reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

malo u mnie sklepow stacjonarnych, wybor slaby o cenach juz nie wspominajac, tak wiec troche ciuszkow i rozne mniejsze rzeczy kupie na allegro i wpakuje znajomej w auto :crazy:
jak narazie zamowilam: DISNEY PAJACYKI KUBUŚ PUCHATEK 2 SZT, 0-3 M, 62 C (1411799350) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY PASTELOWE BODY 7 SZT. 0-3 MIES, 62 CM (1403544823) - Aukcje internetowe Allegro
i e_d WYPRAWKA NIEMOWLĘCA 6-częściowa roz.56 MIX (1405934889) - Aukcje internetowe Allegro komplecik z misiakiem i z krokodylem :-)
lozeczko kupimy tez przez internet ale juz tu z norweskiego sklepu, takie najzwyklejsze, z materacem w komplecie: Barnas Hus - Alva sprinkelseng med madrass ~ Barnerom ~ Mye seng for pengene! cena masakryczna, 500zl :/ ale to najtansze jakie znalazlam :-D
teraz trwa u nas w domu debata nad wozkiem :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia a nie macie Ikei?? tam sa tanie łóżeczka...
albo zamówcie z pl kurierem niech wam doślą..

ta wyprwka jest świetna , ten pierwszy kolor co jest z zieloną lamówką super:tak:

a te pierwsze body to szczerze ... drogie troche:szok:

Alex ubranka zakłada sie od czubka główki potem rączki-to nie jest takie trudne;-) chociażjak po takiej przerwie miałam Gabito miałam trochę stracha:tak:

Witam.

Widzę temat wózków był. U nas narazie ja tylko się interesuję tym tematem. Ale poprzednio też tak było a jedynie potem na żywo mój miał uwagi :) Ale wybraliśmy dobrze. Ja na chwilę obecną ciągle przy Tutku (nie wiem gdzie składany ale sprawdzę :D). X-lander jest fajny ale nie doczytała nigdzie czy ma amortyzatory z tyłu a przy poprzednim wózku to było fajne rozwiązanie i nie chcę z tego rezygnować bo przy podjeżdżaniu na krawężniki to się przydaje.

Łóżeczko mamy tylko będzie stało w innym pokoju niż poprzednio a jest jasne (takie surowe drewno) a marzy mi się je przebejcować na np. teek - bardziej będzie pasować do naszych mebli. Zobaczymy czy mi w sklepie doradzą coś do malowania co będzie bezpieczne. Ale mam ochotę na malowanko :D Sprawdziłam już, że komodę z szufladami do naszych mebli da się dokupić.

Poducha-rogal mi się podoba :D Już teraz jak chcę leżeć na boku to muszę sobie podkładać kawałek kołdry pod brzuch bo mnie ciągnie :( A lepiej już nie będzie. No i widziałam zdjęcia jak fajnie można sobie pomóc tą poduchą przy karmieniu a u mnie to będzie też przydatne bo przecież mam mieć CC i miałabym wygodne oparcie przy karmieniu. Jak leżałam w szpitalu to dziewczyna na łóżku obok miała podobną poduchę i bardzo sobie chwaliła. Pomyślę jeszcze ale narazie mi się podoba.

Co do bodziaków to miałam przeróżne. I takie przez główkę (ale teraz będę szukać takich z guziczkiem czy zatrzaskiem na ramionku bo wciąganie denerwowało dziecko), chwila i człowiek wprawy nabierał. Tylko potem przy rehabilitacji nam nasza pani odradzała ubranka przez główkę. Miałam też takie zapinane na brzuszku gniotą brzuszek) i takie kopertowe (gniotą boczki). Każde zapięcie będzie miało minusy. Dlatego ja kupiłam z różnymi zapięciami i do różnych celów.

Kamcia - jest ikea, ale daleko...nie oplaca sie jechac i to w dodatku w takim czasie snieg, lod na drogach;/ a kurier z polski tutaj napewno duzo wiecej by wyszedl niz kupione na miejscu, wiec sie nie opyla :baffled:
no ale wsumie podoba mi sie taki prosty styl wiec nie ma wiekszego problemu :-D
a body 40zl na 7 sztuk, pajacyki za 15 szt. to chyba nie taka zla cena?

marzena u mnie małą bardziej denerwowałyn znów te zapinane, bo zanim je zapięłam ona się wściekała.
.przez główkę szło szybko i już....

wisienka super bluza:-)
sylwia łóżeczko zawsze możecie kupić później:tak:
jak ja porównywałam ceny nasze z cenami z pl.. to łózeczka wychodziły taniej + kurier
to wychodziły na to samo..
ale ładniejsze więc zamawiałam z pl wszystko:p

sylwia - śliczne te bodziaki. Oczywiście kupiłam, nie mogłam się powstrzymać :-)

Polarek fajny, ale wolałabym już chustę. Cena porażająca :szok:

ypra ten polarek to się nakłada na zachustowane dziecko żeby niby cieplej było.. hehe
i żeby dziecko było opatulone grubiej;-)
więc chusta pod polarkiem :-p
zobacz nawet 1 zdjęcie kobieta w kremowym polarku .. a pod spodem wystaje zielona chusta..

reklama
Do góry