reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gerber jest u mnie ciezko dostepny.....
julka juz dostaje Nestle junior. widze ze zasmakowalo jej nawet chco raz dzis tak grymasila ze szok. mysallam ze do smakowego mleka kaszki nie bedzie potrzebwoac i tu sie zaszczedzi bo ja kaszke przy jej tepie mam na 3 dni ale gdzie tam... bez kaszki nie tknie mi mleka.

bo kazdy lekarz ma cos za to jak wypisuje konkretny lek> mój też zawsze te droższe wypisywała a po porodzie pyta czy mam jakąs konkretną nazwe mówie że nie i przepisał mi te spokoje mogę polecić nie tylam zero innych dolegliwości>
macie jakiś sprawdzony sposób na przyziębienie dla kobiet w ciązy tak mnie gardło boli i zaczynam mieć osłabienie a u mnie w przychodni nie ma numerków a mój lekarz pediatra wyjechał na urlop> a jakie leki od gardła można brać
mleko z miodem:) no i mozesz jeszcze dodac czosnek jak lubisz:) herbata z sokiem amlinowym,witamina c,to mi lekarz polecil jak bylam w ciazy przeziebiona:) noe ale pozniej i tak mnie rozlozylo ze antybiotyk musialam brac.

Karolina ja polecam mleko z miodem.... zagrzej mleko by było dośc ciepłe ale nie wrzące i daj 1,5 łyżeczki miodu.... na mnie to zawsze działało :):)

dzieki dziewczyny :):):)

Fikusek no to żeśmy sie zgrały :p:p:p

Ostatnia edycja:
a my wróciłyśmy godzinę temu z urodzin wujka. Myślałam, że Mała pobawi się z Kubą 1.5 rocznym, ale on nie chciał się w ogóle dzielic zabawkami, tylko moje i moje mówił. Więc ja sama się bawiłam z Małą paroma zabawkami.

Mnie też coś głowa boli.. Oszalec można, nie znoszę tego bólu.
Poza tym Mała co 10min się budzi, więc mam 'wesoło'. Bo teoretycznie jest w wyrku od 18.47. Ale budzi się często.

reklama
Do góry