reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u mnie jakoś na odwrót bo jak się ludziska dowiedzieli żem w ciąży to zaraz większe zainteresowanie mną=P sensacji szukali albo plot? a może najzwyczajniej się cieszyli hehe.

reklama
Fikusku czuję to samo... ale wyszło komu towarzystwo tylko do imprezowania było potrzebne... tak to każdy "na odległość" się podnieca że niedługo będę mamą, i komentują "to super" a tak to nic więcej... czy może na spacer się przejść czy umówić się w ciągu dnia a nie w godzinach nocnych... Nawet doszłam do wniosku że pieprze to jak mała się urodzi to nawet nigdzie zdjęć nie zamieszczę typu nasza klasa czy facebook... tak jak to mają ludzie ostatnimi czasy w zwyczaju. jak ktoś będzie miał ochotę zobaczyć mnie i dziecko to grzecznie mnie odwiedzi osobiście...

dziękuje za powchały dla Bartuska :)
a ja mysle co by tu ugotowac na jutro na mała 18- nastkową imprezke dla rodzinnki i brak sensownych pomysłów

Migotka a napisz mi, Ty się uczysz normalnie dziennie czy jakiś masz tryb zaoczny a może lekcje indywidualne? co planujesz dalej jeśli o edukację chodzi?

narazie ucze sie normalnie ale tylko musze zaliczyc pierwszy semestr pozniej przenosze sie do szkoły zaoczne dwa razy w miesiacu w soboty,
bedzie mi lepiej uczyc sie do matury a potem mysle ze od października studia:)

reklama
Do góry