reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych pociech ;)

Luckaa - Czarnula to nasza Jula-Pyzula. Taka jej już uroda. Od urodzenia była bardziej zaokrąglona niż siostra :) Mniej sie rusza niż nasz szatan-Majka, która co zje to spali.

A balony wiszą nad łóżeczkami. Ciągną za sznurki jak oszalałe. Niedługo powietrze z nich zejdzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
A teraz moje szkraby
Alan PA130029.jpg

i śpiący Natanek PA180064.jpg

Luckaa - Czarnula to nasza Jula-Pyzula. Taka jej już uroda. Od urodzenia była bardziej zaokrąglona niż siostra :) Mniej sie rusza niż nasz szatan-Majka, która co zje to spali.

A balony wiszą nad łóżeczkami. Ciągną za sznurki jak oszalałe. Niedługo powietrze z nich zejdzie :)
To identycznie jest u mnie Natan to grubasek i leniuszek tylko je i śpi a Alan drobniutki i kręcony:))

iws ale słodkie dziewczyneczki! Wyglądają na bardzo grzeczne i mają takie niewinne oczka :))

yaga super maluszki, malutkie kluseczki :))

milenka jeszcze raz gratki dla chłopców! Jak zobaczyłam torta to aż się oblizałam - mniam!

slicznosci te wasze dzieciaczki

Iws piekne oczeta maja twoje corcie :)

balony super pomysl

tez sie oblizalam jak zobaczylam torta! Milenka 100 lat dla maluszkow :)

Justella moi chlopcy maja takie same kombinezonki poznalam po uszach :D

wszystkie są urocze
moje 1 balony miały chyba jak skończyły 4 miechy to najlepsza zabawka ale niestety do kupienia w sezonie imprez a nie zimą hi hi
Iws ale fajniusie no nie malutkie:)

Mielenka fajny torcik

to ja ja załączam wczorajsze he he

P1040919.jpgP1040918.jpgP1040930.jpgDominisia śmieszka, hm co ja robię tu?, Mati-oddaj aparat!

reklama
Do góry