reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

znow tak naszybciutko
loliszka super ze juz z nami jestes, teskinilysmy
monia duzo zdrowka dla malej, byscie jak najszybciej podziekowaly za rehabilitacje
strip biedny twoj synus, co do spania w nocy to u nas co 2h tez tak mniej wiecej karmienie niestety, wiec o przepsanej nocy to moge pomazyc jak dziecko sprzedam dziadkom, tylko co by wyedt jadlo jak dla niego tylko cyc sie liczy,
monimoni sprez sie kobietko, ale chyba lepeij znalez TO mieszkanie z normalnym kredytem niz z rodzina na swoim cos na pol gwizdka
dobranocka nie szalej z ta garaczko zdrowka
wogole zdrowka chrowoitkom,
kasis nie strasz, nawet nie chce pomyslec co ty przezywalas w tamtej chwili
co do wagi to wlasnie zblizam sie do tej sprzed ciazy i nawet w spodnie sprzed ciazy udalo mi sie 4 litery zmiescic ,YUPI

reklama
Witam sie wieczorowa pora,

strip - lacze sie w bolu i przytulam. Moze sprobuj powolutku przywyczajac do butli, bo to karmienie Cie wykonczy...

Efa - Rowniez przytulam, trzymajcie sie tam...

Idaa, moriam - dzis byla u mnie pielegniarka i tchnela we mnie zycie i nadzieje na po
1. bezbolesne zredukowanie laktacji, 2. sposob na to, by dziecko spalo w nocy, a jadlo w dzien. Opisze wszystko na Karmieniu inaczej, tyle ze potem, bo sie Mlody obudzil.

Strip, u nas też od początku były takie problemy z kupką i ze skórą, okazało się że gronkowiec (na podstawie wymazu z pupki)... jak wyleczyliśmy gronkowca to problemy z kupkami się skończyły.

a ja dzisiaj dalej się "luzuję":p
mały uśpiony, a ja puszczam filmik do tego piwo i chipsy... czyli wracam do nawyków żywieniowych sprzed ciąży:/
co zaskakujące, przy takiej diecie... chudnę...

no i... chyba zaczynam tęsknić za W....
mimo, że miesiąc temu mialam go serdecznie dość... i dla mojego dobra tak powinno zostać bo jest frajerem.
Ale jednak...:/

Strip ,no to ja przytulam mocno,wiem,co przeżywasz...trzym sie,kochana:*
Mamaagusi , Ciebie tez,mam nadzieję,ze w końcu znajdziesz dobrego lekarza,który nie będzie gadał dziwnych rzeczy,tylko będzie wiedział,co dziecku jest i podpowie ,co robić.

Dziękuję Wam bardzo za wsparcie bo już się naprawdę załamałam dzisiaj. Malutka teraz pewnie tak zjedzie w dół z wagą, że naprawdę będzie niedożywiona. Teraz dałam jej nutramigen. Zjadła 80 ml z czego z 10 ulała....:-( to nawet nie jest porcja dla noworodka... Bebilonu chociaż zjadała jak dla 2 miesięcznego dziecka porcje.
monia140190 moja o 13:50 i to po max dawce oksytocyny bo by to trwało baaaardzo długo a później to się krwotokiem skończyło. Więc moja córcia jest starsza ;-)

strip no faktycznie nieciekawie teraz u Ciebie. Na pewno chcialabys juz wiedziec co jest przyczyną takich kupek i niedojadania. Kurcze, no posyłam pozytywne fluidki i trzymam kciuki ,zeby wreszcie bylo dobrze :-) Bądź silna.

mamaagusi Tobie tez zyczonka wszystkiego dobrego i oby skonczyly sie problemy z wymiotami i brakiem apetytu.

sivle wierzę ,ze zaczynasz myslec o nim ,ale to dlatego ,ze po pewnym czasie zapomina sie te zle rzeczy.

reklama
Do góry