reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej...:-):-)
A ja dzis super humorek z samego ranka:-D:-D
nocka była bardzo dobra bo mój Kuba wstał tylko 3 razy zjadł i szedł dalej spać i nie szalał mi o 6 rano...
Obudził mnie zapach kawki:tak::tak: mój zanim poszedł do pracy kawke mi zrobił :):)

Witam nową przyszłą mamusie :):)

A ja znów wykorzystałam transfer... ale w końcu wiem co tak mi żre ten transfer.. otóz rozmowy wideo na Skypie tak mi go zabieraja.... tym razem bb mi sie otwiera co prawda nie tak szybko ale otwiera sie :):):)

Ostatnia edycja:
Hej...:-):-)
A ja dzis super humorek z samego ranka:-D:-D
nocka była bardzo dobra bo mój Kuba wstał tylko 3 razy zjadł i szedł dalej spać i nie szalał mi o 6 rano...
Obudził mnie zapach kawki:tak::tak: mój zanim poszedł do pracy kawke mi zrobił :):)

Witam nową przyszłą mamusie :):)

to bardzo fanie kochane ze dobrze ci se wstalo ja mialam kozmar ze moje dzecko zostalo na perne pkp ale jak se obudzlam przytulilaM Ja ze strachuuuu dzs wstalam punkt 8 bez budzika wow sama sobe gratuluje hehehe

reklama
witam sie i ja:)
paula ty narzekasz ze 3 mies bez seksu:) a ja od zeszlego roku od kwietnia:D:D

juz posprzatalam,maly spi,zaraz ide na sniadanko i o 13 na wyrwanie korzenia,bo wczoraj dentystka tlko kawalek wydarla zeba bez znieczulenia:D a reszty nie bo sie bala ze sie pokruszy a ona nie robi zabiegow chirurgicznych ,wiec na dzis umowilam sie do innej babki:)

Do góry