Liza
Fanka BB :)
tabletki anty za 4zl? mie wiedzilam ze takie istnieją....
hehe ciekawe czemu ich nie przepisują tak czesto....;]
hehe ciekawe czemu ich nie przepisują tak czesto....;]Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ciekawe czemu ich nie przepisują tak czesto....;]tabletki anty za 4zl? mie wiedzilam ze takie istnieją....hehe ciekawe czemu ich nie przepisują tak czesto....;]

mleko z miodembo kazdy lekarz ma cos za to jak wypisuje konkretny lek> mój też zawsze te droższe wypisywała a po porodzie pyta czy mam jakąs konkretną nazwe mówie że nie i przepisał mi te spokoje mogę polecić nie tylam zero innych dolegliwości>
macie jakiś sprawdzony sposób na przyziębienie dla kobiet w ciązy tak mnie gardło boli i zaczynam mieć osłabienie a u mnie w przychodni nie ma numerków a mój lekarz pediatra wyjechał na urlop> a jakie leki od gardła można brać