reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Agusiek, nie boję się, bo ta najbardziej nieokiełzana pracuje :-D:-p
Misia, bo on towarzyski jest i mi go szkoda ze tak w domu ciagle siedzi i dzieci tez mi szkoda :sorry2:

Agusiek, nie boję się, bo ta najbardziej nieokiełzana pracuje :-D:-p
no wiesz......:-D:szok::szok::-D

dziewczyny wiem ze to nieodpowiedni watek, ale potrzebuje szybko odp, czy moze ktoras sie orientuje: czy jesli jest sie na JB lub JA i wykorzystalo sie 2tygodniowy urlop w roku, to czy mozna sobie wziac jeszcze jakis dodatkowy urlop nawet bezplatny czy niet?????

Misia - kusicielko :-p:-p:-p ja tu się dietuję, a ty mnie tutaj szarlotką szczujesz :baffled: wiesz,że to moje ulubione ciasto :sorry2: zaraz po serniku... buuuuuuuu
Agusiek - babolu ty :-p ty już wiesz, co...
AsieńkaM - śliczne fotki, a ty jeszcze ładniejsza;-)
uciekam, więc spokojnej nocki wszystkim:-)

Misia - kusicielko :-p:-p:-p ja tu się dietuję, a ty mnie tutaj szarlotką szczujesz :baffled: wiesz,że to moje ulubione ciasto :sorry2: zaraz po serniku... buuuuuuuu
Agusiek - babolu ty :-p ty już wiesz, co...
AsieńkaM - śliczne fotki, a ty jeszcze ładniejsza;-)
uciekam, więc spokojnej nocki wszystkim:-)

oj bez przesady, ja niefotogeniczna, jestem dosc krytyczna wobec siebie,
Ale zdjecia podobaja mi sie bardzo i moja slubna sesja tez mi sie podobala.

reklama
JA bylam na JB -skonczylo mi sie i zlorzylam paiery o JA i zglosilam w SW ze wyjezdzam do PL na 4tyg i bylo ok.
Zaplacili mi za 12 dni bo tyle sie nalezy w ciagu roku.Za reszte oczywiscie nie!!!
Pierwsze slysze ze placa za 14 dni:)

Do góry