reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza podziwiam Cię kobieto :tak:

Kasiuch a może to właśnie na proszek uczulenie, alergię pokarmowe przeważnie na buźce się objawiają.

Migotka to nie będzie tak źle, na położnictwie leżała ze mną babka która w terminie urodziła 2200g.

Smiesznie wyglądało jak Julkę obok niego położylismy, 2x większa była od tego chłopczyka :-D

reklama
Eliza podziwiam Cię kobieto :tak:

Kasiuch a może to właśnie na proszek uczulenie, alergię pokarmowe przeważnie na buźce się objawiają.

Migotka to nie będzie tak źle, na położnictwie leżała ze mną babka która w terminie urodziła 2200g.

Smiesznie wyglądało jak Julkę obok niego położylismy, 2x większa była od tego chłopczyka :-D

wiem ze to nie tak malo ale nie chce jeszcze rodzic tylko maluszek sie nie slucha.

Co do matury to ja zdawałam w tamtym roku niestety dopiero, bo jak byłam w ciąży to przerwałam naukę, zrobiłam sobie rok przerwy i poszłam zaocznie jak Zuzia już się urodziła. No i jak zdawałam maturę to Zuzia miała już rok :-) Polski zdawałam w dzień jej urodzin ;-)

migotka leż i dbaj o dzidziusia :tak: mam nadzieję, że wytrzymasz jeszcze kilka tygodni ;-)

migotka spory koluszek juz:-) malutko zostalo wam, dacie rade:tak:

kaama, kasiuch heh cóż musialam zdawac mature, dla mnie to cud ze wogole zdalam, bo czasu na nauke praktycznie brak przy dwojce dzieci, a checi jeszcze mniej ;-)

Co do matury to ja zdawałam w tamtym roku niestety dopiero, bo jak byłam w ciąży to przerwałam naukę, zrobiłam sobie rok przerwy i poszłam zaocznie jak Zuzia już się urodziła. No i jak zdawałam maturę to Zuzia miała już rok :-) Polski zdawałam w dzień jej urodzin ;-)

migotka leż i dbaj o dzidziusia :tak: mam nadzieję, że wytrzymasz jeszcze kilka tygodni ;-)

ja bede zdawac maturke za rok i wtedy moj maly tez bedzie mial juz roczek skonczony, bo termin mamna 23 lutego wiec juz niedlugo;d;d

VeronicaMelania no to rzeczywiście niedługo :tak: pewnie już się nie możesz doczekać? ;-) przy rocznym dziecku jest ten plus, że więcej się pouczysz, bo nie wymaga już tak dużo opieki jak taki maluszek :tak: ja mature z polskiego pisałam 4 maja 2010 a moja Zuzia urodziła się 4 maja 2009 :-):-)

nom. a teraz chodze do liceum dla doroslych, zeby chodzic tylko w weekendy, a zajecia mam co dwa tyg.
to jest dobre bo sie tak nie streuje. malo tego, traktuja mnie bardzo na luzie w szkole:)) no i jak maly sie urodzi to bede miala duzo czasu dla niego.
no i przynjamniej maturka bedzie zdana wiec bede mogla spokojnie isc na studia i znalezc sobie jakas prace :))

reklama
Do góry