reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

można jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań no i oczywiście jeśli Ty się dobrze po nim/w trakcie czujesz. Mnie np strasznie bolał brzuch na końcu ciąży w czasie seksu i wówczas uciekałam od tego. Kochana nie ma głupich pytań, pytaj śmiało=)

bo ja wczesniej nie mogłam a dzis mi lekarz powiedział ze w sumie mozemy ale moj nie chce no a ja moze bym chciala a i tak sie boje, hehe

reklama
bo ja wczesniej nie mogłam a dzis mi lekarz powiedział ze w sumie mozemy ale moj nie chce no a ja moze bym chciala a i tak sie boje, hehe
to może zacznijcie od pieszczot, kto wie co będzie potem=D Pewnie Twój chłopak martwi się o jakieś skurcze czy coś skoro wcześniej nie mogliście. Tak to u facetów bywa.

hej :)

migotka moja jest z 11 marca i jest grzeczniutką, wesolutką dziewczynką :p urodź 11 marca heheheheh ;) - a tak na serio to połowa ciąży za Tobą - gratulacje !

Vegas zadam Ci dziwne-głupie pytanie OK? bo albo źle widzę o tej godzinie albo nie wiem, ale na tych zdjęciach w podpisie Twoja mała ma tak dziwnie skrzywione oczka ? ma jakąś wadę? moja owszem robi zezika, ale jak bardzoo blisko jej robię zdjęcie, ale nie ma skrzyżowanych oczek, jak chcesz nie odpowiadaj, sorrki

hej :)

migotka moja jest z 11 marca i jest grzeczniutką, wesolutką dziewczynką :p urodź 11 marca heheheheh ;) - a tak na serio to połowa ciąży za Tobą - gratulacje !

bede sie starać 11 -tego:) bo chce zeby moj mały był grzeczny ale narazie daje mi popalić kopniakami, mi ta połowa tak szybko zleciała;) ehhh

Ja to mam celibat :/ mojemu za chiny nie przetlumaczysz ze to nie zaszkodzi dziecku itd... jeszcze jak brzuszka nie bylo to spoko jeszcze czasem pofiglowalismy a pozniej... juz jestem ze 3 miesiace lekko ponad bez seksu... masakra
...

A najgorsze sa moje obawy ze juz nigdy w lozku po porodzie nie befzie tak cudownie jak przed ciaza ;/

Ja to mam celibat :/ mojemu za chiny nie przetlumaczysz ze to nie zaszkodzi dziecku itd... jeszcze jak brzuszka nie bylo to spoko jeszcze czasem pofiglowalismy a pozniej... juz jestem ze 3 miesiace lekko ponad bez seksu... masakra
...

A najgorsze sa moje obawy ze juz nigdy w lozku po porodzie nie befzie tak cudownie jak przed ciaza ;/

moj tez ze to szkodzi, my juz tez dlugo bez sexu a mi jakos brakuje tego i nie wydaje mi sie zeby mojemu tego nie brakowało.
i też mam obawy ze bedzie inaczej ale nie da sie tego cofnąc

reklama
Do góry