xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
haha bo ja to tak naprawde troll jestem a Oliverek to tylko syn kolezanki hahaha a wogole to jestem facetem 50 lat i lubie male dzieci.... masakra... az sie wierzyc nie chce ze tacy ludzie wogole robia takie rzeczy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

GRATULUJĘ POSTĘPÓW!!!
Wyjątkowa ja mam jeden kwiat na podłodze, tylko raz ziemię wywaliła, od tego czasu jakby go nie zauważa
Asia na słowa "Idź do taty, on ma 'am' " biegnie sprintem i wrzeszczy szarpiąc go AM, AM tak długo az się z nią podzieli![]()
Nie będę się "chwalić", że Gośka to najlepszy odkurzacz;-);-)co nam ze stołu spadnie, to potem znajdzie Gocha i wepchnie do pyszczka ;-)
a przy starszej siostrze, która sama je to podłoga jest usiana kulinarnie...
![]()
Haha :d i niech mi ktoś powie że nasze dzieciaczki to nie małe szczeniaczkizachowanie identyczne
![]()