reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
No dziunka ja tam tragedi z tego nie robie, ze ona zadnych slow nie mowi, bo mysle, ze niedlugo pewnie zacznie no i nauczylam sie juz ze nie ma sie co spinac:-) jak bedzie gotowa to zacznie :-)

No pewnie :) Mój braciszek dopiero teraz się rozgadał - ma półtora roku. Ale jak zaczął to gęba mu się nie zamyka :D

Dziewczyny to tylko teoria. Dobrze wiecie ze w praktyce to róznie wychodzi.
Dziunka ale mnie zszokowałaś tymi pytaniami od logopedy. Nie wiem czy tak z marszu bym umiała na nie odpowiedziec. Kurcze moja pamiec siega kilku godzin, nie pamietam czesto co sie działo poprzedniego dnia. Skleroza poporodowa mi została hahahahaa

Kilka dni temu mój N woła Maje do pokoju: Chodź Majka, no prosze chodź do pokoju itd a Maja ustała w korytarzu i stanowczym głosem: NIE . Myslałam ze spadne z kanapy ze smiechu . Ma charakterek ;-)

Haha, cwaniara :D

to jeszcze tu się pochwalę że Mikołaj 15 października zaczął chodzić
na swoja siostrzyczkę cioteczną która ma 8 miesięcy mówi dzidzia
i wreszcie usłyszałam też upragnione mama
nie woła wtedy gdy czegoś nie chce
robi papa ale tylko wtedy gdy ma taką ochotę
a piesek w jego rozumieniu szczeka a a a a

Ostatnia edycja:
Chwale sie ja Wam jak od paru dni Marcelos zasuwa na dwóch :-D YouTube - MVI 2420
ps. nie patrzcie na bałagan i graty bo w koncu jestem na pudlach i jakims starym lozku heheheeh. Mały tez odswietny jak nie ma co :D jakosc tez do bani no ale krecone aparatem....

super juz drepta!!!!!

gratulacje dla kolejnych chodzacych dzieciaczkow no i oczywscie dla reszty za rozne inne cudowne postepy!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry