie ale na szczescie moj marcin zawsze sie wstawia za mna i pewnie dzis marcin zrobi awanture za jego zachowanie kurcze ide jeszcze polezec bo mnie plecy bola ;/ buziolki od nas za godzinke wrocimy hehe

lec lec kochana sie polozyc bo potem moze byc goraca ja twoj wstanie heheheh

heh po lezelismy troszke i nie dalo rady musze siedziec forum jedymy ratunek hehe
no i pierwsza milosc moj ulubiony serial ;D
wlasnie moje male brzdacowate malenstwo zaczelo sobie tanczyc bo wlaczylam jego/jej ulubiona piosenke na lapku hehe smiecholek moj malutki

reklama
heh po lezelismy troszke i nie dalo rady musze siedziec forum jedymy ratunek hehe
no i pierwsza milosc moj ulubiony serial ;D
wlasnie moje male brzdacowate malenstwo zaczelo sobie tanczyc bo wlaczylam jego/jej ulubiona piosenke na lapku hehe smiecholek moj malutki

no to cie wtam ochan ponownie a mnie muli jakos o rybie jakby mi sie chcialo zwrocic czy jak nie wem ale jakis niesmak mam ahhhhh niec przyjdzie ten 8 jeszcze 3 dni i bede wedziala czy czeka mnie olejny kres ciezarowki czy nie

Do góry