reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Asia tylko pilot rozpracowala i potrafi przełączać kanały, telefon tylko do ucha przykłada i robi "halo" :D

Cleo na szczescie te pokrętła mają zabezpieczenie, ściągnąć je nie trudno, ale odkręcić gaz to już wyższa filozofia :D Ale oczywiście pilnuję młodej by już tam nie podchodziła.

reklama
Oli 1 listopada zaczął chodzić....wow ale data...łatwa do zapamiętania ;P
przybija piątkę, daje buzi, robi taki duży, wie gdzie mama ma cycy hehehe pokazałam mu parę dni temu wieczorem-chciałam zobaczyc czy pamięta karmienie piersią - bawił się, nawet wziął do buzi ale chyba juz nie pamiętał ze to było jedzonko ;p Następnego dnia jak zapytałam gdzie mama ma cycy podciągał mi bluzkę do góry lub w dół. Ale ja mam sentyment do karmienia piersią ;p pod koniec to i nawet to lubiłam ;D

Dzis w sklepie kupiłam soczek ze słomka i dałam dla Pawła pic... na poczatku nie wiedział ocb i robił miny takie jakby szukał wiekszego smoka do ciagania :d po jakims czasie ssał slicznie i wypił caly :) troche wypluł ale nie duzo :) wiece mu z butelki ucieknie :D wiec postep na dzis
NAUCZYŁ SIE SLICZNIE PIC ZE SŁOMKI !!!

Kasiu gratuluje!

Patryk też ostatnio się nauczył, najpierw gryzł a później pociągnął i taaaak się cieszył sam z siebie. Kupiłam mu soczek w kartoniku z bobovity.

aaa i ostatnio wlazł na łóżko z prostownica do włosów i zrzcuał prostownice a w rączce kabel. Patrze coś tam stęka a on się siłuje zeby ja wtargać za ten kabel i tak z pół godziny zrzucał i wciągał. Nauczył się wrzucać wszystko do kibelka :/ Więc trzeba pamiętać by zamykać łazienkę.

No i postep mega wielki- nauczył sie wreszcie złazic z łóżka sam :)

U nas tez kilka postepow. Moj syn potrafi wyrzucac smieci do kubla w kuchni gdy sie go poprosi z tym ze..... pozniej probuje je wyciagnac hahaha

No i ze ulubiona zabawa to u nas takze pralka, zaczal wszystko tam wkladac i dzis przez przypadek wypralismy grajaca zabawke... o dziwo dalej dziala tylko wlacza sie sama czasami hehehe

takze nauczyl sie schodzic z lozka naszego i sie na niego wspinac :dry: nie jestem za bardzo z tego zadowolona bo juz go nie moge puscic na gorze by sam sobie biegal gdy np ja jestem w lazience bo nie daj boze wejdzie i zapomni jak sie schodzi poprawnie :dry:

u Nas Paweł schodzi ladnie smiesznie sie przekreca przy krawedzi :) a wchodzic to nie wszedzie :) wchodzil na rogówke <na rogu mam taka jakby pułke> i musialam tam maszyne do chleba postawic bo ciezka :D i nei wchodzi :D a tak wchodzil i kwiatki skubał :D

A umieją wasze dzieci odkręcać takie rzeczy jak np. maść , linomagi, tusze do rzęs? :/Mój umiei już nie wiem co poradzić, ostatnio dorwał tusz mówię dam mu bo i tak nic z nim nie zrobi a ten sobie jedną trzyna drugą kręci i bach do buzi- cały był czarny ;/ dobrze ze kwiatów nie mamy na podłodze bo przecież całą ziemię by zjadł i wysypał na podłogę.

Ah te nasze szkraby

dodaj torebki jeszcze lusterka i wszystko co sie swieci . Normalnie sroka z niego :)

Aaaa Mój B ostatnio oglądał filmik jak Olinek ucieka włąsnie po kąpieli i się uśmiał ,że fajne dziecko i czyje to dzieciątko jest. Hmm ale musiałam mu tłumaczyć a ten oooo to wy tyle wiecie na tym forum o sobie? :p

reklama
Do góry