reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja miałam dziś dzień malowania pazurków w stopach i dłoniach. Przy Martynce odlotowo się maluje:p Podobne to było raczej do uciekania:) Co do mnie podchodziła wziąc lakier to ja albo uciekałam albo kładłam w inne miejsce, po czym do niego dreptała a ja znów lakier dałam w inne miejsce:) Zaraz będziemy depilowac moje nogi:D ale to już zawsze lepiej idzie:)

reklama
zapomniałam wam napisać :-D:-D:-D:-D
Wczoraj wzięłam małą od mamy i jedziemy ja Kuba i Nina no i zajechaliśmy do sklepu ja wyskoczyłam po szynkę Kuba został z małą w samochodzie usiadł do niej do tyłu kluczyki w stacyjce zostawił ja wracam Kuba wysiadł zamknął drzwi i ... zamki się pozamykały :szok::szok::szok: mała w środku drzwi pozamykany kluczyki w stacyjce :szok: no i co teraz zgłupieliśmy :-p a w naszym samochodzie żeby drzwi od środka otworzyć trzeba jeszcze taki pstryczek odblokować więc na nic nasze prośby żeby Nina drzwi otworzyła ...my już załamka a tu nagle Nina siadła za kierownicą i przekluczyła kluczyk w stacyjce i drzwi się otworzyły :laugh2::-D:-D no prawie tam umarliśmy ze śmiechu :-D:-D :-p

VEGAS - To widzę masz taki dzień dla siebie :-) pazurki pozbycie się zarostu :-p :-D

zapomniałam wam napisać :-D:-D:-D:-D
Wczoraj wzięłam małą od mamy i jedziemy ja Kuba i Nina no i zajechaliśmy do sklepu ja wyskoczyłam po szynkę Kuba został z małą w samochodzie usiadł do niej do tyłu kluczyki w stacyjce zostawił ja wracam Kuba wysiadł zamknął drzwi i ... zamki się pozamykały :szok::szok::szok: mała w środku drzwi pozamykany kluczyki w stacyjce :szok: no i co teraz zgłupieliśmy :-p a w naszym samochodzie żeby drzwi od środka otworzyć trzeba jeszcze taki pstryczek odblokować więc na nic nasze prośby żeby Nina drzwi otworzyła ...my już załamka a tu nagle Nina siadła za kierownicą i przekluczyła kluczyk w stacyjce i drzwi się otworzyły :laugh2::-D:-D no prawie tam umarliśmy ze śmiechu :-D:-D :-p

VEGAS - To widzę masz taki dzień dla siebie :-) pazurki pozbycie się zarostu :-p :-D
hehehe zdolniacha z Ninki:)

Patrycja świetny avatar:) Kuba to cały mama:)

A Martynka właśnie usnęła:) Ostatnio chodzi taka zmierzluszkowata, ciągle śpiąca. Może to ta pogoda, kto wie. Poza tym jak stracę się z jej oczu to zaraz ryk.

Famme no to gartuacje za tak zdolna córeczke hihi.... Gapa z tego Kuby...
Ja dzis w sumie przed chwilą zrobiłam liste zakupów świątecznych... sporo tego eh.. :/

reklama
Famme no to gartuacje za tak zdolna córeczke hihi.... Gapa z tego Kuby...
Ja dzis w sumie przed chwilą zrobiłam liste zakupów świątecznych... sporo tego eh.. :/
no a my w sobotę robimy Małej imprezę z okazji roczku. Też sporo kasy pójdzie a potem jeszcze święta. No ale przynajmniej od stycznia z góreczki u nas finansowo.

Do góry