W
wyjatkowaonaa
Gość
Największym osiągnięciem jest chodzenie oczywiście ale np ostatnio nauczył się odkręcać linomag. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dziunka ja tam tragedi z tego nie robie, ze ona zadnych slow nie mowi, bo mysle, ze niedlugo pewnie zacznie no i nauczylam sie juz ze nie ma sie co spinac:-) jak bedzie gotowa to zacznie :-)
Dziewczyny to tylko teoria. Dobrze wiecie ze w praktyce to róznie wychodzi.
Dziunka ale mnie zszokowałaś tymi pytaniami od logopedy. Nie wiem czy tak z marszu bym umiała na nie odpowiedziec. Kurcze moja pamiec siega kilku godzin, nie pamietam czesto co sie działo poprzedniego dnia. Skleroza poporodowa mi została hahahahaa
Kilka dni temu mój N woła Maje do pokoju: Chodź Majka, no prosze chodź do pokoju itd a Maja ustała w korytarzu i stanowczym głosem: NIE . Myslałam ze spadne z kanapy ze smiechu . Ma charakterek ;-)
YouTube - MVI 2420Chwale sie ja Wam jak od paru dni Marcelos zasuwa na dwóchYouTube - MVI 2420
ps. nie patrzcie na bałagan i graty bo w koncu jestem na pudlach i jakims starym lozku heheheeh. Mały tez odswietny jak nie ma cojakosc tez do bani no ale krecone aparatem....
Chwale sie ja Wam jak od paru dni Marcelos zasuwa na dwóchYouTube - MVI 2420
ps. nie patrzcie na bałagan i graty bo w koncu jestem na pudlach i jakims starym lozku heheheeh. Mały tez odswietny jak nie ma cojakosc tez do bani no ale krecone aparatem....
Chwale sie ja Wam jak od paru dni Marcelos zasuwa na dwóchYouTube - MVI 2420