reklama
Fikusku czuję to samo... ale wyszło komu towarzystwo tylko do imprezowania było potrzebne... tak to każdy "na odległość" się podnieca że niedługo będę mamą, i komentują "to super" a tak to nic więcej... czy może na spacer się przejść czy umówić się w ciągu dnia a nie w godzinach nocnych... Nawet doszłam do wniosku że pieprze to jak mała się urodzi to nawet nigdzie zdjęć nie zamieszczę typu nasza klasa czy facebook... tak jak to mają ludzie ostatnimi czasy w zwyczaju. jak ktoś będzie miał ochotę zobaczyć mnie i dziecko to grzecznie mnie odwiedzi osobiście...
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
dziękuje za powchały dla Bartuska 
a ja mysle co by tu ugotowac na jutro na mała 18- nastkową imprezke dla rodzinnki i brak sensownych pomysłów
a ja mysle co by tu ugotowac na jutro na mała 18- nastkową imprezke dla rodzinnki i brak sensownych pomysłów
fikusek1988
Mama Alanka:)
dziękuje za powchały dla Bartuska
moze pieczony kurczaczek? pyszne i dosc malo roboty
migotka876
moze pieczony kurczaczek? pyszne i dosc malo roboty![]()
o i do tego fryteczki
fikusek1988
Mama Alanka:)
nie ma za coo i do tego fryteczkia na deser torcik i spokoj, ma byc tylko 12 osob wiec luz
dziękuje
migotka876
nie ma za coi wszytkego najlepszego z okazji 18
![]()
za 6 dni dopiero no ale dziekuje ponownie hihi
migotka876
narazie ucze sie normalnie ale tylko musze zaliczyc pierwszy semestr pozniej przenosze sie do szkoły zaoczne dwa razy w miesiacu w soboty,
bedzie mi lepiej uczyc sie do matury a potem mysle ze od października studia
bedzie mi lepiej uczyc sie do matury a potem mysle ze od października studia
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
to fajnie=) a jakiś konkretny kierunek?narazie ucze sie normalnie ale tylko musze zaliczyc pierwszy semestr pozniej przenosze sie do szkoły zaoczne dwa razy w miesiacu w soboty,
bedzie mi lepiej uczyc sie do matury a potem mysle ze od października studia![]()