natolin
Fanka BB :)
no dokładnie, a ja to uzależniona od BB ;-)Natus jak sie czyta,ze Mala mi znowu posprzatala to az sie ma wyrzuty sumienia co? Chociaz ja tez z tych pedantek. To raczej ostatnio wole na BB posiedziec, a mieszkanko w sobote ogarnąc heheh
kurcze, nie wiem jak Ci pomóc, bo ja mam raczej żarłoczka :-( i jak tak czytam takie posty jak Twoje to naprawdę powinnam się cieszyć i dziękować, że to żarłoczek... życzę poprawy!!Jak Wy to robicie, że Wasze dzieciaczki taką piękną wagę mają?
no z tym sprzątaniem to mogłabyś mi pomóc ;-) a czy jest szczęśliwy, że ma mnie za żonę to może... ale na pewno byłby szczęśliwszy gdybym taka była jak Ty z tym sprzątaniem.Heh! Mogę też trochę posprzątać za Ciebie jak chceszNie mów że byłby szczęśliwy Twój mąż jakby miał taką żonę, bo on na pewno jest szczęśliwy że ma Ciebie za żonę
a na jaki kolor malować będziecie ?
kolor pomarańczowy
mój synek to Piotruś :-) a co do tej koleżanki z tym dzieckiem co co 3h się budziło...to niestety mam smutne wieści... pisała dzisiaj, że jej dziecko znowu wstaje w nocy... ma rok więcej niż nasze dzieci ;-/hej Wam
Nie dosc ,ze budzi sie w nocy co 3h jak Inka od idy ,to niestety o 7mej juz jest wyspany - to tak jak Przemuś od natolin . W dodatku do teraz (bo wlasnie padł) ani myslal o spaniu. Ehhhh zmęczona jestem. Ciekawe czy bedzie to tak jak mówi natolin caly rok?!
zazdroszczę tej dietya ja dzisiaj dalej się "luzuję"
mały uśpiony, a ja puszczam filmik do tego piwo i chipsy... czyli wracam do nawyków żywieniowych sprzed ciąży:/
co zaskakujące, przy takiej diecie... chudnę...
no i... chyba zaczynam tęsknić za W....
mimo, że miesiąc temu mialam go serdecznie dość... i dla mojego dobra tak powinno zostać bo jest frajerem.
Ale jednak...:/
strip normalnie Cię podziwiam, przytulam i życzę, żeby było lepiej!!!
wiedziałam, że miałam coś jeszcze napisać STRIP ochrzań męża jak jeszcze raz zwróci Ci uwagę!
Ostatnia edycja:
ehhhhh
dziękuję małej mi za przywrócenie mnie do żywych